Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kıslar başka bir topikte şunu okudum yeni hamileler için "çiğ ete dokunmayın hastalık bulaşabilir" ne alaka ya anlamadım e şimdi ben et pişircem diyelim nasıl olcak o iş

çiğ ete dokunulduğunda nasıl hastalık bulaşabilir???
eğer et bozuksa, mikrop saçıyorsa sende dokunmuşsan sonra elini ağzına götürmüşsen o zaman bulaşabilir.. ama zaten öyle bir et yenmez alınmaz.... başka türlü nasıl bulaşabilir?????
mantıkszı şeyler bunlar...
ben etede çok dokundum balığa da =) hiç bişi olmadı bak gayet sağlıklıyız :lepi:

haşlanmış döner......desem yermisin

ııyykkkk kafamçokkarıştı

kız gaye
sen bu sabırsızlıklan 7 aylık dogurursun benden demesi

PINARIM
hoşgeldiniz siz hala bir bütünmüsünüz ya bebek gelmiyo daha

kocişim geliyomuş beni gesmelere götürcekmiş
burda öyle gesilcek biyer yok ama
neyse düşünmesi yeter
canım kocişimmm Şeniz

kız gaye

PINARIM

evet tatlım hala birlikteyiz. dün hastaneyi ziyaret ettik. ebe bi tanıdık varmış .. 11 i gecesi nöbetçiymiş. o gün gelsen ne güzel olur dedi.. tamda bizim tarihi tutuyo bakalım..
bebişimin keyfi yerinde yaşını doldurup çıkacak heralde laelaelaelaelae

kıslar başka bir topikte şunu okudum yeni hamileler için "çiğ ete dokunmayın hastalık bulaşabilir" ne alaka ya anlamadım e şimdi ben et pişircem diyelim nasıl olcak o iş

Şöyle olabilir çiğ ette bu mevsimde çabuk bakteri ürer eğer çiğ ete dokunup sonra yanlışlıkla ağzına falan götürürsen elini bakteri bulaşabilir diye söylemişlerdir herhalde. Yoksa bana da saçma geldi.

haşlanmış döner......desem yermisin

Puhahahah kaydirigubbakcemile3 :roflol: İlahi Edut'um Yaaa... çok güldüm... Allah seni tez zamanda anne yapsın emi.

kızlar ben geldim. cumanız mübarek olsun. allah dualarımızı en kısa zamanda kabul etsin. amin.

doktordan geliyorum bebişimizn kalp atışını duyduk. allahm isteyen herkese nasip etsin. darısı bitte gaye, gültun ekakal kızlar sizde duyarsınız en kısa zamanda doktorum bebğin 6+6 olduğunu söyledi. benden haber bu kadar..

hoşgeldin pinnaarrrrrr
nasssıınnnnn

gece oda oda geziyoruz.. kaburgamın agrısıyla uyandım gece. midem yandı.. ama iyiyiz şükür.. sabah babamızda bu haftasonu gelmesin oğluşum diyodu. çok yoğun işleri bu hafta... inşallah dinler babasını.. sağdan sola soldan sağa dönüyo hala. ayaklar mideme ve kaburgama çalışıyo.. acıdan hoşlanıyomuyum ne sempatiksalakcinni hoşuma gidiyo

sen nasılsın.. devammı alışverişe...

darısı herkesin başına. ço ksevindim canım

kız gaye

PINARIM

kaydirigubbakcemile3 Olabilir kıvırcığım :))

kocişim geliyomuş beni gesmelere götürcekmiş
burda öyle gesilcek biyer yok ama
neyse düşünmesi yeter
canım kocişimmm Şeniz

Ohhh sefan olsun... gez toz....

selamlarrr biz geldiiiikkk..

sıcak sıcak çok sıcak....

hoşgeldin pınarcım ve oğluşumuz :)) Nasılsınız?

bu arada limango diye bi site var. bu hafta chicco ürünleri var indirimli. fiyatlardan haberiniz varsa değerlendirin. bazen ciddi güzel indirimler yapıyolar...

ayyyyyyyyyy burda tavuk döner bile yokkk
olsa nası yerim nası yerim nası

kızım bak şimdi.....ben öğrenciyken tavk döner yerdik...bir gün ağzıma ser bişi geldi ıyy dedim kıkırdak galiba...bir baktım gr...demir gr..nasıl tiksindim adamı çağırdım kızmaya adam abla sağol sabhatn beri arıyoruz demezmi...o günden beri sevmem döner

pınar
sen yokken kızlarla konuştukta
bizim gelin kardeşimin eşi yani
3lü tarama testi olmuştu sonuç 1:1186 çıkmış
sonundada sonuç negatif diyor
ama doktoru bişey dememiş
2 aylıkken bi ultrason olmuştu 4 aylıkken yine olması gerekiyor gidin radyolojiden randevu alın demiş ama bişi dememiş ne alaka anlamadık kızlarda saçma dedi
sence neden demiş olabilir ki

Canım hoşgeldin... Süper güzel haberlerle gelmişsin... benimde randevum bu güne alındı pazartesiydi. Doktorum seyahate gidecekmiş.Saat 4'te doktorda olucam. Heyecanım dorukta sabahtan beri... Kalbim yerinden çıktı çıkacak.
Rabbim hepimize böyle güzel anları yaşamayı nasip etsin inşallah.

ay edutum alemsin. arıyolarmıymış birde... kaydirigubbakcemile3
dısarıda bu sıcakta tavuk ürünü yemeyin kızlar... çabuk bozuluyor ve riskli yani..

gayecim bizde senden haber bekliyorduk. .. aksama kadar burdayım bekliyorum
oğlusumuz iyi.. bugün sanki biraz aşağıda gibi geliyor ama psikolojikde olabilir. bekliyoruz bakalım

Canım benim bildiğim 1:1186 demek 1186 da 1 ihtimal demek. Ve ben bunu iyi diye biliyorum.

yanlış bilgi vermiyim ama benim bildigime göre o oran düşük yani riski çok az demek... 1/250 falan riskli diyorlar... 2 aylıkken değil zaten yaklasık 16-18. haftada detaylı ekstra bir ultrason isteniyor ve detaylı tarama ultrasonunda radyologa yönlendiriyolar. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…