- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.741
gayecimmmm iyi olmana sevindimm .dr dedigi gibi kalp atislarini duyana kadar hiccc birsey yapma guzelim n olurr bakkk .hadi allaha emanet olunn optum bebisle senii:1hug:Kızlar dktorumu aradım gel hemen bi bakalım dedi bende hemen gittim.Ultrasonda rahim normal ve kalınlaşmış kanamaya meğilli değil dedi.Tekrar kan verdim sanırım yarın 11'e kadar çıkacakmış sonucu.İnşallah değerim artmıştır kızlar... Progestan yazdı tekrar... İş yerinde eşin şirketteyken içerde biyerde yat mümkün olduğunca dedi.Bizim evde şişme yatak var tek kişilik onu getircem buraya onda yatıcam.En azından dedi keseyi görelim kalp atışını duyalım.Mümkün olduğunca dinlenerek geçir dedi.
Günaydın kızlar.... Ben dün eve geldiğimden beri yatıyorum. Bugün evdeyim yatıcam mümkün olduğunca.Dün kan verdim tekrar sonucu saat 11 e doğru belli olacak.Ne olur dua edin kızlar değerim artmış olsun.
günaydın kızlar
gayecim inşallah artmıştır canım ben de şimdi verdim sen dün niye doktoru aradın bişey yok dimi
* bitte hayırlı olsun canım
ne kadar sevındım anlatamammmmm
Gaye nurzul sen ben subat annesı olacagız dımı
Gayeeeeeeeeeeeeeeeeee
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
INANAMIYORUMMMM
hanı demıstı aysel aynı ay hamıle kalacaksınız dıyeeeeeeeeee
Canım benim SAT 14 Mayıs :)) seninle aynıyız sanırım... İnşallah bir aksilik olmadan hayırlısıyla geçer şu riskli zamanlar... Sende var mı bişeyler? Senin kaç gün geçince değerin kaçtı? yani ilk değerin adet öncesiydi sanırım ve kaçtı?
Evet şekerimmm... İnşallah hayırlısıyla sağlıkla devam eder ve bebişlere kavuşuruz... Ben dün acayip panik yaptım... hemen doktora gittim... Bugün evde dinleniyorum... belki bir süre böyle dinlenicem.
Canım dün 15-20 dakika arayla wc ye girdim ve iki seferde de lekelenmem vardı... çok fazla değildi ama endişe ettim... Doktorumu aradım gel bakalım için rahat etsin dedi.Hemen kalktım gittim...Baktı rahim içi kalınlığı gayet iyi,kanamaya meğilli bir durum da gözükmüyor dedi... Progestan verdi günde 2 defa içicem.Bol bol dinlenmeye çalış dedi... eğer sürekli oturmak gerekliyse oturduğun yerde ayakların yere tam basarken topuklarını kaldırıp indir dedi.. bu şekilde baldırlardaki kanının deveranı olurmuş.
* bitte hayırlı olsun canım
ne kadar sevındım anlatamammmmm
Gaye nurzul sen ben subat annesı olacagız dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?