Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kıss sen daa edutu tanımıyon sempatiksalakcinni

Bencede hiç üşenmez biner otobüse gelir fırçası ve fön makinasıyla çeker fönünü bide azarlar gider kaydirigubbakcemile3klava:

valla olur ona da hayır demem dogru düzgün kuaför yok burda olsada korkudan gidemiyorum dünyanın parasını alıyolar
eli degmişken tatile gidicem ya ağdada yaparmıki bana

LAPACIM
bizde ondan korktuk doktor bişi demeden radyolojiden randevü alın demiş ya acaba
test sonucu kötü geldide o yüzden mi istedi bunu diye
ama raporda negatif yazıyo anlamadık ki

valla olur ona da hayır demem dogru düzgün kuaför yok burda olsada korkudan gidemiyorum dünyanın parasını alıyolar
eli degmişken tatile gidicem ya ağdada yaparmıki bana
ağda zor bacım kendime yapamıyorum para veriyorum başkasına zor...zaten bu sıcakta o ağdayı ben vıcık eder valla kaş kirpik bırakmam buğu ferahlığı

ağda zor bacım kendime yapamıyorum para veriyorum başkasına zor...zaten bu sıcakta o ağdayı ben vıcık eder valla kaş kirpik bırakmam buğu ferahlığı
ayyyyyyy işte şimdi korktum senden
büyüksün abla ver elini öpeyim
eee bükemedigin eli öpüceksin demişler
seni bu haftanın hanımağası seçiyorum(bugün cumaya çaktırmayın 2 gün sonra alıcam altından tahtınıkaydirigubbakcemile3)
çalsın davul zurnalar başlasın halaylarrr
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

LAPACIM
bizde ondan korktuk doktor bişi demeden radyolojiden randevü alın demiş ya acaba

kötü birşey yoktur canım... olsa test sonucu kötü çıkardı..ama gayet normal çıkmış.. belki birşeyden şüphelendi.. anne ile ilgili birşeyden falan... bebekle ilgili birşey belli olmaz çünkü şimdi.. hemde radyolojiyle alakalı birşey değil...
hayırlısı olsun... güzel haberini iletirsin inş...

LAPACIM

radyolojiden ne randevusu kuzu....röntgen değildir bence...belki ultrason için oradan randevu veriyorlarsa

SAYIN LAPACI TOPİĞİMİZİN BAŞ DANIŞMANI FAHRİ KADIN DOĞUM UZMANI opuyorumnanaktan

ben kraliçe olucammmm:içelim:

inşallah canım
radyolojiden ne randevusu kuzu....röntgen değildir bence...belki ultrason için oradan randevu veriyorlarsa
evet evet ultrason içinmiş ama daha önce hiç böyle bişi istememiş ondan korkmuş bizimkiler

ben kraliçe olucammmm:içelim:

eeee sende çok olmaya başladın ama klava:

SAYIN LAPACI TOPİĞİMİZİN BAŞ DANIŞMANI FAHRİ KADIN DOĞUM UZMANI opuyorumnanaktan

oyy annaaaamm..... ben miiii :kedi: eheheeee.....
saolunn var olunn
beni sizler yarattınızzzz
halkım beni yücelttii...
ben sizlerle varrıımmm :lepi:

ama ultrason aleti olmayan dr varmıki şu zamanda? ultrasonu olmasa bebeğide göremez... bebeği görüyosa ensesinide ölçer... ilginç gerçekten..

ultasonla hgs çekebildikleri zaman oda göbekten

ohh...hayale bakkk boshayallersmile

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ya bu bizim ankarada ki etlik zübeyde hanım yok mu oraya gidiyolar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…