- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.121
olmaz mı
kızdım ona neden hala ya dedim
hala unutamadın mı
nasıl benim gözümün içine baka baka araştırabiliyosun onu dedim
ben böyle bişey yapsam tepkin ne olurdu dedim
haklısın dedi
bi an aklıma geldi baktım bakmamam gerekiyodu dedi yanlış yapmışım
falan filan işte
ama ben çok agladım mafoldumben
lapaci bu arada akşam eve geç gidince resim konusunu unuttum
bu bilgisayardan da ekleme yapamadım başka yöntemi var mı acaba?
hı bu arada
şu hayatta iki şey istiyorum
birincisi mecburi hizmet ve askerliği bitirip hayatımı bi düzene sokmak
ikinciside annesinin sen olacagı bir bebek sahibi olmak dedi kocişim işte buzlarımın çözüldügü an o an oldu ah ah :kedi:
barays gyshnky+ bugün size bi haber vermeye geldim kızlar
yavyum senin miden bulanmıyo mu hiç ben sabahları yataktan kalkamıyomda :bbo:
hı bu arada
şu hayatta iki şey istiyorum
birincisi mecburi hizmet ve askerliği bitirip hayatımı bi düzene sokmak
ikinciside annesinin sen olacagı bir bebek sahibi olmak dedi kocişim işte buzlarımın çözüldügü an o an oldu ah ah :kedi:
Hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrr
hos geldin guzelim seni tanimiyorum ama oleyy halayi cekiyorummmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: gelin kizlar arkamdanwalla canım iş güç derken biraz kafa dinleyim uzaklaşıyım herşeyden dedim biliosun baya takıntılı olmuştum,öğretmenliğe başladım cocuklarla uğraşıodum öle işte, dün pco olmama rağmen adet gelmedi test yaptım pozitif çıktı doktora gittim b-hcg 840 çıktı 4.5 haftalık gebeymişimmm size haber verim dedim hala şoktayımmm inanamıyorum kendiliğinden oldu
walla canım iş güç derken biraz kafa dinleyim uzaklaşıyım herşeyden dedim biliosun baya takıntılı olmuştum,öğretmenliğe başladım cocuklarla uğraşıodum öle işte, dün pco olmama rağmen adet gelmedi test yaptım pozitif çıktı doktora gittim b-hcg 840 çıktı 4.5 haftalık gebeymişimmm size haber verim dedim hala şoktayımmm inanamıyorum kendiliğinden oldu
ayni bana benziyon kizz mavis mavisssmavi kuzumç....severim sizi
mavi kuzumç....severim sizi
barays gyshnky+ bugün size bi haber vermeye geldim kızlar
canim sana bir avartar bulayimmi ben .bu guzelde biraz soguk gibi geldiiavatarımı değiştirdiimm nasıl?
çok guzel bir hbr arakadaşım tebriklerrrrrr allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin rabbim butun isteyene versin alkisalkisalkis :dance:walla canım iş güç derken biraz kafa dinleyim uzaklaşıyım herşeyden dedim biliosun baya takıntılı olmuştum,öğretmenliğe başladım cocuklarla uğraşıodum öle işte, dün pco olmama rağmen adet gelmedi test yaptım pozitif çıktı doktora gittim b-hcg 840 çıktı 4.5 haftalık gebeymişimmm size haber verim dedim hala şoktayımmm inanamıyorum kendiliğinden oldu
güseell...güle güle kullan... ikizmi istiyosun yoksa sen =)))
hos geldin guzelim seni tanimiyorum ama oleyy halayi cekiyorummmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: gelin kizlar arkamdan
hayirli saglikli olsun bebisin :teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?