Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ahh be kuzumm.... kıyamam sanaaaa.... :1hug:

lapaci bu arada akşam eve geç gidince resim konusunu unuttum
bu bilgisayardan da ekleme yapamadım başka yöntemi var mı acaba?

resim boyutu 100kb falan olmalı... çok çok küçültmelisin.. yoksa yüklemiyo

bak gördünmü iştee..... bunu aklından hiç çıkartma... geçmişte ne olursa olsun şu an o senin kocan ve seni seviyor...... :asigim:

walla canım iş güç derken biraz kafa dinleyim uzaklaşıyım herşeyden dedim biliosun baya takıntılı olmuştum,öğretmenliğe başladım cocuklarla uğraşıodum öle işte, dün pco olmama rağmen adet gelmedi test yaptım pozitif çıktı doktora gittim b-hcg 840 çıktı 4.5 haftalık gebeymişimmm size haber verim dedim hala şoktayımmm inanamıyorum kendiliğinden oldu

yavyum senin miden bulanmıyo mu hiç ben sabahları yataktan kalkamıyomda :bbo:

Bende hiç o derece mide bulanması falan yok yaw :uhm: Sadece akşamları hiç bişey yiyemiyorum... Aklıma yemek gelince bile içim kalkıyor.Dün mesela sadece meyve yedim bide taze fındık

Yaaaa ben sana ne dediiiim neler yazdım burda. Kızım o hayatına eş olarak seni seçmiş... Onun herşeyinde sen olacaksın bundan sonra... O yüzden hiiiç kendini böyle şeylerle üzüp yıpratma... Bak stres infertilite sebebi! unutma !

hos geldin guzelim seni tanimiyorum ama oleyy halayi cekiyorummmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: gelin kizlar arkamdan
hayirli saglikli olsun bebisin :teytey::teytey:

kaydirigubbakcemile3
süper bi haber bbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

allah hayırlısıyla sonuna kadar gidip sağlıkla sıhhatle minişi kucağına almayı nasip etsin.. güzel bir hamilelik geçirirsin inşşş..
çok tebrik ediyorum..ve kocaman öpüyorum seniiii

çok guzel bir hbr arakadaşım tebriklerrrrrr allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin rabbim butun isteyene versin alkisalkisalkis :dance:
güseell...güle güle kullan... ikizmi istiyosun yoksa sen =)))

yok yavrum ya kıs ikisle nasıl uğraşayım:))) benimkinin cinsiyeti belli değilya kız erkek bir arada olsun istedim:))

hos geldin guzelim seni tanimiyorum ama oleyy halayi cekiyorummmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: gelin kizlar arkamdan
hayirli saglikli olsun bebisin :teytey::teytey:

ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM BENİMM ALLAH HERKEZE NASİP ETSİN YAAA ÇOK BEKLEDİK AMA NE ZAMAN KENDİLİNE BİRAKTIK OZAMAN OLDU kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…