- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.081
çalıştığım şirkette 3 arkadaş da aynı şekilde senin gibi oldular... ocak gibi doğum yaptılar.. kış olduğu için çorap giyiyorlardı. çorapların lastikli yerleri içerde gömülü kalıyodu... bacaklar o kadar şişiyodu ki =( kesiyorlardı lastik yerini ama yinede hep iz oluyodu... çok sıkıntılı... doğuma kadar çektiler ama ne doğumda sorun oldu ne de sonrasında..seninde geçer canımcım yaa..sabırr
diyorum yaa hiç kimse yaşamasın bu durumu katlanması zor
ben sabit durup dizi tv falan izleyemem ki yatmak zor geliyor
yazın tam ortasındayız temmuzla ağustosu bi atlatayım sıcaklarda
çok etkili oluyor maalesef
oğluşum için sabır edecez bakalım
kuzular mrım temiz:))))
tünaydınlarrrr buyrunnnnnnnnn
canım ya şişlik çok sık rastlanıyo benimde akşamları birazcık şişiyo artık, ama olsun geçici bi durum öyle düşünelim yerimseniben zaten yazından çoğu gitti azı kaldı sabır ayselim
Tünaydın canım hoşgeldin nasılsın?
Evet sabır canım
hande senin çok az kalmış tatlım
biraz zor durdu prenses içeride ama
son haftalar artık annesi değil mi
ilk kızımız da dünyaya gelecek inş.
hoşbulduk canımmm iyilik valla hamdolsun kahvaltı yaptımcokacimcoook, şöyle bi size bakim dedim sancılarım artıyo aman kızım dur daha yapıcak çokkk işim var diyorum =)) nidilata devam ediyorum. sende nevar ne yok?
ya bide bana sor kuşum ya az kaldı ama sanki daha çok var gibi, doktorumuz ve doğum yapacağım yer değişti kanımdaki trombosit 70 düşmüş buyüzden başka hast seçmek zorunda kaldık. :1no2: çok zor doktor değiştirmek ya, okadar çok hast gezdimki artık inanılmaz sıkıldım, nerdeyse çocuk gelcek
slm kızlar nasılsınız
hoşgeldin canım nasılsın?
evet dr ve hastane değiştirmek zor bi durum
benimde 3. drum inş. tekrar değiştirmek zorunda kalmam
yakın bi hastane mi seçtin
aynı hastanede neden olmuyormuş?
hoşbulduk canım ben iyiyim sizlerde iyisinizdir inşallah görümcemler bizdeydi bir haftadır bu gün gittiler birbuçuk yaşında oğluşu vardı pamuk gibi onunla vakit geçiriyorduk gitti bakalım napçaz sıkıldıkça foruma girerim artık
o hastanede kan merkezi yokmuş kan takılması gerekirse diye, arada kan değerlerinize baktırın kızlar özellikle trombosite, yani sancım gelse tahlil yapsa yatırmak yerine sizi alamıyoruz dicek düşünsene doğurucam hast beni almıyo kafamçokkarıştı yeni hastanem biraz uzak ama dr doçent burda.
sen hast karar verdin mi
oyy canım ya o gidince ev boş gelmiştir olumunekankayizsmile
istanbulun hangi bölgesinde oturuyorsun canım sosyal güvencen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?