- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.241
edutcum sen hala adet olmadın mı? adet günlerimiz 10 temmuz idi ama ben hala olamadımdün idrar teesti yaptım yine negatif. adet olamıyorum diye vücuduma çok asabiyim : ))))))
ekledim
ne guzel bende çok severim seccade işlemesini çeyizimdeki seccadelerin çoğunu kendim yapmıştım zati dantel felan bilmem etamin işlemek hem kolay hem zevkli gelio bana :hulya:
çok severim etaminiiiiiiiiiiiiiiii
ay iyi hatırlattın bende doğuma kadar bir tane yapayım en son liseden mezun olunca annemle iddaya girmiştim. 5 6 minareli çok zor bir motif seçtim yaamazsın dedi ziyan etme boşuna demişti. bende inadımdan 1 ahftada bitirdim ve çeyizime koymuştum.
üstüne birde ödül kot pantolon almıştım sempatiksalakcinniörneğini koysana foto bende öğlende alayımda başlıyım çok heveslendim şmdiolumunekankayizsmile
ooohhh masallah demekkı hakkaten eskıymıs o fotolar sempatiksalakcinniooooooooooo onlar çok eski kuzum ya bak bi tane ekliyşm fotoma da görün dobikoyu
Hepiniz burdasınız ohh ne güzel
ama ben yemeğe geçiyorum
handeciğim bebek gelişimi için her sabah ben bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi yiyorum tavsiye ederim canım
gelince görüşürü kızlar öpüldünüz
eee facebooktakı fotolara baktım tatıl footolarınız vardı yaa :icecream:
bafo sen kesin çok güzelsindir hamişte ben diyim...bu arada lorkenin adeti gecikmiş diyorki geç ymurladım akıntıdan dolayı diyor o yüzden günüm sarkacak...bence yumurtlaman geçte olsa adetin sarkımıyor dimii
bafo sen kesin çok güzelsindir hamişte ben diyim...bu arada lorkenin adeti gecikmiş diyorki geç ymurladım akıntıdan dolayı diyor o yüzden günüm sarkacak...bence yumurtlaman geçte olsa adetin sarkımıyor dimii
evet cok sukur handecım yaacanım döndünmü evine nihayet kaydirigubbakcemile5 hayırlı olsun kardeşinede daim olsun mutlulukları
afıyet olsun sekerım sanaben yemek yiyip geleyim....
yvonna kan tahlili yaptırsana 10 gün geçmiş.....
ben yemek yiyip geleyim....
yvonna kan tahlili yaptırsana 10 gün geçmiş.....
canım bence sarkıyo CADIARZUyumurtladıktan 14 gün sora geliyo adet
bende oyle dusunuyorum canım o yuzden cum aveya ctesı gelır sanırım hayırlısı bakalım
alın sıze ornek
e o zaman erken yumurtalayanların erkenmi gelecek....:1shok:
o da dogru bılemedım kı valla
zaten en erken 8. gun yumurtaldın dıyelım 14 ekle 22 eder
boyle bı dongusu oılan varmıdır kı
aman valla cok karısık bu ısler
neyse bırakalım kendı halıne
gelırse gelır
gelmezseee :dance: oynarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?