- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #9.761
Ohhhh ev hanımı moduna geçicen yani... Ayyy sana kız verilmez oğlunla o kadar vakit geçirince fena bir kaynana olur senden...
ben tavukçuyum sabah ögle akşam yiyebilirim
tavuk kokusu alıyım yeter yuppiiiiii yaşasın tavukkk
yakında gıdaklıycam zaten
NURZULUM
allah razı olsun
inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder
lapacım çok güzel bir duygu hiç unutulucak bir şey değil tabi. rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
benimde oğlum olcak gibi hissediyorum bakalım. seninde az kalmış sağlıcakla kucağına alırsın inşş.
kız sen tavuk dönerci açsana orda paraya para demezsin
ARKİDİŞLER; HER AY YUMURTALARIMIZDAN SADECE BİRİMİ ÇATLIYOR. YOKSA 2 SİDE ÇATLIYORMU..bilginiz var mı?
tamamen o ay salgılanan hormonlarına bağlı... 1 tanede çatlar 2 tanede 5 tanede.. benim bir ay 7 tane birden çatladı... ama hamile kalamadım o ay... hamile kaldığım ay ise normal yumurtlama günümde çatladı ama gebelik olmadı sonra adet olmam gereken gün tekrar bir yumurta çatladı ve hamile kaldım... tabi 2 ay adet olamadım
işte ticari zeka yerimseniben[/QUO:hulya:
pınarr.. bende en çok ondan korkuyorum.. normal doğurmayı çok istiyorum.. ama dr derseki bebeğin hyatı tehlikede sezeryana alıcaz hiç bişi diyemem.. mecbur kabul ederim...ama drlar olduk olmadık herşeye de sezeryan gerek diyo kardeşim.. nasıl güvencez bunlara yaaa =((((
beni kessinler istemiyorum.. normal normal bebeğimi dünyaya getireyim istiyorum.. korkmuyorum acıdan da sancıdan da... inş istediğim gibi gelişir herşey... rabbim tüm anne adaylarına yardım etsin.. gönüllerince olsun herşey...
kız sen tavuk dönerci açsana orda paraya para demezsin
ARKİDİŞLER; HER AY YUMURTALARIMIZDAN SADECE BİRİMİ ÇATLIYOR. YOKSA 2 SİDE ÇATLIYORMU..bilginiz var mı?
tamamen o ay salgılanan hormonlarına bağlı... 1 tanede çatlar 2 tanede 5 tanede.. benim bir ay 7 tane birden çatladı... ama hamile kalamadım o ay... hamile kaldığım ay ise normal yumurtlama günümde çatladı ama gebelik olmadı sonra adet olmam gereken gün tekrar bir yumurta çatladı ve hamile kaldım... tabi 2 ay adet olamadım
amin. bende ona dua ediyorum.
birde hurma normal doğum sancı ve kasılmalarına cok yardımcıymış ( son 2 haftada nö nce yemeyin diyolar o yüzden ) sütede iyi geliyomuş. günde 4-5 tane hurma yiyorum...
işte girişimci ruh.. çok iyi fikir valla... tavuk evi... her türlü tavuk mamülü.. ızgara kanatlar, tavuk dönerler , ve kıvırcıııkkk olumunekankayizsmile
7 tanemiii.. aaa ben en fazl a2 tane çatlıyor sanıyordum ya...Ozaman nekadar çok yumurta çatlarsa hamile kalma şansı okadar yükseliyor diyebilirmiyiz..
hayır aslaaa....
sayı arttıkça kalite düşüyor...
en güzeli 1 tane gelişip çatlaması...
sayı arttıkça şans da artsa ben bu kadar uğraşmazdım.. her ay en aşağı 5 yumurtam gelişti =))) 7 tane gelişip çatladığıda oldu.. ama hamile kalamadım...
normalde ilaç almadıysan, pcosun yoksa o zaman 1 tane gelişir ve çatlar..en sağlıklısı ve doğrusu budur...
amin. bende ona dua ediyorum.
birde hurma normal doğum sancı ve kasılmalarına cok yardımcıymış ( son 2 haftada nö nce yemeyin diyolar o yüzden ) sütede iyi geliyomuş. günde 4-5 tane hurma yiyorum...
işte girişimci ruh.. çok iyi fikir valla... tavuk evi... her türlü tavuk mamülü.. ızgara kanatlar, tavuk dönerler , ve kıvırcıııkkk olumunekankayizsmile
pinnaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
limangoya üye oldum ama chicco da sadece oyuncak falan filan var... giyim nerde bulamadım ki ben yaa
aslında geçen gün kuruyemişçinin önünde hurmaları görünce aklıma bu da geldi. Dedim Peygamberimiz hurmaya çok önem verirmiş kaldı ki faydaları çok fazla...Lif yönünden zengin olması falan çok iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?