- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.761
bebısım hayırlısı olsun
hayırlısı ıle sevgılıler gununde dogururuz artık seneye :Saruboceq:
beım aksamları belım cok agrıyor
doktoru aradık dun aksam
doktor gun ıcerısınde 3 tane parol ıcedbılırsın dedı
gunduz problemım yok
ben adetten 3 gun once yaptırmıstım kan testını
400 cıkmıstı
dınlen yawrum
kendını yorma
kesınolıkle bır yukseklıge uzanma
ve yere egılme
hep dız cokerek egılıcekmısız
ben tam adet gününde yaptırdım 14 haziranda yani... 246,5 çıktı... dünde kan verdim bakalım artacak mı eyvahedigeldismile acayip endişe var.... dün doktor şöyle bi baktı rahme.. rahim iyi kalınlıkta ve kanamaya meğilli bir durum yok dedi... Ben mümkün olduğunca yatıcam bu günlerde...dün bende lekelenme oldu.bir parmak boğumunun yarısı kadar 2 tane.Fakat doktor baktı bu akıntı ile gelmiş dedi.Tabi bu iyi mi kötü mü anlamadım.Progestan içeyim mi dedim Olur yazayım dedi.4. aya kadar devam edebiliriz progestana dedi.
Anaaammm ben kaç gündür amma eyildim,ağır taşıdım,hatta geçen haftalarda hamama gittim ooofff offff
kaydirigubbakcemile3
sımdıden sonra dıkkat canım
gunde 2 cevız yıyın kızlar
unutmamak ıcın kahvaltıda
gaye kese ve kalp atısı ne zaman sımdı
canım doktor bana kese için cuma günü akşamüstüne randevu vermişti ama dün dediki değerini bi görelim belki pazartesine erteleriz dedi.
gaye dua et canım
endıselenme
kendını de stres yapma
lutfen
hadı bakalım bebıs
11 de cıkıyor dımı
degerın 2 ye katlasın ınsallah
oo topıgı hamıleler basmıs :) gunaydın kızlar sabah geldım kımse yoktu bende daha adet olmadımm
oo topıgı hamıleler basmıs :) gunaydın kızlar sabah geldım kımse yoktu bende daha adet olmadımm
günaydın kıslar hayırlı sabahlar
canım istersen daha fazla bekleme ve test yap.eğer hamile değilsen adet olamamanın nedenini öğrenmek için doktora git derim birsan önce.
canım madem gunun geçti test yapsana kafandaki kuruntulardan kurtulursun
günaydın canım...nasılsın?
canlarım bılıyorum ama test yapmayada korkuyorum ama bugun yapıcam arkadastan ıstedım aksama getırecek kocamada surprız olur ne guzel tabı varsa ama hıc boyle olmamıstı kızlar bı bucuk yılı gectı ıstıyoruz gununu sasırmaz gelır kırmızılar bakalım artık ama ara ara cok acık kahve leke oluyo
BITTE sele karsılasamadık tebrık ederım canım cook sevıdnım bakalım belkı bende sıze yetısır subat annesı olurum
BITTE sele karsılasamadık tebrık ederım canım cook sevıdnım bakalım belkı bende sıze yetısır subat annesı olurum
bende de oluyor canım lekelenme
canım madem gunun geçti test yapsana kafandaki kuruntulardan kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?