Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ayy şimdi inanılmaz boşluk olmuştur... Bi süre sesi kulağından gitmez.hatta rüyana falan girer.Sonra zamanla geçer... sen gel burada oyalan biraz.

canım benim ya seni çok iyi anlıyorum benim en iyi arkadaşımda hostes oldu hiç görüşemiyoruz, üzülme gayecim kuzenlerin falan yok mu başka

canım ben avrupa yakasındayım, evet sgk dan yararlanıcaz a.s

canım görümcem memorialda doğum yaptı çok güzeldi ama çok tuzlu hiç gerek yok gelinimizde esenler hayat hastanesinde yaptı sezeryan oldu bebişin kilosundan dolayı dr çok iyi baya yaşlı biri ama gerçekten harika bir dr 3 gece yattılar ssk ile 550 lira ödediler birde gaziosmanpaşa hastanesi var haluk bey diye biri oda çok iyi ist. bütün arkadaşlarım onda doğum yaptı bir araştır netten hastanenein adını girince dr ismide çıkıyor dr tarihçeside güzel bende eğer hamiş kalabilirsem büyük bir ihtimal ist. hayat hastanesi yada gopaşayı tercih edicem

gopaşada 3gece normal doğummu 550

canım üzme kendini benimde kimsem yok burda bird çok seviyormuşum gibi kayınvalidemler buraya taşındı bütün ailem sevdiklerim hep istanbulda üzme canını biz varız bebişin olsun msnden görüşürüz bize agucuklar verir

canım benim ya seni çok iyi anlıyorum benim en iyi arkadaşımda hostes oldu hiç görüşemiyoruz, üzülme gayecim kuzenlerin falan yok mu başka

Maalesef burada 1 kuzenim kaldı o da benden büyük ve erkek... Başkada kimsem yok. ne kötü ve acınası bir şey dimi

artık öyle hergün kafnızı şişircem birazcık

Ne kafa şişirmesi şekerim gayet memnun oluruz hep bizimle olmandan.

Maalesef burada 1 kuzenim kaldı o da benden büyük ve erkek... Başkada kimsem yok. ne kötü ve acınası bir şey dimi

sağol canım bende sizlerle mutlu oluyorum pozitif enerji alıyorum sizden

keşke ben yanında olsaydım senin, yada sen burda olsaydın :sinifsinif: ama olsun istersen msnden faceden konuşuruz kuşum takma ya msn lerimizi alalım hepimizin

anladım canım
benim hastane özel hastane dr umda orada
bi aksilik olmazsa özel hastanede doğum yapacam

kızlar birde aklıma gelmişken hamşken çileği çok dikkatli yiyin yerken hiçbiryerinize dokunmayın bizim gelin çok fazla çilek tüketmiş bebişimizn yüzünde çilek izleri var nedense sizde dikkatli olun yerken

kızlar ben acıktım birşeyler yicem sizde bebişlerinizi besleyin sonra yine görüşürüz by

tatlım nıye yanlıs olasın bızler varıs neyın varsa bızle konuşabılırsın dertlesebılırsın

kızım varya seni bir döverim bir döverim...ben bu şehirde bırak kuzeni kocamsız yaşıyorum....iş için girdim tam 5 senedir ....

kızım varya seni bir döverim bir döverim...ben bu şehirde bırak kuzeni kocamsız yaşıyorum....iş için girdim tam 5 senedir ....

eyvahedigeldismile Yaaa niye dövüyon yaaa mafoldumben gel birlikte omuz omuza verip ağlayalım bacım mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…