- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.141
walla canım iş güç derken biraz kafa dinleyim uzaklaşıyım herşeyden dedim biliosun baya takıntılı olmuştum,öğretmenliğe başladım cocuklarla uğraşıodum öle işte, dün pco olmama rağmen adet gelmedi test yaptım pozitif çıktı doktora gittim b-hcg 840 çıktı 4.5 haftalık gebeymişimmm size haber verim dedim hala şoktayımmm inanamıyorum kendiliğinden oldu
kaydirigubbakcemile3
süper bi haber bbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
allah hayırlısıyla sonuna kadar gidip sağlıkla sıhhatle minişi kucağına almayı nasip etsin.. güzel bir hamilelik geçirirsin inşşş..
çok tebrik ediyorum..ve kocaman öpüyorum seniiii
gül çok sevindim canım
uzun zamandır uğraşıyordun
eminim çok şaşkın ve mutlusundur
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tebrik ederim canımmmmmmmmmmmmHamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrr
walla canım iş güç derken biraz kafa dinleyim uzaklaşıyım herşeyden dedim biliosun baya takıntılı olmuştum,öğretmenliğe başladım cocuklarla uğraşıodum öle işte, dün pco olmama rağmen adet gelmedi test yaptım pozitif çıktı doktora gittim b-hcg 840 çıktı 4.5 haftalık gebeymişimmm size haber verim dedim hala şoktayımmm inanamıyorum kendiliğinden oldu
Hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrr
Bende hiç o derece mide bulanması falan yok yaw :uhm: Sadece akşamları hiç bişey yiyemiyorum... Aklıma yemek gelince bile içim kalkıyor.Dün mesela sadece meyve yedim bide taze fındık
Yaaaa ben sana ne dediiiim neler yazdım burda. Kızım o hayatına eş olarak seni seçmiş... Onun herşeyinde sen olacaksın bundan sonra... O yüzden hiiiç kendini böyle şeylerle üzüp yıpratma... Bak stres infertilite sebebi! unutma !
bende baktııımm çok şekersin gozlerin mavimi senin
evet ama senin güdük ve şişko olanın:)))ayni bana benziyon kizz mavis mavisss
edutum göslerin gerçekten çok güseeelllerrrrrr.......
allah göslerin gibi güsel bir ömür versin sana...
gönlünce
canim bu nasil gultun cum
KVRCK albumde yok canim resimelrin
hemmde nasıl inanamıyorum hala usgde sadece keseyi gördük iki gün sonra gene gidicez tedaviyi falan bırakmıştım ara vermiştim ama allah zamanı gelince verio herşeyin hayırlısı gerçekten şaşkınım halaaa inanamıyorum:2::2::2:
ayni benim gibiiii :roflol::roflol::roflol::roflol:kız ravzanur seninkilerde hep hareketli:))))
niye kiz eduta hitabenn:smiley-cool:ben bakıyorum var
ve bizzz yazıyo albümde ama
yanlış mı yaptım acaba
hemde bi kıvırcık bi düz halimi gönderdim ,
edutuma hitaben düz halim :roflol:
Gül canım süper bir dönüş oldu bu hemen halayımı çekiyoruuuummmmm
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Değerin 840 çıktıysa 2-3 gün sonra keseyi görebilirsin canım...
niye kiz eduta hitabenn:smiley-cool:
Hepİnİze Çok Çok Çok Çok teŞekkÜr ederİm hemde herŞey İÇİn ben pco hastasıyım uzun zamandır arkadaŞlarım bİlİolar tedavİ oluodum bİr sÜrÜ Şeyle uĞraŞtım ama sonuÇ alamadım ne zamankİ bıraktım herŞeyİ kafama takmadım allah ozaman nasİp ettİ sİzler herzaman bİrbİrİmİze destek oldunuz bana da Öle herŞey İÇİn Çok Çok Çok teŞekkÜrler sİzlerİ Çok sevİyorum ay aĞlıcam Şİmdİİİİİ
AY EVT CANIM 840 ÇIKTI İKİ GÜN SONRA GENE KANLA USG VAR BİZ KESE GÖRDÜK AMA GENEDE DOKTOR Bİ KAÇGÜNE GENE GEL DEDİ BEBEĞİDE GÖRELİM DEDİ DAHA DÜN ÖĞRENDİM VE HALA İNANASIM GELMİO HİÇ Bİ BELİRTİDE YOKTU BİLİOMUSUN BEN GENE ADET GEÇİKMESİ VAR SANIODUMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?