- Konu Sahibi alaycikus67
-
hoşgeldin canım hemen ekleme yapayım tatlım
sağol canım sen de uzun süredir giremiyordun sende iyisindir inş.
regl inş. gelmezde h.sonu güzel haber alırız senden:Saruboceq:
iyiyim canım çalışmalar devam bebişler gelene kadar:)inşallah allah kısmet ettiyse içimdedir ama bende bir değişiklik yok sende varmıydı anlamışmıydın test yapmadan evvel?
kizlar ya bugün rüyamda bebgimi kaybetmisim :gitme:
hoşgeldin canım hemen ekleme yapayım tatlım
sağol canım sen de uzun süredir giremiyordun sende iyisindir inş.
regl inş. gelmezde h.sonu güzel haber alırız senden:Saruboceq:
iyiyim canım çalışmalar devam bebişler gelene kadar:)inşallah allah kısmet ettiyse içimdedir ama bende bir değişiklik yok sende varmıydı anlamışmıydın test yapmadan evvel?
canım ben gecikmede belirtileri yaşadım
zaten günümden önce test yapmıştım negatifti umudu kesmiştim. Gecikme olunca beyaz akıntım başladı birde göğüslerimde acı ve şişkinlik başlamıştı.
arkadaşlar gunaydın yeni topik hepimize uğurlu olsun.barays hamile olduğunu yeni oğrendim ne mutlu sana allah sağlıkla tamamına erdirsin.bu arada benim adet tarihimi 10 nisan yaparmısın.inşallah adet değilde bebişim gelir.:ecrin_bebek:
üfffffffffffffffffffffffff
hızınıza yetişilmiyor haaaaaaaaa
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
EDUT yok mu
evet bu aralar işler çok yoğun giremedim siteye çok şükür sonunda dileğim kabul oldu allah isteyen herkeze nasip etsin inş. hayırlısı ile işte bugün görücem inş. ilk kez tabi görünürmü daha çok küçükya bakalım gidince görücez artılk
allah korusun bu arada senide tebrik ederim.
hoşgeldin canım inşallah hamilelik haberini verirsin bizlere de bi halay da sana çekeriz
canım tersine yor inşallah tersi çıkar takma kafana unut rüyayı tatlım:1hug:
allah korusun canım benim
hem bebeginin ömrünü uzatmışsın
bebişkom sen bi dönem düşük yaşamışmıydın ben mi yanlış hatırlıyorum
bebişkom gerginsin çok o rüyana girdi demekki... düşünme öyle olumsuz şeyler.. miniş sana tutunacak sımsıkı dr a gittiğinde de güp güp bak anne ben burdayım sesini duyacaksın
hoşgeldiniz bayanlar... rabbim dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. dualarınızı kabul etsin inş.
bende test yapmıycam gecikme yaşamadığım surece hayal kırıklığı yaşamak istemiorum allahım hayırlısını versin.
hoşgeldin canım inşallah hamilelik haberini verirsin bizlere de bi halay da sana çekeriz
inşallah halevcim inşallah hepimize bebeklerini verir rabbim
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım ben sımdı doktordan geldım
karnımdan muayene ettı ılk defa adetken doktora gıdıyorum oylemı yapıo hepsı yoksa doktorun tercıhımı
sonra adetımın zor sokuldugunu hazırandan berı korunmadıgımı soyledım naniknanik aslında ben hazıranda hapı bıraktım ama ekımde basladık calısmalara aklinialirimsmile
kan verdım hormonları kontrol edelım dedı esıne bakalım dedı bıde yumurtalamn duzgun mu ona bakalım dedı klomen verdı ...
slm kızlar...Yer değiştirmişiz.Yeni topiğimiz hayırlı uğurlu bol hamişli olur inşallah..Hamileler de rahat bir hamilelik geçirip yavrularını kucağına alırlar inşallah..Lapacı canım prensin geliyomuş Allah sağlıklı sıhhatli ve uzun ömürlü etsin..
canım dün akşam giremedim kusura bakmageldim bacım...e anlat bakalım sana zahmet
hadi bakalım hayırlısıgunaydın kızlar nasılsınız bakalım ben sımdı doktordan geldım
karnımdan muayene ettı ılk defa adetken doktora gıdıyorum oylemı yapıo hepsı yoksa doktorun tercıhımı
sonra adetımın zor sokuldugunu hazırandan berı korunmadıgımı soyledım naniknanik aslında ben hazıranda hapı bıraktım ama ekımde basladık calısmalara aklinialirimsmile
kan verdım hormonları kontrol edelım dedı esıne bakalım dedı bıde yumurtalamn duzgun mu ona bakalım dedı klomen verdı ...
Sagol canim.
Haklisin canim boshayallersmile
Yok canim ama ilk ayimda testim postif cikmisti doktora gitmisdim ama 2 gün sonra rgl olmustum. Doktorda kimyasal gebelik olabilir demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?