Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bencede şimdiye kadar yaptıklarına saysın eşin çocuk doğana kadan böle gitçek alıştırsın iki tarafada kendisini

kıslarr bende yemeğimi yedim geldim

hepinize soyluorum şunu unutmayın beslenmenize dikkat edeceksiniz ayakları sıcak tutacaksınız ve uşutmeyeceksiniz kendinizi sıcak tutacaksınız oranız daima kuru olacak ayakta fazla kalmayacaksınız.doktorum her gidişimde soylerdi gebelik için şimdide aynı şeyler geçerli tabi zemuszemus
kvrck çorap giydinmi bakiim halı yıkadın sularla uğraştın lmaz:

olsun hayatım şimdiye kadar yaptıklarına say yat dinlen kimse senden birşey beklemiyo zemuszemus

bencede şimdiye kadar yaptıklarına saysın eşin çocuk doğana kadan böle gitçek alıştırsın iki tarafada kendisini

Amaan nerde valla hemen söylenmeye başlıyor... giyecek bişeyim yok,artık evde yemek yok,ev düzensiz v.s. hemen lafları sokmaya başlıyor...O istiyor ki hem hamile olayım hem eski performansta devam edeyim... Ne var ki yani diyip çıkıveriyor işin içinden...
Biraz mızmızlansam hemen "2cm cik şey amma da etkiliyor yaa.nasıl şeymiş bu böyle.çok naziksin falan diyor."

ben çorap giymeyi sevmem kiiiiii bilmiyorumkismile

kolay olduğunu düşüneceğini bilseydim seni hamile bıraktırırdım de sende:roflol:

ben çorap giymeyi sevmem kiiiiii bilmiyorumkismile

bende sevmem ama ayaklar çok önemli özellikleri yumurtalıklar için sıcak tutman gerekiyor derlerdi banada o yüzden evde çorap giymesem bile kapalı terlik giyerim muhakkak

bende sevmem ama ayaklar çok önemli özellikleri yumurtalıklar için sıcak tutman gerekiyor derlerdi banada o yüzden evde çorap giymesem bile kapalı terlik giyerim muhakkak
patlarım ben bunalırım ölürümm -tatlicadiarzu-

yazdıklarımı okumadınmı akıllımmm :mymeka:
sevmem yok bebek için bebekkk
amannnnnnnnn olucagı yok nasıl olsa boşverrrrrrrrrrr

patlarım ben bunalırım ölürümm -tatlicadiarzu-

amannnnnnnnn olucagı yok nasıl olsa boşverrrrrrrrrrr

kız yine dertli karılara döndün haaaaaaaaaaaa bizdemi öle diyelim olmucak nasılsa koyver gitsin diye klava:

ya kızlar evde beşmel sos nasıl yapılır

valla bende hazır aldım yavyummmm

her konuda olumlusun seni tebrik ediorum halevcimm vereliniortak

:sm_cool: teşekkür ettim dadlum her zaman olumlu olmak zorundayız yoksam nasıl olumlu yaparsın istediğini dimi amaaaaaaaaa

kız daha napalım doluya koysak almıyor boşa koysak dolmuyor
o yüzden koyverin gitsin gari :lepi:

slmmmmmmmmmmmm kızlar bayadır giremiyodum birascık tatil yaptım şimdi de badana yaptırıyoruz yatak odasının yaptırdık dün temizliği bitsin diğer odalar hepsi birden olucak sular kesildi şansıma dinleniyorum bende annem gelicekti yardıma sanırım sular gelmezse yarına işe devam edicez onun harici bebiş de bnde iyiyiz yeni hamiş haberi de yok sanırım okuduğum kadarıyla akannehir

olumlu duşunmenin faydasını gorduğumu duşunuorum karamsarlığa duştuğum anlarda oldu ama en fazla bir gun surdu oda adet olunca.hep " allah birgun bizede verecek "die soyledim kendi kendime eşime

bi ramazan geçsin rahatca orucumu tutayım sonra olumlu düşünmeye başlarım inşallah
:Saruboceq:

tam sopalıkmışsın cadı olumlu düşünmenin zamanını veriyor utanmadan bide

hoşgeldin tatlım iyi olmanıza sevindim fazla yormamaya çalış kendini dikkat et kendine de bibişine de, hamiş haberimiz yok ne yazık ki canım kişiler azalınca haberlerimizde azalıyor canım

olumlu duşunmenin faydasını gorduğumu duşunuorum karamsarlığa duştuğum anlarda oldu ama en fazla bir gun surdu oda adet olunca.hep " allah birgun bizede verecek "die soyledim kendi kendime eşime

en güzeli olumlu düşünmek zaten kötüsü yerleşir kafana hiç iyi gitmez birşey ve zamanla sağlığını bozar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…