Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

üfffffffffffffffffffffffff
hızınıza yetişilmiyor haaaaaaaaa
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

EDUT yok mu

hoşgeldin kıvırcıkım, zeytinim umarım iyisinizdir sizlerde

günaydın arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim bugün ilk kontrolüme gidicem çok heyecanlıyım acaba ultrasonda görünürmü kızlar çok merak ediyorum akşamı zor beklicem galiba :sm_cool:

zposion tebrikler canımmmm
çoktandır yoktun hamile haberi ile geri döndün
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
:teytey::teytey::dance::dance:

günaydın arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim bugün ilk kontrolüme gidicem çok heyecanlıyım acaba ultrasonda görünürmü kızlar çok merak ediyorum akşamı zor beklicem galiba :sm_cool:

hayırlı olsun bebişin... sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah. güzel bir hamilelik geçirirsin inş.. keseyi görebilirsin.. ama kalp atışlarını görmek zor.. bebeği görmek de zor çünkü birkaç milimetre boyunda daha... ben anlamamıştım bebeğin nerede olduğunu =)

tebrik ederim tatlık rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin

hoşgeldin kıvırcıkım, zeytinim umarım iyisinizdir sizlerde
iyiyim canım ya sagol sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
hoşgeldinis kıvırcıkım zeytinim...
sabah buralardaydı gelir birazdan

sagol canım ya nasılsın bakalım

zposion tebrikler canımmmm
çoktandır yoktun hamile haberi ile geri döndün
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
:teytey::teytey::dance::dance:

evet bu aralar işler çok yoğun giremedim siteye çok şükür sonunda dileğim kabul oldu allah isteyen herkeze nasip etsin inş. hayırlısı ile işte bugün görücem inş. ilk kez tabi görünürmü daha çok küçükya bakalım gidince görücez artılk

canım ben 6 haftalıkken gördüm kalp atışını da gördüm
bu hafta sonu inş. kalp atışlarını duyarım

hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin canım

tebrik ederim tatlık rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin

iyiyim canım ya sagol sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

sagol canım ya nasılsın bakalım

iyiyim tatlım hayat iyi gidiyor herşey iyi şimdilik çok şükür canım

hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
umarım rahat bir hamilelik geçiririm şimdilik çok iyi bel ağrım dışında bulantım falan yok bakalım belki ilerde olur bilemem tabi ama inş. olmaz

arkadaşlar gunaydın yeni topik hepimize uğurlu olsun.barays hamile olduğunu yeni oğrendim ne mutlu sana allah sağlıkla tamamına erdirsin.bu arada benim adet tarihimi 10 nisan yaparmısın.inşallah adet değilde bebişim gelir.:ecrin_bebek:

hoşgeldin canım hemen ekleme yapayım tatlım
sağol canım sen de uzun süredir giremiyordun sende iyisindir inş.
regl inş. gelmezde h.sonu güzel haber alırız senden:Saruboceq:

bakalım senin kuzujuk kız mı erkek mi =))) sağlıklı olsun hepsiii.. allah korusun minişleri...

bende merak ediyorum içimden kız geçiyor bakalım hayırlısısempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…