Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Ohhhh ev hanımı moduna geçicen yani... Ayyy sana kız verilmez oğlunla o kadar vakit geçirince fena bir kaynana olur senden...

ayy gaye sorma yyaaa.... kıyamam ben oğluma.. bu kadar uğraştan sonra zar zor elde ettim zaten.. işimi bile bırakıcam onun için =) ne fena kaynana olurum ben

pınarr.. bende en çok ondan korkuyorum.. normal doğurmayı çok istiyorum.. ama dr derseki bebeğin hyatı tehlikede sezeryana alıcaz hiç bişi diyemem.. mecbur kabul ederim...ama drlar olduk olmadık herşeye de sezeryan gerek diyo kardeşim.. nasıl güvencez bunlara yaaa =((((
beni kessinler istemiyorum.. normal normal bebeğimi dünyaya getireyim istiyorum.. korkmuyorum acıdan da sancıdan da... inş istediğim gibi gelişir herşey... rabbim tüm anne adaylarına yardım etsin.. gönüllerince olsun herşey...

ben tavukçuyum sabah ögle akşam yiyebilirim
tavuk kokusu alıyım yeter yuppiiiiii yaşasın tavukkk
yakında gıdaklıycam zaten

NURZULUM
allah razı olsun
inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder

kız sen tavuk dönerci açsana orda paraya para demezsin

Allahım bende inşallah duyarım o kalp atışlarını. Tabii bu gidişle benim kalp sesim daha fazla duyulacak.
Bana da çoğu kişi erkek olacak herhalde dedi. Ama benim içime kız olacak gibi doğuyor

nurzulum.. sesinide duydun minişin.. bundan sonra inş hareketlerini hissedeceksin, büyümesine tanık olacaksın.... daha çok güzel günler bekliyo senii... hepsi ayrı bir heyecan

ARKİDİŞLER; HER AY YUMURTALARIMIZDAN SADECE BİRİMİ ÇATLIYOR. YOKSA 2 SİDE ÇATLIYORMU..bilginiz var mı?

tamamen o ay salgılanan hormonlarına bağlı... 1 tanede çatlar 2 tanede 5 tanede.. benim bir ay 7 tane birden çatladı... ama hamile kalamadım o ay... hamile kaldığım ay ise normal yumurtlama günümde çatladı ama gebelik olmadı sonra adet olmam gereken gün tekrar bir yumurta çatladı ve hamile kaldım... tabi 2 ay adet olamadım

ama normal olan her ay 1 yumurtanın gelişmesi ve çatlamasıdır....
ama bizim gibi pcoslu olanlarda yada klomen gibi ilaçla yumurtaları uyarılmış kişilerde birden fazla yumurta gelişebilir ve çatlayabilir....

amin. bende ona dua ediyorum.
birde hurma normal doğum sancı ve kasılmalarına cok yardımcıymış ( son 2 haftada nö nce yemeyin diyolar o yüzden ) sütede iyi geliyomuş. günde 4-5 tane hurma yiyorum...

kız sen tavuk dönerci açsana orda paraya para demezsin

işte girişimci ruh.. çok iyi fikir valla... tavuk evi... her türlü tavuk mamülü.. ızgara kanatlar, tavuk dönerler , ve kıvırcıııkkk olumunekankayizsmile

ARKİDİŞLER; HER AY YUMURTALARIMIZDAN SADECE BİRİMİ ÇATLIYOR. YOKSA 2 SİDE ÇATLIYORMU..bilginiz var mı?

Lapacı da cevap vermiş tedavisiz doğal şekilde siklusu süren bir kadında genellikle her yumurtalama döneminde bir yumurtalıktan 1 yumurta olgun hale gelir ve çatlar.Fakat bazen bu sayı 2-3 olabiliyor.Yalnız sayı arttıkça yumurtanın kalitesi de düşüyor.Aynı oranda yumurtanın döllenebilirliği de düşüyor.
Bu durum sadece dışarıdan tedavi ile (ilaçlar iğneler) çok fakat kaliteli yumurtaya çevrilebiliyor.

7 tanemiii.. aaa ben en fazl a2 tane çatlıyor sanıyordum ya...Ozaman nekadar çok yumurta çatlarsa hamile kalma şansı okadar yükseliyor diyebilirmiyiz..

kızım bu kvrck tavuk düşkünüyse...hepsini yir ben diyimmm

7 tanemiii.. aaa ben en fazl a2 tane çatlıyor sanıyordum ya...Ozaman nekadar çok yumurta çatlarsa hamile kalma şansı okadar yükseliyor diyebilirmiyiz..

hayır aslaaa....
sayı arttıkça kalite düşüyor...
en güzeli 1 tane gelişip çatlaması...
sayı arttıkça şans da artsa ben bu kadar uğraşmazdım.. her ay en aşağı 5 yumurtam gelişti =))) 7 tane gelişip çatladığıda oldu.. ama hamile kalamadım...
normalde ilaç almadıysan, pcosun yoksa o zaman 1 tane gelişir ve çatlar..en sağlıklısı ve doğrusu budur...

pinnaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
limangoya üye oldum ama chicco da sadece oyuncak falan filan var... giyim nerde bulamadım ki ben yaa

normal yoldan olan ayrı yumurta ikizleri ve ya üçüzleri böyle oluyor zaten..
çok yumurta çatlıyor ve dölleniyor..

aslında geçen gün kuruyemişçinin önünde hurmaları görünce aklıma bu da geldi. Dedim Peygamberimiz hurmaya çok önem verirmiş kaldı ki faydaları çok fazla...Lif yönünden zengin olması falan çok iyi...

pinnaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
limangoya üye oldum ama chicco da sadece oyuncak falan filan var... giyim nerde bulamadım ki ben yaa

herşey olmuyor. arabalar oto koltugu falan vardı indirimde.

limangoda değişik markalar oluyor fakat her ürün olmuyor. değişiyor çeşitlilik. süreklide markalar değişiyor... denk gelirse iyi oluyor.

kabızlığada süper ilaç hurma... bana doktor günde 4-5 tane ye dedi.. ben her gün yiyorum.. ama ilerleyen zamanlarda artık bırak dermi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…