- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.261
slm kızlarrrr ben geldim pek iyi değilim dün serum yedim çok susuz kalmışım hiç bişe yiyemeden kusuyorum anca bide bizim buraı çokk sıcak oa etki ediyo bence yayalaya gidiyom h.sonları annemin yanına 1-2 defa ancak çıkıyo ama tüm gün yatıyorum.
haaaaaaaaaaaaa birde h.sonu k.rengi lekelenmem oldu adet günlerime denk geliyo diye düşündüm amam dayanamayıp dün doktora gittim 1 iğne yedim bebişime baktık babasıyla 1,42 cm olmuş kuzucum doktor gayet iyisiniz dedi bi sorun yok dedi çok şükür.........
eeeeeeee sizler nasınız..........
slm kızlarrrr ben geldim pek iyi değilim dün serum yedim çok susuz kalmışım hiç bişe yiyemeden kusuyorum anca bide bizim buraı çokk sıcak oa etki ediyo bence yayalaya gidiyom h.sonları annemin yanına 1-2 defa ancak çıkıyo ama tüm gün yatıyorum.
haaaaaaaaaaaaa birde h.sonu k.rengi lekelenmem oldu adet günlerime denk geliyo diye düşündüm amam dayanamayıp dün doktora gittim 1 iğne yedim bebişime baktık babasıyla 1,42 cm olmuş kuzucum doktor gayet iyisiniz dedi bi sorun yok dedi çok şükür.........
korkma cnm benim 3 aya kadar oldu lekeler. bol sıvı al cok ama cok onemlı bebek ıcın karpuz ye su içemiyorsan
hoşgeldin canım geçmiş olsun mersin silifkeye göre dahada sıcak biliyorum tatilde oturduğumuz yerde terden nasıl ıslanıyorduk o yönden biraz sıkıntılıydık ama neyseki herşeye rağmen güzeldi tatilim
Evet canım ağır bişey kaldırmamak,yükseğe uzanmamak gerekiyor.Aslında gebeliğin ilk başından itibaren kendimize 2 kat değil 4 kat daha iyi bakmamız gerekiyor.canım çok geçmiş olsun bende de geçen hafta lekelenme oldu bende korktum doktora gittim bişey yok dedi ama seni çok iyi anlıyorum çok korkuyo insan bana dinlen hiçbirşey kaldırma dedi biraz yorulunca da olabiliyomuş
Ayrıca su içemiyorsan bol karpuz yemeyi dene ve kavun.Kavun da çok yararlıymış gebeler için.
Hepimiz Rabbime emanetiz.Hepimizin yardımcısı olsun.
Evet canım ağır bişey kaldırmamak,yükseğe uzanmamak gerekiyor.Aslında gebeliğin ilk başından itibaren kendimize 2 kat değil 4 kat daha iyi bakmamız gerekiyor.
aman kavunu da cok kacırmayın da
pınar demıstı sanırım bırden kılo almıs doktor gorur gıormez kavunmu yedın sen demıs bilmiyorumkismile
gaye sen bılırsın
gec yumurtladıgında adetın de gec gelmezmı
ben normal olmam gereken gune gore degıl tahmını yumurtladıgım gune 14 gun ekleyıp hesap yapıom da suan
gızzz sen napıyon bakalım alıştınmı kuru ankaraya :lepi:
Canım geç yumurtlarsan adetinde gecikebilir adet sadece yumurtanın çatlamasına bağlı değil...Yani yumurtlayabilirsin ama çatlamayabilir... Ama çatlamıyor olması adetine etki etmez.Önemli olan yumurtalaman.
anladım canım dıom ya yumurtladıgımı bılıom da catladımı catlamadımı Allah bılır
17 temmuz olan tarıhımı 25 temmuz olarak dusunuyorum o zaman suan
ayaklarım halen kötü akşama doktora gidecem
dün şişme ve sızlamalar yüzünden ağlayacak o derece dayanamaz hale geldim
dr kontrolüm h.sonuydu bu akşama aldım dra bi görüneyim
kızlar fasulye kızartması yedınızmı hıc
ben aksama yapıcam sarımsaklı yogurtla guzel oluyor tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?