Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın kızlar nasılsınız benim bütün gece akıntım devam etti hemde siyah siyah
canım sıkıldı
bugünde çok işim var iki halım daha var onları yıkıycam uffffffff

benimde bazen adet sonunda öle sorunum oluyor ama geçiyor kendiliğinden ayrıca çok yorma kendini hava sıcak olabilir ama bu soğuk kapmayacağın anlamına gelmez ayaklarını üşütürsen akıntın devam edebilir tikkat et kendine

günaydın kızlar nasılsınız benim bütün gece akıntım devam etti hemde siyah siyah
canım sıkıldı
bugünde çok işim var iki halım daha var onları yıkıycam uffffffff

yavrucum korkma benimde adet bitiminde oluyodu içinde kalan akıntı durduğu için koyulaşıo.ayrıca ayaklarını daima sıcak tutmalısın bu onemli bebek isteyen hamile olan herkes dikkat etmeli

Günaydın KK'nın en şeker,en hoşsohbet,en cıvıl cıvıl,en deli dolu hatunları :))
Hayırlı Cuma'lar herkese...
Keyifler nasıl? Ben uykuluyum (sanki çok farklı bi durum gibi :) ) bide sol kasığımda ağrı var bugün.Gerilme gibi bişey sanırım tam anlam veremedim...
İşe gelince kocişimle kendime bi kahvaltı hazırladım sonra da netten haberleri okudum.
"Deney" diye bir film girmiş vizyona ilgimi çekti haftasonu gideriz belki diye heveslenmiştim ama Pazar günü piknik işi çıktı sanırım gidemeyiz sinemaya

Çok sıkıcı günler.her sabah akşam olsa da eve gitsem diye bekliyorum öööle.çoook sıcaaaaaaaaaakkkkkk.bari birisinden müjde alsak da keyfimiz yerine gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…