Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gül güzel haberle geri döndün canım çok sevindim
bi ara tedavi olacaktın ilaç sıkıntısı olmuştu en son yazdığında baya sıkıntılıydın ama
güzel bir dönüş yaptın arkadaşımm
kaydirigubbakcemile5

Canım bende de aynısı oldu hiç ümidim yoktu belirti desen hiç bişeycik yoktu...
Bitte'den gaza geldim test yapayım dedim tam adet günümde :)) veeee süpriiiizzz dedi bebişim. şimdi 7+4 olduk ama bende hala belirti falan yok :))
Bizim sıpalar çok süprizciler :))

evet canım benim yaa bende işe başladım ozaman işte bıraktım herşeyi biraz ara verim dedim hayırlısıı inş işte herşeyin ozaman buzamanmış baksana ne zman kafamdan sildim herşeyi ozman oluomuş bide görsem temelli rahatlıcam artıkın

:d:d:d::d VALLA ÖLE AY CANIM ÇOK SEVİNDİM YAA GÜZEL ARKADAŞIM ALLAHM YAA BEN ARTIKIN BURDAYIM HEP HABERLEŞELİM OLDUMUUUU CANIMM

selam hanimlar nasilsiniz?
Ben iyiyim dün sonunda rgl oldum biraz gecikmeli oldu ama olsun sositososito
Bebis planlarida galiba kisa kaldi. Bi kac sorunum yüzünden doktora gitmistim tekrar ilk önce demir hapi kullanmaya basliycam sonra idrar torbasi kontrolü yapilacak simdi adini bilmiyorum trde.
Bunlarda bisi cikmassa böbrek biopsi yapilacak bakalim hayirlisi.

:d:d:d::d VALLA ÖLE AY CANIM ÇOK SEVİNDİM YAA GÜZEL ARKADAŞIM ALLAHM YAA BEN ARTIKIN BURDAYIM HEP HABERLEŞELİM OLDUMUUUU CANIMM

Amin canım benim.Hepimiz sağlıkla sıhhatle tamamına ereriz inşallah... Sen şimdi nereye hangi doktora gidiyorsun kontrollere?

Canım benim regl olmuşsun gözünaydın diyeceğim çünkü bunun olması bile sağlıklı olduğunu gösterir... Çocuk konusunda biraz zamana ihtiyaç olması da hiiiç önemli değil hayatım.Sakın canını sıkma.Çünkü bebeğin sağlıklı olması ve sağlıklı bir hamilelik için önce senin sağlıklı olman gerek.İnşallah testlerin hep güzel çıkar 1 ayda da demir olayını halledersin zaten.Sonra gelsin minik bebiiiiişşşş....

Insallah tatlim...
Sen nasilsin bakalim alisabildinmi yeni durumuna

Insallah tatlim...
Sen nasilsin bakalim alisabildinmi yeni durumuna

Bende hala belirti falan olmadığı için karnımın şişliği dışında bazen unutuyorum hamile olduğumu :)) Rabbim inşallah böyle rahat sürdürür gebeliğimi.Çünkü çok rahatsız edici bir problemim olmadı şu ana kadar.

canim bende sana baktim ogunden beri n oldu diyeee..reglin geldiyse tedaviye baslamaniz iyi aldu .
buradaki doktorlar birseyden cakmiyolar guzelim sen turkiyeye gidince bir gitsen doktoraaolumunekankayizsmile

ah ahhhhhhhh
benim içinde halaylar çekilcek mi ki :Saruboceq:
cekecez tabikiii:teytey::teytey:
selam kızlar =))
canim hosgeldinn:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…