- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.101
hoşbulduk canım ben iyiyim sizlerde iyisinizdir inşallah görümcemler bizdeydi bir haftadır bu gün gittiler birbuçuk yaşında oğluşu vardı pamuk gibi onunla vakit geçiriyorduk gitti bakalım napçaz sıkıldıkça foruma girerim artık
Yaa kızlar aslında benim dünden beri moralim biraz bozuk... Geçen yıl ben avlendikten 1 ay sonra kuzenim nikahlandı ve kıbrıs'a gitti. Biz kardeş gibi büyümüştük aramızda 15 gün var.hatta ikiz gibiydik.Dedim ki en azından arkadaşlarım var (üniversitedeki ev arkadaşlarım). Biri doktor ve eşi de doktor onlar geçen hafta İzmir'e dönüş yaptılar eşi uzmanlığını aldı... Dedim biri daha gitti ama neyse öteki var.Öteki dediğimde 2 tane oğlu olan arkadaşım benim hem ev hem sınıf arkadaşımdı.Dün konuştuk onunla da istanbulda iş bulmuş İstanbula taşınıyorlar(
Bir anda hiç arkadaşım,dostum kalmadı koskoca şehirde... Şimdi şubatta bi doğum yapıcam yanımda bana destek olacak hiç yakın arkadaşım yok mafoldumben.
Eşim görümcelerimi kastederek onlar var diyor ama aynı şey değil... Ben görümcelerimle dertleşemem ki... Resmen biranda yalnız kaldım... Durup durup düşünüyorum sonra halime acıyıp ağlıyorum mafoldumben
Sürekli görüşemesekte hem iyi günümüzde hem kötü günümüzde hemen bir araya geliyorduk.Birbirimize destek oluyorduk.Şimdi ne yazıkki ben yalnız kaldım.
canım ben avrupa yakasındayım, evet sgk dan yararlanıcaz a.s
ayy şimdi inanılmaz boşluk olmuştur... Bi süre sesi kulağından gitmez.hatta rüyana falan girer.Sonra zamanla geçer... sen gel burada oyalan biraz.
canım görümcem memorialda doğum yaptı çok güzeldi ama çok tuzlu hiç gerek yok gelinimizde esenler hayat hastanesinde yaptı sezeryan oldu bebişin kilosundan dolayı dr çok iyi baya yaşlı biri ama gerçekten harika bir dr 3 gece yattılar ssk ile 550 lira ödediler birde gaziosmanpaşa hastanesi var haluk bey diye biri oda çok iyi ist. bütün arkadaşlarım onda doğum yaptı bir araştır netten hastanenein adını girince dr ismide çıkıyor dr tarihçeside güzel bende eğer hamiş kalabilirsem büyük bir ihtimal ist. hayat hastanesi yada gopaşayı tercih edicem
Yaa kızlar aslında benim dünden beri moralim biraz bozuk... Geçen yıl ben avlendikten 1 ay sonra kuzenim nikahlandı ve kıbrıs'a gitti. Biz kardeş gibi büyümüştük aramızda 15 gün var.hatta ikiz gibiydik.Dedim ki en azından arkadaşlarım var (üniversitedeki ev arkadaşlarım). Biri doktor ve eşi de doktor onlar geçen hafta İzmir'e dönüş yaptılar eşi uzmanlığını aldı... Dedim biri daha gitti ama neyse öteki var.Öteki dediğimde 2 tane oğlu olan arkadaşım benim hem ev hem sınıf arkadaşımdı.Dün konuştuk onunla da istanbulda iş bulmuş İstanbula taşınıyorlar(
Bir anda hiç arkadaşım,dostum kalmadı koskoca şehirde... Şimdi şubatta bi doğum yapıcam yanımda bana destek olacak hiç yakın arkadaşım yok mafoldumben.
Eşim görümcelerimi kastederek onlar var diyor ama aynı şey değil... Ben görümcelerimle dertleşemem ki... Resmen biranda yalnız kaldım... Durup durup düşünüyorum sonra halime acıyıp ağlıyorum mafoldumben
Sürekli görüşemesekte hem iyi günümüzde hem kötü günümüzde hemen bir araya geliyorduk.Birbirimize destek oluyorduk.Şimdi ne yazıkki ben yalnız kaldım.
canım benim ya seni çok iyi anlıyorum benim en iyi arkadaşımda hostes oldu hiç görüşemiyoruz, üzülme gayecim kuzenlerin falan yok mu başka
artık öyle hergün kafnızı şişircem birazcık
gopaşada 3gece normal doğummu 550
Maalesef burada 1 kuzenim kaldı o da benden büyük ve erkek... Başkada kimsem yok.ne kötü ve acınası bir şey dimi
Ne kafa şişirmesi şekerim gayet memnun oluruz hep bizimle olmandan.
Maalesef burada 1 kuzenim kaldı o da benden büyük ve erkek... Başkada kimsem yok.ne kötü ve acınası bir şey dimi
o hastanede kan merkezi yokmuş kan takılması gerekirse diye, arada kan değerlerinize baktırın kızlar özellikle trombosite, yani sancım gelse tahlil yapsa yatırmak yerine sizi alamıyoruz dicek düşünsene doğurucam hast beni almıyo kafamçokkarıştı yeni hastanem biraz uzak ama dr doçent burda.
sen hast karar verdin mi
hayat hastanesinde 550 canım sezeryan gop bilmiyorum ama istersen öğrenirim arkadaşım daha yeni doğum yaptı 1 ay anca oldu
keşke ben yanında olsaydım senin, yada sen burda olsaydın :sinifsinif: ama olsun istersen msnden faceden konuşuruz kuşum takma ya msn lerimizi alalım hepimizin
yaa kızlar aslında benim dünden beri moralim biraz bozuk... Geçen yıl ben avlendikten 1 ay sonra kuzenim nikahlandı ve kıbrıs'a gitti. Biz kardeş gibi büyümüştük aramızda 15 gün var.hatta ikiz gibiydik.dedim ki en azından arkadaşlarım var (üniversitedeki ev arkadaşlarım). Biri doktor ve eşi de doktor onlar geçen hafta izmir'e dönüş yaptılar eşi uzmanlığını aldı... Dedim biri daha gitti ama neyse öteki var.öteki dediğimde 2 tane oğlu olan arkadaşım benim hem ev hem sınıf arkadaşımdı.dün konuştuk onunla da istanbulda iş bulmuş istanbula taşınıyorlar(
bir anda hiç arkadaşım,dostum kalmadı koskoca şehirde... şimdi şubatta bi doğum yapıcam yanımda bana destek olacak hiç yakın arkadaşım yok mafoldumben.
sürekli görüşemesekte hem iyi günümüzde hem kötü günümüzde hemen bir araya geliyorduk.birbirimize destek oluyorduk.şimdi ne yazıkki ben yalnız kaldım.
kızım varya seni bir döverim bir döverim...ben bu şehirde bırak kuzeni kocamsız yaşıyorum....iş için girdim tam 5 senedir ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?