Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canım gecmıs olsun yaa gunde 3 lıtreye yakın su ıcın dıyorlar bıde sen kusuyorsan daha cok dıkkat etmelısın sıcak memlekette yasıyorsun az cok tahmın edebılıom 1 kere geldım merısne temmuzda

Allah yard olsun cok sukur bebegının ve senın ıyı olmana sevındım

korkma cnm benim 3 aya kadar oldu lekeler. bol sıvı al cok ama cok onemlı bebek ıcın karpuz ye su içemiyorsan

senın ornek te guzelmıs bafooo
sımdı annem ban asneınkınden yap dedı o yuzden ben mecbur onu yapıcam kızar sonra neme lazım :mymeka:
korkma cnm benim 3 aya kadar oldu lekeler. bol sıvı al cok ama cok onemlı bebek ıcın karpuz ye su içemiyorsan

evet yaa bebek susuz kalıyomus gebelıgı sonlandırıyolarmıs Allah korusun bı cok zararı varmıs

canım çok geçmiş olsun bende de geçen hafta lekelenme oldu bende korktum doktora gittim bişey yok dedi ama seni çok iyi anlıyorum çok korkuyo insan bana dinlen hiçbirşey kaldırma dedi biraz yorulunca da olabiliyomuş

hoşgeldin canım geçmiş olsun mersin silifkeye göre dahada sıcak biliyorum tatilde oturduğumuz yerde terden nasıl ıslanıyorduk o yönden biraz sıkıntılıydık ama neyseki herşeye rağmen güzeldi tatilim

gızzz sen napıyon bakalım alıştınmı kuru ankaraya :lepi:

Eda'cım canım durumunu anlayabiliyorum şekerim...Çok şükür şiddetli kusmam falan yok ama halsizlik had safhada.Ve çok yorgunum... Sanki tüm gece halatlarla tırlar kamyonlar çekmiş gibiyim.Su içmesine içiyorum ama midem bulanıyor bi noktadan sonra.Özellikle bugün nedense inanılmaz bir halsizlik var üstümde... Gittim 1,5 saat uyudum içerde ama yetmedi.Belki tansiyonum da oynamış olabilir...
O lekelenmelere gelince biliyorsun benim hem gebeliği öğrenmeden önce olmuştu hemde sonrasında... Doktor artık progestanı kestirdi bana... yeterli bu kadar içmen dedi... ultrasonda da gayet iyi gözüküyor durum... Ama durumun kötü olmamasına sevindim... mümkün olduğunca dinlenmemiz gerekiyor.

Ayrıca su içemiyorsan bol karpuz yemeyi dene ve kavun.Kavun da çok yararlıymış gebeler için.
Hepimiz Rabbime emanetiz.Hepimizin yardımcısı olsun.

Evet canım ağır bişey kaldırmamak,yükseğe uzanmamak gerekiyor.Aslında gebeliğin ilk başından itibaren kendimize 2 kat değil 4 kat daha iyi bakmamız gerekiyor.

aman kavunu da cok kacırmayın da
pınar demıstı sanırım bırden kılo almıs doktor gorur gıormez kavunmu yedın sen demıs bilmiyorumkismile

gaye sen bılırsın
gec yumurtladıgında adetın de gec gelmezmı
ben normal olmam gereken gune gore degıl tahmını yumurtladıgım gune 14 gun ekleyıp hesap yapıom da suan

aman kavunu da cok kacırmayın da
pınar demıstı sanırım bırden kılo almıs doktor gorur gıormez kavunmu yedın sen demıs bilmiyorumkismile

Aslında herşeyi yerken sınırında yemek lazım sonuçta karpuz ve kavunun yararının dışında birde yüksek meyve şekeri içeriyor olması aslında bir bakıma zararı.O nedenle yeteri miktarda yemek en iyisi.

gaye sen bılırsın
gec yumurtladıgında adetın de gec gelmezmı
ben normal olmam gereken gune gore degıl tahmını yumurtladıgım gune 14 gun ekleyıp hesap yapıom da suan

Canım geç yumurtlarsan adetinde gecikebilir adet sadece yumurtanın çatlamasına bağlı değil...Yani yumurtlayabilirsin ama çatlamayabilir... Ama çatlamıyor olması adetine etki etmez.Önemli olan yumurtalaman.

Canım geç yumurtlarsan adetinde gecikebilir adet sadece yumurtanın çatlamasına bağlı değil...Yani yumurtlayabilirsin ama çatlamayabilir... Ama çatlamıyor olması adetine etki etmez.Önemli olan yumurtalaman.

anladım canım dıom ya yumurtladıgımı bılıom da catladımı catlamadımı Allah bılır
17 temmuz olan tarıhımı 25 temmuz olarak dusunuyorum o zaman suan

Edacığım canım geçmiş olsun dinlenmeye çalış bol sıvı tüket
benim 1 günde sıvı tüketimim 2,5-3 lt civarı oldu bazen geçiyordur
ayrıca bebeğin bulunduğu kese içinde bol sıvı tüketmelisin yoksa erken doğuma kadar neden oluyor
su- süt- ayran bunları tüketmeye çalış tatlım

lorkee ve bafo etamin seccade yapıyorsnuz demek bende çok severdim yapmayı ama fırsatım yok
ayaklarım halen kötü akşama doktora gidecem
dün şişme ve sızlamalar yüzünden ağlayacak o derece dayanamaz hale geldim
dr kontrolüm h.sonuydu bu akşama aldım dra bi görüneyim

ayaklarım halen kötü akşama doktora gidecem
dün şişme ve sızlamalar yüzünden ağlayacak o derece dayanamaz hale geldim
dr kontrolüm h.sonuydu bu akşama aldım dra bi görüneyim

canım varıs gorunumu damarlanma flan varmı o da bılıyorsun sıslıge ve agrıya sebep olabılır ve hamılelerde cokca ortaya cıkan bı durum
arkadasımda varısten eser yoktu
5 aylık hamıle suan ve maalesef bacaklarının ust kısmı damar yumagı olmus hep
ıyı olmus kontrolunu bu aksama alman
gıt bı gorun rhatalarsın ınsaklah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…