Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gayecimmmm iyi olmana sevindimm .dr dedigi gibi kalp atislarini duyana kadar hiccc birsey yapma guzelim n olurr bakkk .hadi allaha emanet olunn optum bebisle senii:1hug:

ben daha adet olmadım bılıyomusun 4 gun gectı ara ara koyu sarı kahveye yakın akıntım oluyo tets yapmadım daha hıc bı belrtım yok dıye korkuyorum ama hıc boyle olmamaıstı gununu sasırmazdı adetım

Günaydın kızlar.... Ben dün eve geldiğimden beri yatıyorum. Bugün evdeyim yatıcam mümkün olduğunca.Dün kan verdim tekrar sonucu saat 11 e doğru belli olacak.Ne olur dua edin kızlar değerim artmış olsun.

gayecim inşallah artmıştır canım ben de şimdi verdim sen dün niye doktoru aradın bişey yok dimi

Bu arada doktor ayrıca progestan yazdı günde 2 tane 1 sabah 1 akşam... Gerekirse 4. aya kadar devam ederiz buna dedi.hatta dozunu da artırabiliriz dedi.

Gayeeeeeeeeeeeeeeeeee
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
INANAMIYORUMMMM
hanı demıstı aysel aynı ay hamıle kalacaksınız dıyeeeeeeeeee

gayecim inşallah artmıştır canım ben de şimdi verdim sen dün niye doktoru aradın bişey yok dimi

Canım dün 15-20 dakika arayla wc ye girdim ve iki seferde de lekelenmem vardı... çok fazla değildi ama endişe ettim... Doktorumu aradım gel bakalım için rahat etsin dedi.Hemen kalktım gittim...Baktı rahim içi kalınlığı gayet iyi,kanamaya meğilli bir durum da gözükmüyor dedi... Progestan verdi günde 2 defa içicem.Bol bol dinlenmeye çalış dedi... eğer sürekli oturmak gerekliyse oturduğun yerde ayakların yere tam basarken topuklarını kaldırıp indir dedi.. bu şekilde baldırlardaki kanının deveranı olurmuş.

* bitte hayırlı olsun canım
ne kadar sevındım anlatamammmmm
Gaye nurzul sen ben subat annesı olacagız dımı

Canım benim SAT 14 Mayıs :)) seninle aynıyız sanırım... İnşallah bir aksilik olmadan hayırlısıyla geçer şu riskli zamanlar... Sende var mı bişeyler? Senin kaç gün geçince değerin kaçtı? yani ilk değerin adet öncesiydi sanırım ve kaçtı?

Gayeeeeeeeeeeeeeeeeee
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
INANAMIYORUMMMM
hanı demıstı aysel aynı ay hamıle kalacaksınız dıyeeeeeeeeee

Evet şekerimmm... İnşallah hayırlısıyla sağlıkla devam eder ve bebişlere kavuşuruz... Ben dün acayip panik yaptım... hemen doktora gittim... Bugün evde dinleniyorum... belki bir süre böyle dinlenicem.

bebısım hayırlısı olsun
hayırlısı ıle sevgılıler gununde dogururuz artık seneye :Saruboceq:
beım aksamları belım cok agrıyor
doktoru aradık dun aksam
doktor gun ıcerısınde 3 tane parol ıcedbılırsın dedı
gunduz problemım yok
ben adetten 3 gun once yaptırmıstım kan testını
400 cıkmıstı

Evet şekerimmm... İnşallah hayırlısıyla sağlıkla devam eder ve bebişlere kavuşuruz... Ben dün acayip panik yaptım... hemen doktora gittim... Bugün evde dinleniyorum... belki bir süre böyle dinlenicem.

dınlen yawrum
kendını yorma
kesınolıkle bır yukseklıge uzanma
ve yere egılme
hep dız cokerek egılıcekmısız

önemli bişey değilmiş demi doktoruna gitmişsin zaten yat dinlen canım inşallah sonuçlarımızda yükselmiş çıkcak :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…