- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.681
Bencede hiç üşenmez biner otobüse gelir fırçası ve fön makinasıyla çeker fönünü bide azarlar gider kaydirigubbakcemile3kıss sen daa edutu tanımıyon sempatiksalakcinni
kıss sen daa edutu tanımıyon sempatiksalakcinni
Bencede hiç üşenmez biner otobüse gelir fırçası ve fön makinasıyla çeker fönünü bide azarlar gider kaydirigubbakcemile3klava:
ağda zor bacım kendime yapamıyorum para veriyorum başkasına zor...zaten bu sıcakta o ağdayı ben vıcık eder valla kaş kirpik bırakmam buğu ferahlığıvalla olur ona da hayır demem dogru düzgün kuaför yok burda olsada korkudan gidemiyorum dünyanın parasını alıyolar
eli degmişken tatile gidicem ya ağdada yaparmıki bana
ayyyyyyy işte şimdi korktum sendenağda zor bacım kendime yapamıyorum para veriyorum başkasına zor...zaten bu sıcakta o ağdayı ben vıcık eder valla kaş kirpik bırakmam buğu ferahlığı
LAPACIM
bizde ondan korktuk doktor bişi demeden radyolojiden randevü alın demiş ya acaba
test sonucu kötü geldide o yüzden mi istedi bunu diye
ama raporda negatif yazıyo anlamadık ki
LAPACIM
bizde ondan korktuk doktor bişi demeden radyolojiden randevü alın demiş ya acaba
test sonucu kötü geldide o yüzden mi istedi bunu diye
ama raporda negatif yazıyo anlamadık ki
kötü birşey yoktur canım... olsa test sonucu kötü çıkardı..ama gayet normal çıkmış.. belki birşeyden şüphelendi.. anne ile ilgili birşeyden falan... bebekle ilgili birşey belli olmaz çünkü şimdi.. hemde radyolojiyle alakalı birşey değil...
hayırlısı olsun... güzel haberini iletirsin inş...
ayyyyyyy işte şimdi korktum senden
büyüksün abla ver elini öpeyim
eee bükemedigin eli öpüceksin demişler
seni bu haftanın hanımağası seçiyorum(bugün cumaya çaktırmayın 2 gün sonra alıcam altından tahtınıkaydirigubbakcemile3)
çalsın davul zurnalar başlasın halaylarrr
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
radyolojiden ne randevusu kuzu....röntgen değildir bence...belki ultrason için oradan randevu veriyorlarsa
Radyoloji deyince gözlerin açıldı bacım sen ne zaman ziyaret etcen radyolojiyi hayırlısıylan
inşallah canımkötü birşey yoktur canım... olsa test sonucu kötü çıkardı..ama gayet normal çıkmış.. belki birşeyden şüphelendi.. anne ile ilgili birşeyden falan... bebekle ilgili birşey belli olmaz çünkü şimdi.. hemde radyolojiyle alakalı birşey değil...
hayırlısı olsun... güzel haberini iletirsin inş...
evet evet ultrason içinmiş ama daha önce hiç böyle bişi istememiş ondan korkmuş bizimkilerradyolojiden ne randevusu kuzu....röntgen değildir bence...belki ultrason için oradan randevu veriyorlarsa
ben kraliçe olucammmm:içelim:
SAYIN LAPACI TOPİĞİMİZİN BAŞ DANIŞMANI FAHRİ KADIN DOĞUM UZMANI opuyorumnanaktan
radyolojiden ne randevusu kuzu....röntgen değildir bence...belki ultrason için oradan randevu veriyorlarsa
ultasonla hgs çekebildikleri zaman oda göbekten
Radyoloji deyince gözlerin açıldı bacım sen ne zaman ziyaret etcen radyolojiyi hayırlısıylan
ultasonla hgs çekebildikleri zaman oda göbekten
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisoyy annaaaamm..... ben miiii :kedi: eheheeee.....
saolunn var olunn
beni sizler yarattınızzzz
halkım beni yücelttii...
ben sizlerle varrıımmm :lepi:
ama ultrason aleti olmayan dr varmıki şu zamanda? ultrasonu olmasa bebeğide göremez... bebeği görüyosa ensesinide ölçer... ilginç gerçekten..
ohh...hayale bakkk boshayallersmile
aferin kız bitte nasılda şuta getirdin edutu
hadi cevap versene aklinialirimsmile
ben yemeğe gidiyomm... size bol sohbetlelrrrr bayanlaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?