Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gül çok sevindim canım
uzun zamandır uğraşıyordun
eminim çok şaşkın ve mutlusundur
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

BENDE SİZİ ÖPÜYORUM CANLARIMMMMMM ÇOK SEVİNDİM DUALARINIZLA MORAL DESTEKLERİNİZLE HERŞEY İÇİN ÇOOOK TEŞEKKÜRLER SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMMMMMdelikafadulden

gül çok sevindim canım
uzun zamandır uğraşıyordun
eminim çok şaşkın ve mutlusundur
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hemmde nasıl inanamıyorum hala usgde sadece keseyi gördük iki gün sonra gene gidicez tedaviyi falan bırakmıştım ara vermiştim ama allah zamanı gelince verio herşeyin hayırlısı gerçekten şaşkınım halaaa inanamıyorum:2::2::2:

Hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrr

Gül canım süper bir dönüş oldu bu hemen halayımı çekiyoruuuummmmm
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Değerin 840 çıktıysa 2-3 gün sonra keseyi görebilirsin canım...

ya zaten benim bebek olmuyosa tek nedeni stressssssssss

canım bebek için yemek zorundaSIN Malesef
açım tokum midem bulanıyo demeden yemek zorundasın

bende baktııımm çok şekersin gozlerin mavimi senin

evet bacım mavi...birazda değişken aslında...renkli işte

ayni bana benziyon kizz mavis mavisss
evet ama senin güdük ve şişko olanın:)))

edutum göslerin gerçekten çok güseeelllerrrrrr.......
allah göslerin gibi güsel bir ömür versin sana...
gönlünce

sağol bacım...hamiş olunca aynı fil olcam amaeyvahedigeldismile:CüvCüv::CüvCüv:

Hepınıze Çok Çok Çok Çok teŞekkÜr ederım hemde herŞey ıÇın ben pco hastasıyım uzun zamandır arkadaŞlarım bılıolar tedavı oluodum bır sÜrÜ Şeyle uĞraŞtım ama sonuÇ alamadım ne zamankı bıraktım herŞeyı kafama takmadım allah ozaman nasıp ettı sızler herzaman bırbırımıze destek oldunuz bana da Öle herŞey ıÇın Çok Çok Çok teŞekkÜrler sızlerı Çok sevıyorum ay aĞlıcam Şımdııııı

Canım benim inşallah bebişi de görürsün yakında kalp pıtırtılarını da duyarsın....
Gerçekten süper bir dönüş oldu bu... Listemiz 2 aydır şenlendi resmen... Darısı diğer sessiz kalmış arkadaşlara ve bekleyen tüm arkadaşlarımıza inşallah.
Bir bakarmışız samsak falan da hamileyiiiim diye çıkar gelirmiş.

AY EVT CANIM 840 ÇIKTI İKİ GÜN SONRA GENE KANLA USG VAR BİZ KESE GÖRDÜK AMA GENEDE DOKTOR Bİ KAÇGÜNE GENE GEL DEDİ BEBEĞİDE GÖRELİM DEDİ DAHA DÜN ÖĞRENDİM VE HALA İNANASIM GELMİO HİÇ Bİ BELİRTİDE YOKTU BİLİOMUSUN BEN GENE ADET GEÇİKMESİ VAR SANIODUMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bak ama artık bizi bırakıp gitmek yok !!! Artık hep burda görmek güzel haberlerini duymak istiyoruz.
Mart annesi mi olcan sen şimdi? :))

ah bacım...ne güzel ya...sendeydi dimi sadece problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…