- Konu Sahibi alaycikus67
-
bende iyiyim
bulantılarım dün yoktu bu sabahta yok daha rahatım inş. artık hiç bulantım olmaz
günaydın arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim bugün ilk kontrolüme gidicem çok heyecanlıyım acaba ultrasonda görünürmü kızlar çok merak ediyorum akşamı zor beklicem galiba :sm_cool:
tebrik ederim tatlık rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsingünaydın arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim bugün ilk kontrolüme gidicem çok heyecanlıyım acaba ultrasonda görünürmü kızlar çok merak ediyorum akşamı zor beklicem galiba :sm_cool:
iyiyim canım ya sagol sen nasılsın nasıl gidiyor hayathoşgeldin kıvırcıkım, zeytinim umarım iyisinizdir sizlerde
hoşgeldinis kıvırcıkım zeytinim...
sabah buralardaydı gelir birazdan
zposion tebrikler canımmmm
çoktandır yoktun hamile haberi ile geri döndün
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
:teytey::teytey::dance::dance:
evet bu aralar işler çok yoğun giremedim siteye çok şükür sonunda dileğim kabul oldu allah isteyen herkeze nasip etsin inş. hayırlısı ile işte bugün görücem inş. ilk kez tabi görünürmü daha çok küçükya bakalım gidince görücez artılk
günaydın arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim bugün ilk kontrolüme gidicem çok heyecanlıyım acaba ultrasonda görünürmü kızlar çok merak ediyorum akşamı zor beklicem galiba :sm_cool:
tebrik ederim tatlık rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin
iyiyim canım ya sagol sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
sagol canım ya nasılsın bakalım
canım ben 6 haftalıkken gördüm kalp atışını da gördüm
bu hafta sonu inş. kalp atışlarını duyarım
ayselim ailelere müjdeyi verdiniz mi?
verdik canım öğrenir öğrenmez haber söyledik çok sevindiler tabi kiolumunekankayizsmile
arkadaşlar gunaydın yeni topik hepimize uğurlu olsun.barays hamile olduğunu yeni oğrendim ne mutlu sana allah sağlıkla tamamına erdirsin.bu arada benim adet tarihimi 10 nisan yaparmısın.inşallah adet değilde bebişim gelir.:ecrin_bebek:
bakalım senin kuzujuk kız mı erkek mi =))) sağlıklı olsun hepsiii.. allah korusun minişleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?