- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.861
sana da ıyı aksamlar halevıııımmmiyi akşamlar canlarım ben çıkıyorum yarın görüşürüz öpüldünüz
ne güseeellll.nerde o forum ben görmedim hiç
daha onceden de kazandıklarımı yazayımmmmıııı cok sanslıyım bu ara
akerden esarp kazandım
caldıondan parfum deodorant geldı
tekınacardan sheseıdo gunes kremı geldı
2 gun once bıoder bıoblass dıadermıne den numune kucuk paketcıkler geldı
bugunde bunlarrr
nerde kızım o topikkkk bak bunu kıskanırım ben diyim:1shok:
kocamda dalga gecıo ıyıce belescı oldun dıye bugun de şok olacak gelenleri görunce
bısey degıl kapıda kı gorevlıde kıllancak bu kadına ne glıo 2 gunde bı kargoyla dıye sempatiksalakcinni
sebinim....
milupa, prima, nivea onların sitelerinede üye ol... hepsinden eşantiyon geliyo küçük paketler... huggies.... tüm bebe ürünü satan sitelere üye olabilirsin.. kargoyla yolluyolar =)))
herkese iyi akşamllaarrr.... öptüm sizzziii
sebinim....
milupa, prima, nivea onların sitelerinede üye ol... hepsinden eşantiyon geliyo küçük paketler... huggies.... tüm bebe ürünü satan sitelere üye olabilirsin.. kargoyla yolluyolar =)))
herkese iyi akşamllaarrr.... öptüm sizzziii
seccadeye başladımmkaydirigubbakcemile3
ay ben senin bana serenat yapışını yerim yerim yerim aklinialirimsmile
hastayım kıvırcığa.. kapısına kırmızı gül bıraktım geçen....
süslenmiş pislenmiş kocası için... bugün yine bırakcam...sonrada şarkımı sööliceeemm
"aşığım saaannnnnaaaaaaa
doyamıyoorruummmmmmmm
ne de güzeellssiinnnnn
bakamıyorruummm
seni sevmeyyyeeee
doyamıyoorruummmm
bu ne büyük aşşkkk
anlamıyoorruummmm"
repertuarımdaki 2. şarkımda
"kapına kırmızı bir gül bırakttıımmmm"
sadece bu kısmını biliyom şarkının
var ya şu çocuk ikiz olsun birini yolluycam her hafta birinize bakcaksınız artıkO İKİZİ DOĞURTCAK BEN DEĞİLİM YAVRUMMMM
olur yavyum tek kapıma gül koyan sen olllll ama yakalarsam Şenizlülülülülülü ahaa sonra balkonda halı yıkarken mı gorduler senı dıye :mymeka:
lapacı da cok arabesk takıloo ya bosver onu ben koyayım gullerı kapına olmazmı
Şeniz
ay sorma canım ya bizimki geldi hemencik lavaboya gittim bi de ne göreyim simsiyah bi akıntı korkudan ölücektim bu ne böle ya bütün gün sürdü denizde enfeksiyon kaptım galibabiz kız kavgası yaparken kız gitmiş naniknanik
hiç birimizi istemiyoo
işte alın size cevap sagol ayselim olumunekankayizsmilesiz kvrck ı unutun o gerçek aşkına yelken açtı
sizler avcunuzu yalayın:dilcikar:
nazar etme nolur çalış seninde olur hem bu devirde hamişlere bakmıyorlar kusura bakma hayatım o treni sen çoktan kaçırdınyaw kıvırcık ne şanslısın kızım... Benim için böyle kavga eden bir topluluk hiç olmadı :))
bu ne ya bana bi gül geldi o da bahçeden koparılmış zatendaha onceden de kazandıklarımı yazayımmmmıııı cok sanslıyım bu ara
akerden esarp kazandım
caldıondan parfum deodorant geldı
tekınacardan sheseıdo gunes kremı geldı
2 gun once bıoder bıoblass dıadermıne den numune kucuk paketcıkler geldı
bugunde bunlarrr
lapacım erkencısın
günaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?