- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #10.161
ben onu kızdırdıgım zaman saçına fön çekcem diye tehdit ediyo da beniniye kiz eduta hitabenn:smiley-cool:
ayyayyyy o nasil olacakk ooooo:lepi::lepi:ben o çalışmazsa saçını düzeleyeceğimde:)))
canim bu nasil gultun cum
AY EVT CANIM 840 ÇIKTI İKİ GÜN SONRA GENE KANLA USG VAR BİZ KESE GÖRDÜK AMA GENEDE DOKTOR Bİ KAÇGÜNE GENE GEL DEDİ BEBEĞİDE GÖRELİM DEDİ DAHA DÜN ÖĞRENDİM VE HALA İNANASIM GELMİO HİÇ Bİ BELİRTİDE YOKTU BİLİOMUSUN BEN GENE ADET GEÇİKMESİ VAR SANIODUMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıvırcık sanırsam senin göslerdee bal rengisssiiiiii
gül güzel haberle geri döndün canım çok sevindim
bi ara tedavi olacaktın ilaç sıkıntısı olmuştu en son yazdığında baya sıkıntılıydın ama
güzel bir dönüş yaptın arkadaşımm
kaydirigubbakcemile5
benim gözlerin ne renk oldugu tam nete ulaşamadı canım :roflol:
ne giysem degişiyo
açık giysem bal rengi koyu giysem yeşil oluyo
bizde çözemedik
Canım bende de aynısı oldu hiç ümidim yoktu belirti desen hiç bişeycik yoktu...
Bitte'den gaza geldim test yapayım dedim tam adet günümde :)) veeee süpriiiizzz dedi bebişim. şimdi 7+4 olduk ama bende hala belirti falan yok :))
Bizim sıpalar çok süprizciler :))
yavyum senin miden bulanmıyo mu hiç ben sabahları yataktan kalkamıyomda :bbo:
:d:d:d::d VALLA ÖLE AY CANIM ÇOK SEVİNDİM YAA GÜZEL ARKADAŞIM ALLAHM YAA BEN ARTIKIN BURDAYIM HEP HABERLEŞELİM OLDUMUUUU CANIMM
selam hanimlar nasilsiniz?
Ben iyiyim dün sonunda rgl oldum biraz gecikmeli oldu ama olsun sositososito
Bebis planlarida galiba kisa kaldi. Bi kac sorunum yüzünden doktora gitmistim tekrar ilk önce demir hapi kullanmaya basliycam sonra idrar torbasi kontrolü yapilacak simdi adini bilmiyorum trde.
Bunlarda bisi cikmassa böbrek biopsi yapilacak bakalim hayirlisi.
Amin canım benim.Hepimiz sağlıkla sıhhatle tamamına ereriz inşallah... Sen şimdi nereye hangi doktora gidiyorsun kontrollere?
Canım benim regl olmuşsun gözünaydın diyeceğim çünkü bunun olması bile sağlıklı olduğunu gösterir... Çocuk konusunda biraz zamana ihtiyaç olması da hiiiç önemli değil hayatım.Sakın canını sıkma.Çünkü bebeğin sağlıklı olması ve sağlıklı bir hamilelik için önce senin sağlıklı olman gerek.İnşallah testlerin hep güzel çıkar 1 ayda da demir olayını halledersin zaten.Sonra gelsin minik bebiiiiişşşş....
ah ahhhhhhhh
benim içinde halaylar çekilcek mi ki :Saruboceq:
Insallah tatlim...
Sen nasilsin bakalim alisabildinmi yeni durumuna
canim bende sana baktim ogunden beri n oldu diyeee..reglin geldiyse tedaviye baslamaniz iyi aldu .selam hanimlar nasilsiniz?
Ben iyiyim dün sonunda rgl oldum biraz gecikmeli oldu ama olsun sositososito
Bebis planlarida galiba kisa kaldi. Bi kac sorunum yüzünden doktora gitmistim tekrar ilk önce demir hapi kullanmaya basliycam sonra idrar torbasi kontrolü yapilacak simdi adini bilmiyorum trde.
Bunlarda bisi cikmassa böbrek biopsi yapilacak bakalim hayirlisi.
cekecez tabikiii:teytey::teytey:ah ahhhhhhhh
benim içinde halaylar çekilcek mi ki :Saruboceq:
canim hosgeldinn:1hug:selam kızlar =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?