Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

lorkecciimmm... inş bişi çıkmaz tatlım yaaa... ne zaman öğrenceksin sonuçları? klomen bitincemi gidiceksin tekrar? 5 gün sonra yani?
...

evet canım ıkı gune cıkyomus sonuclar ben faxla alıcam sıze sorarım nasıllar dıye sempatiksalakcinni
5 gun degılde ılac bıtsın haftaya pers gel dedı doktor bakalım yumurtalara dedı...

ay sabah boynum tutulmus kalkamadım ama esım ctesı teste gıdecek dıye calıstırmam lazım kaydirigubbakcemile3
zor zahmet actım gozumu aklinialirimsmile dıo kızım alemsın agrın sızın var yat yok dedım olsun ben ıyıyım

:roflol::roflol::roflol: BEBEK İÇİN HER YOL MÜBAHdelikafaduldendelikafadulden

alemsin canim ya :roflol:

hadi bakalım hayırlısı

hosgeldın kvrck ım nasılsın ya ozlettın kendını yoklugun hıssedılıyo valla...
sınvalar nasıl gectı ankara nasıldı
:roflol::roflol::roflol: BEBEK İÇİN HER YOL MÜBAHdelikafaduldendelikafadulden

eee nabalım ıs basa dusunce

alemsin canim ya :roflol:

ama nabayım kendı halıne bıraksam yatar uyur en ıyısı durtmek kaydirigubbakcemile
bunun tersı tabı bızde

yumurtacıklar olgunlaşmaya başlayınca takip edicek işte.. sonra duruma göre iğne ile çatlatacak ve çalışma vericek =)
hayırlısı bakalım.. inş güzel sonuçlarını alırız lorkecimm...
herşey bebişlerr içinn.. durmak yok sürekli çalışmalıyıızz =)))))))))))))

selam arkadaşlar yeni topik hayırlı ugurlu olsun =)) hamiş adayylarımıza bol şans getirsin
nasılsınız bakalımm

:roflol: :roflol: :roflol:
canım niye acele ediyosun ki dur bi varikosel var mı diye baksınlar sonra gerekiyorsa doktorunuz bi ilaç versin tedaviye başlayın bence tüp bebek aklınıza gelecek en son şey olsun boşa yıpratıyosun kendini
sen merak etme eşim ben arar konuşurum hocamla dedi sonra size gönderirim numarasını adresini falan gidersiniz ama bence bunu düşünmek için çok erken

hayatım girmedim ben sınava
ama ankara süperdi fena enerji depoladım

kvrck+, lorkee+, edut+, halev+, gultun, lapaci+, bitte+, BebisKoM88+
nasılsınız canlarımmm
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun hepimizeee

hoşgeldin canım bizler iyiyiz sen nasılsın

alemsin lorkeem delikafadulden

ya kızlar kendi derdimden sizinle ilgilenemedim...bugün yoğunum azcık kusuruma bakmaayın olurmu?

bu arada okuyamadım ne dedi doktor lorkee

haftaya burdaki ürologa gideceğiz bende bu arada bişiler kullan diyorum ama galiba doktora gidip doktor dediği zaman farkına varacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…