- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.821
ayyy geçen hafta ne oldu anlatayım.ablamlar gelmişti alışveriş merkezine gidiyorduk.ben önde balmala yürüyorum.metroyu beklemek için durduk.eşim geldi
* " afedersiniz hanımefendi bu sizden düştü" diyerek anahtarını uzattı.çantama koyayım ben taşıyım diye.benim de ağzımdan birden şu cümle çıktı göbeğimi işaret ederek
* " beyefendi bu da sizden düştü ama ben taşıyorum.o zaman sizde bunu taşıyın"
sonra gül gül öldük ablamla.ablam çatlak şey nerden de aklına geldi diyor.
ayyy geçen hafta ne oldu anlatayım.ablamlar gelmişti alışveriş merkezine gidiyorduk.ben önde balmala yürüyorum.metroyu beklemek için durduk.eşim geldi
* " afedersiniz hanımefendi bu sizden düştü" diyerek anahtarını uzattı.çantama koyayım ben taşıyım diye.benim de ağzımdan birden şu cümle çıktı göbeğimi işaret ederek
Valla feci isyanda kocişim... Yazık onaaa..olcek o kadan da canımmm koca şimdiden açmış isyan bayraklarını :roflol::roflol::roflol:
hoppp.. yasakkelime lorke.. kızımı kaptırmam sanaa sengözlerimebaksanab :mymeka:
hoppp.. yasakkelime lorke.. kızımı kaptırmam sanaa sengözlerimebaksanab :mymeka:
KOCA GÖBEĞİNLE EVLİ KADINA SARKMAYA UTANMIYORMUSUN SENNNalsanaalsanasmile
Bazen birden aklımca geliyor böyle şeyler.zaten eşim de çocuk gibidir.annem hep der siz ne zaman büyüyeceksiniz diye.
aferın edutum dimi ya yaptıgı ise bak hem baskasından bebe yapıo hem gıdıp baskasına sarkıo ohaoldumsmile
ben de kocaman gobek yok ben sarkabılırmıyım sositososito
çook güzel bence büyümeyin boşver bebeginle cok guzel vakıt gecırırsınız ...
masallah Allah bozmasın
KOCA GÖBEĞİNLE EVLİ KADINA SARKMAYA UTANMIYORMUSUN SENNNalsanaalsanasmile
aferın edutum dimi ya yaptıgı ise bak hem baskasından bebe yapıo hem gıdıp baskasına sarkıo ohaoldumsmile
ben de kocaman gobek yok ben sarkabılırmıyım sositososito
senin koca göbüş olayın daha muallak...o açıdan seninkine göz yumsammı ki...ama kocan kesin bu sefer küser
utanmıyorumm =))
benimde zevkim böyle... bende bundan hoşlanıyorum...
hem bira göbbeeeeeeğğğği o... size nneee :umursamaz:
kıvırrccııkk..yafffyyyuuummmmmmm :asigim:
utanmıyorumm =))
benimde zevkim böyle... bende bundan hoşlanıyorum...
hem bira göbbeeeeeeğğğği o... size nneee :umursamaz:
kıvırrccııkk..yafffyyyuuummmmmmm :asigim:
bizim ofistekiler de benimle dalga geçiyor.bırak artık şu birayı.bak acayip göbek yaptı sende diyorlar.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?