Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sebin yaaaa delikafadulden
senin kocanla komikliklerini özlemişim süpersin :roflol:

:lepi:
ne hazır cevapsın ...
kaydirigubbakcemile3

olcek o kadan da canımmm koca şimdiden açmış isyan bayraklarını :roflol::roflol::roflol:
Valla feci isyanda kocişim... Yazık onaaa..

:roflol: :roflol: :roflol: Kız sen bebişinle,kocişinle çok yaşa emi... Nerden aklına geldi gerçekten :))

hoppp.. yasakkelime lorke.. kızımı kaptırmam sanaa sengözlerimebaksanab :mymeka:

KOCA GÖBEĞİNLE EVLİ KADINA SARKMAYA UTANMIYORMUSUN SENNNalsanaalsanasmile

aferın edutum dimi ya yaptıgı ise bak hem baskasından bebe yapıo hem gıdıp baskasına sarkıo ohaoldumsmile
ben de kocaman gobek yok ben sarkabılırmıyım sositososito

Bazen birden aklımca geliyor böyle şeyler.zaten eşim de çocuk gibidir.annem hep der siz ne zaman büyüyeceksiniz diye.

aferın edutum dimi ya yaptıgı ise bak hem baskasından bebe yapıo hem gıdıp baskasına sarkıo ohaoldumsmile

senin koca göbüş olayın daha muallak...o açıdan seninkine göz yumsammı ki...ama kocan kesin bu sefer küser

KOCA GÖBEĞİNLE EVLİ KADINA SARKMAYA UTANMIYORMUSUN SENNNalsanaalsanasmile

utanmıyorumm =))
benimde zevkim böyle... bende bundan hoşlanıyorum...
hem bira göbbeeeeeeğğğği o... size nneee :umursamaz:
kıvırrccııkk..yafffyyyuuummmmmmm :asigim:

utanmıyorumm =))
benimde zevkim böyle... bende bundan hoşlanıyorum...
hem bira göbbeeeeeeğğğği o... size nneee :umursamaz:
kıvırrccııkk..yafffyyyuuummmmmmm :asigim:

bizim ofistekiler de benimle dalga geçiyor.bırak artık şu birayı.bak acayip göbek yaptı sende diyorlar.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…