- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.961
Oohhh temiz pak olmuşsun... Bende eşimin yardımıyla salon perdelerini tüllerini yıkamıştım 2 hafta önce... Ama diğer taraflara gücüm yok şu sıralar... Valla akşam eve gidiyorum uydur kaydır bir yemek yapıyorum bazen yemekte yapmıyorum sadece meyve falan yiyoruz sonra un çuvalı gibi yığılıyorum...
olsun hayatım şimdiye kadar yaptıklarına say yat dinlen kimse senden birşey beklemiyo zemuszemus
bencede şimdiye kadar yaptıklarına saysın eşin çocuk doğana kadan böle gitçek alıştırsın iki tarafada kendisini
evet agız sulandırıcıda bakalım kabakla tavuk yakışacak mı birbirine bide ben becerebilecek miyim yapmayı
ben çorap giymeyi sevmem kiiiiii bilmiyorumkismilekıslarr bende yemeğimi yedim geldim
hepinize soyluorum şunu unutmayın beslenmenize dikkat edeceksiniz ayakları sıcak tutacaksınız ve uşutmeyeceksiniz kendinizi sıcak tutacaksınız oranız daima kuru olacak ayakta fazla kalmayacaksınız.doktorum her gidişimde soylerdi gebelik için şimdide aynı şeyler geçerli tabi zemuszemus
kvrck çorap giydinmi bakiim halı yıkadın sularla uğraştınlmaz:
Amaan nerde valla hemen söylenmeye başlıyor... giyecek bişeyim yok,artık evde yemek yok,ev düzensiz v.s. hemen lafları sokmaya başlıyor...O istiyor ki hem hamile olayım hem eski performansta devam edeyim... Ne var ki yani diyip çıkıveriyor işin içinden...
Biraz mızmızlansam hemen "2cm cik şey amma da etkiliyor yaa.nasıl şeymiş bu böyle.çok naziksin falan diyor."
ben çorap giymeyi sevmem kiiiiii bilmiyorumkismile
ben çorap giymeyi sevmem kiiiiii bilmiyorumkismile
patlarım ben bunalırım ölürümm -tatlicadiarzu-bende sevmem ama ayaklar çok önemli özellikleri yumurtalıklar için sıcak tutman gerekiyor derlerdi banada o yüzden evde çorap giymesem bile kapalı terlik giyerim muhakkak
amannnnnnnnn olucagı yok nasıl olsa boşverrrrrrrrrrryazdıklarımı okumadınmı akıllımmm :mymeka:
sevmem yok bebek için bebekkk
bende sevmem ama ayaklar çok önemli özellikleri yumurtalıklar için sıcak tutman gerekiyor derlerdi banada o yüzden evde çorap giymesem bile kapalı terlik giyerim muhakkak
ya kızlar evde beşmel sos nasıl yapılır
patlarım ben bunalırım ölürümm -tatlicadiarzu-
amannnnnnnnn olucagı yok nasıl olsa boşverrrrrrrrrrr
ya kızlar evde beşmel sos nasıl yapılır
her konuda olumlusun seni tebrik ediorum halevcimm vereliniortak
kız daha napalım doluya koysak almıyor boşa koysak dolmuyorkız yine dertli karılara döndün haaaaaaaaaaaa bizdemi öle diyelim olmucak nasılsa koyver gitsin diyeklava:
valla bende hazır aldım yavyummmm
:sm_cool: teşekkür ettim dadlum her zaman olumlu olmak zorundayız yoksam nasıl olumlu yaparsın istediğini dimi amaaaaaaaaa
kız daha napalım doluya koysak almıyor boşa koysak dolmuyor
o yüzden koyverin gitsin gari :lepi:
bi ramazan geçsin rahatca orucumu tutayım sonra olumlu düşünmeye başlarım inşallahtamam en azından koyver gitsin gari ama olumsuzda düşünme sen yinede yavlummmmmmm
bi ramazan geçsin rahatca orucumu tutayım sonra olumlu düşünmeye başlarım inşallah
:Saruboceq:
slmmmmmmmmmmmm kızlar bayadır giremiyodum birascık tatil yaptım şimdi de badana yaptırıyoruz yatak odasının yaptırdık dün temizliği bitsin diğer odalar hepsi birden olucak sular kesildi şansıma dinleniyorum bende annem gelicekti yardıma sanırım sular gelmezse yarına işe devam edicez onun harici bebiş de bnde iyiyiz yeni hamiş haberi de yok sanırım okuduğum kadarıyla akannehir
olumlu duşunmenin faydasını gorduğumu duşunuorum karamsarlığa duştuğum anlarda oldu ama en fazla bir gun surdu oda adet olunca.hep " allah birgun bizede verecek "die soyledim kendi kendime eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?