Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kizlar ya bugün rüyamda bebgimi kaybetmisim :gitme:

öyle rüya bende görmüştüm ve çok korkmuştumeyvahedigeldismile

hoşgeldin canım inşallah hamilelik haberini verirsin bizlere de bi halay da sana çekeriz

kizlar ya bugün rüyamda bebgimi kaybetmisim :gitme:

canım tersine yor inşallah tersi çıkar takma kafana unut rüyayı tatlım:1hug:

bebişkom gerginsin çok o rüyana girdi demekki... düşünme öyle olumsuz şeyler.. miniş sana tutunacak sımsıkı dr a gittiğinde de güp güp bak anne ben burdayım sesini duyacaksın

hoşgeldiniz bayanlar... rabbim dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. dualarınızı kabul etsin inş.

allah analı babalı büyütsün bacım...:içelim:

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım ben sımdı doktordan geldım
karnımdan muayene ettı ılk defa adetken doktora gıdıyorum oylemı yapıo hepsı yoksa doktorun tercıhımı

sonra adetımın zor sokuldugunu hazırandan berı korunmadıgımı soyledım naniknanik aslında ben hazıranda hapı bıraktım ama ekımde basladık calısmalara aklinialirimsmile
kan verdım hormonları kontrol edelım dedı esıne bakalım dedı bıde yumurtalamn duzgun mu ona bakalım dedı klomen verdı ...

slm kızlar...Yer değiştirmişiz.Yeni topiğimiz hayırlı uğurlu bol hamişli olur inşallah..Hamileler de rahat bir hamilelik geçirip yavrularını kucağına alırlar inşallah..Lapacı canım prensin geliyomuş Allah sağlıklı sıhhatli ve uzun ömürlü etsin..

allah korusun bu arada senide tebrik ederim.

Sagol canim.

hoşgeldin canım inşallah hamilelik haberini verirsin bizlere de bi halay da sana çekeriz

canım tersine yor inşallah tersi çıkar takma kafana unut rüyayı tatlım:1hug:

Haklisin canim boshayallersmile

allah korusun canım benim
hem bebeginin ömrünü uzatmışsın
bebişkom sen bi dönem düşük yaşamışmıydın ben mi yanlış hatırlıyorum

Yok canim ama ilk ayimda testim postif cikmisti doktora gitmisdim ama 2 gün sonra rgl olmustum. Doktorda kimyasal gebelik olabilir demisti.

INSALLAH canim ...

lorkecciimmm... inş bişi çıkmaz tatlım yaaa... ne zaman öğrenceksin sonuçları? klomen bitincemi gidiceksin tekrar? 5 gün sonra yani?

sağolasın bitanım... evet prensmiş bizim miniş =)) pipiyi gördük net bi şekilde =))))
amiinn... cümlemize canım.. rabbim sizlere de versin minicik kalpler...kardeşleri çoğalsın bizim prensin...

geldim bacım...e anlat bakalım sana zahmet
canım dün akşam giremedim kusura bakma
eşim varikosel olabilir eger varikoselse ilaca bile gerek yok ameliyat sonra herşey süper olur dedi

hadi bakalım hayırlısı

Sagol canim.

Haklisin canim boshayallersmile

Yok canim ama ilk ayimda testim postif cikmisti doktora gitmisdim ama 2 gün sonra rgl olmustum. Doktorda kimyasal gebelik olabilir demisti.

hım anladım canım sagol

edutcum
eşim eger isterse onu ankara da hocama yönlendirebilirim dedi tüp bebekte en iyisiymiş

maşallah kalabalık topiğimiz
hamişimizde var hayırlı olsun
bebişim rüyaların tesi çıkar canım
üzülme inş. bişe olmaz canım

kvrck+, lorkee+, edut+, halev+, gultun, lapaci+, bitte+, BebisKoM88+
nasılsınız canlarımmm
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun hepimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…