Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

edutcum sen hala adet olmadın mı? adet günlerimiz 10 temmuz idi ama ben hala olamadım dün idrar teesti yaptım yine negatif. adet olamıyorum diye vücuduma çok asabiyim : ))))))

Hepiniz burdasınız ohh ne güzel
ama ben yemeğe geçiyorum

handeciğim bebek gelişimi için her sabah ben bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi yiyorum tavsiye ederim canım

gelince görüşürü kızlar öpüldünüz

gaye nbr canım doktor kontrolun nasıl geçti bir sonraki ne zaman test sonuçların felan nasıl?
biz bebişi gorduk pıt pıtları çok şükür, benden istemedi test felan 7 ağustosta gidicem o zaman bazı testler isteyecekmiş.
izindeyken birini buldum evi dip koşe temizlettim önce kendim yapıodum ama malum riske atmak istemedik guzelde temizledi kız genç biriydi.sanada yonlendirebilirim istediğin vakit.kendini çok yorma.

edutcum sen hala adet olmadın mı? adet günlerimiz 10 temmuz idi ama ben hala olamadım dün idrar teesti yaptım yine negatif. adet olamıyorum diye vücuduma çok asabiyim : ))))))

kuzu ben oldumda bitti bile...ayın 2 sinde aşılama için tedaviye başlıyacağım

bafo sen kesin çok güzelsindir hamişte ben diyim...bu arada lorkenin adeti gecikmiş diyorki geç ymurladım akıntıdan dolayı diyor o yüzden günüm sarkacak...bence yumurtlaman geçte olsa adetin sarkımıyor dimii

sen buna kilomu diyorsun maşallah ne güzel olmuşsun kuzum...kıyafette süper

ne guzel bende çok severim seccade işlemesini çeyizimdeki seccadelerin çoğunu kendim yapmıştım zati dantel felan bilmem etamin işlemek hem kolay hem zevkli gelio bana :hulya:

bende severım sıkıcı degıl en azından hem de kafa dagıtıcı

evet zevklı yaa benım ornek ceyızımde vardı cıceklı sade ve sık bı ornek
ebrulı ıple ıslenıyor
foto cekıp koyayım bakalım bellı olacakmı
ooooooooooo onlar çok eski kuzum ya bak bi tane ekliyşm fotoma da görün dobikoyu
ooohhh masallah demekkı hakkaten eskıymıs o fotolar sempatiksalakcinni
olsun olsun
kılo verılır bebegın saglıklı olsun da
ama sen yıne de dıkkat et son aylarda daha cok alacaksın

hadı afıyet olsun aysel sana goprusurz

ben yemek yiyip geleyim....
yvonna kan tahlili yaptırsana 10 gün geçmiş.....

canım bence sarkıyo CADIARZUyumurtladıktan 14 gün sora geliyo adet

canım burda yazmıstım 20 sınden once tst yapmıcam dıe bu sabah dayanamadım 20 si dıye yaptım negatıf ama yumurtalamnın uzerınden 8 gun gecmıs oluyo olsa bıle ıdrar da cıkmazdı zaten deyıp umıde devam edıom :lepi:
canım döndünmü evine nihayet kaydirigubbakcemile5 hayırlı olsun kardeşinede daim olsun mutlulukları
evet cok sukur handecım yaa
kavustum evıme sımdı de ıs guc yapmak lazım gun ıcınde yavas yavas yapıom
ne olur ne olmaz dıe beklemedeyım suan
sagolasın canım kardesımde gelecek hsonu coıcukla nısan alısverısı yapıcaz
ben yemek yiyip geleyim....
yvonna kan tahlili yaptırsana 10 gün geçmiş.....
afıyet olsun sekerım sana
evet ya yvonna bencede test yaptırsana

e o zaman erken yumurtalayanların erkenmi gelecek....:1shok:

o da dogru bılemedım kı valla
zaten en erken 8. gun yumurtaldın dıyelım 14 ekle 22 eder
boyle bı dongusu oılan varmıdır kı

aman valla cok karısık bu ısler
neyse bırakalım kendı halıne
gelırse gelır
gelmezseee :dance: oynarız

:teytey:

slm kızlarrrr ben geldim pek iyi değilim dün serum yedim çok susuz kalmışım hiç bişe yiyemeden kusuyorum anca bide bizim buraı çokk sıcak oa etki ediyo bence yayalaya gidiyom h.sonları annemin yanına 1-2 defa ancak çıkıyo ama tüm gün yatıyorum.
haaaaaaaaaaaaa birde h.sonu k.rengi lekelenmem oldu adet günlerime denk geliyo diye düşündüm amam dayanamayıp dün doktora gittim 1 iğne yedim bebişime baktık babasıyla 1,42 cm olmuş kuzucum doktor gayet iyisiniz dedi bi sorun yok dedi çok şükür.........
eeeeeeee sizler nasınız..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…