Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gayeee yaaa..... bende eduta yardım ederim bak seni döverkene heeee...
benimde kocamdan başka kimsem yok... şükür halimize.. kocam yetiyor bana.. elbette görüştüğüm insanlar var ama herşeyimi paylaştığım tek insan kocacımm =))
şöyle düşün sen mecbur kalıp yurtdışında bir yere yerleşmiş olsaydın??????

lapaci katılıyorum sana
benim de etrafımda çok kişi var
ama herşeyi eşimle paylaşıyorum
birde msn sayesinde ankaradaki okul arkadaşımla paylaşıyorum

Tamam tamam ağlamayalım... ama elimde değil ben düşündükçe üzülüyorum... İnsanların en azından iş yerinde biraz samimi olduğu arkadaşları var yada komşuları bende ikisi de yok...
Eşim de bir yere kadar.. tabiiki herşeyimi paylaşıyorum onunla ama kız arkadaş bambaşka bişey...
Şimdi inşallah doğum yapacağım şubatta ve insan yanında öyle yakın bir arkadaşını istiyor çünkü o zaman eşin falan yardımcı olamaz. Zaten erkekleri çıkartıyorlar dışarı bazı durumlarda.Öyle bişeyde yanımda annemi yada kayınvalidemi de istemiyorum.. Annemle kesin kavga ederiz kayınvalidemle de ben rahat edemem... Keşke bir arkadaşım olsaydı boshayallersmile

Ayselcim bu arada listemizdeki hamişlerden zeytin1007 'nin oğlu olacakmış... başka bir topicte gördüm.Listemize bir prens daha geliyor.

bak bacım...ben de çok düşkünümdür dostalrıma arkadaşlarıma çokta şanslıyımdır.... ama son 5 yılda eşimde çok canımda olsa ben tek başıma çok güçlüymüşüm....ben tek kalamzdım 10 dan sonra...tam 5 yıldır tek başımayım....sen beceririsin kuzum ve sen yanlızda değilsin...bebişin var bebemmmm

kıvırcık okumasın bu yazılarını bence...
senden daha zor durumda nice insanlar var gayecim yaaa.... senin durumunda ne varki... elbette insan inster etrafı eş dostla dolsun... ama herşey istediğimiz gibi olmuyor.. her duruma her koşula alışmalıyız.... sen anne olacaksın..güçlü olmalısın... başına acil birşey geldiğinde kendi kendine yetebilmelisin..
elbette bu hiç arkadaşın olmasın kendi başına yaşa git demek değil... insanız ve sosyal varlıklarız... arıyoruz bir insanla sohbeti.. arkadaşların uzağa gittilerse ilişkiniz bitecek değil ya.. başka arkadaşlarda edineneceksin.. zaten bebek olunca arkadaş çevresi değişiyor insanın =) çocuklu kişilerle daha çok şey paylaşmaya başlıyorsun... üzülecek hiç bir şey yok gayecim... senin canın sıkılıyo galiba kendine dert aranıyosunnn lmaz:

günaayydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
gününüz aydınn olsunnnn
cumanız mübarek olsun kızllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

noldu yıne buraya yahuuu
bıtıremedıler gıttıler su sıkıntıları yanı
cumadan berı olan yazılar nereye uctu sımdı

kıslarrrrr ben geldimm :lepi: hihoyyyt

ayyy neler oldu gelişmeler varmııı biri yazsın lorkeeee nbr
pınar doğurmuştur hbr varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…