- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.921
Günaydın sebinim nasılsın?
Günaydın KK'nın en şeker,en hoşsohbet,en cıvıl cıvıl,en deli dolu hatunları :))
Hayırlı Cuma'lar herkese...
Keyifler nasıl? Ben uykuluyum (sanki çok farklı bi durum gibi :) ) bide sol kasığımda ağrı var bugün.Gerilme gibi bişey sanırım tam anlam veremedim...
İşe gelince kocişimle kendime bi kahvaltı hazırladım sonra da netten haberleri okudum.
"Deney" diye bir film girmiş vizyona ilgimi çekti haftasonu gideriz belki diye heveslenmiştim ama Pazar günü piknik işi çıktı sanırım gidemeyiz sinemaya
Günaydın kuzucuğum... Nasılsın?
canlar ilişki sırasında benim kasıklarda acayip acıma oluyor acep nedenini bilen var mı
bugün keyfim yok.temizliğe gelen kadına da kafam bozuldu.salonun halısını sil dedim sabah.aslında bunları yıkatmaya versek dah iyi olmaz mı diyor.o zaman ben seni niye alıyorum sırf silip süpür diye mi.Onu doğumdan sonra ben de yaparım.haftada bir alıyorum ki hem ona kolaylık olsun hem bana.ayda bir halıyı-kapıları silersin ayda bir camı silersin kalan haftalarda ağır iş kalmıyor zaten.yumuşak davranınca da suistimal ediyorlar
bir kere mi oldu yoksa hep mi oluyor?bence dra danışsan iyi olur
Çok sıkıcı günler.her sabah akşam olsa da eve gitsem diye bekliyorum öööle.çoook sıcaaaaaaaaaakkkkkk.bari birisinden müjde alsak da keyfimiz yerine gelse
hoşgeldiniz sebinim, gayecim
bugün keyfim yok.temizliğe gelen kadına da kafam bozuldu.salonun halısını sil dedim sabah.aslında bunları yıkatmaya versek dah iyi olmaz mı diyor.o zaman ben seni niye alıyorum sırf silip süpür diye mi.Onu doğumdan sonra ben de yaparım.haftada bir alıyorum ki hem ona kolaylık olsun hem bana.ayda bir halıyı-kapıları silersin ayda bir camı silersin kalan haftalarda ağır iş kalmıyor zaten.yumuşak davranınca da suistimal ediyorlar
hep oluyor canım bu acı yüzünden ilişkiyi yarıda bırakmak bile geliyor içimden
" Acının hangi bölgede hissedildiği önemli
Jenital ağrıların yeri tanı için büyük önem taşır. Genel olarak acıların bölgeleri ikiye ayrılır: Yüzeydeki ve derindeki acılar.
Yüzeydeki acılar: Vajina girişinde meydana gelen acılar için yüzeysel acılar terimi kullanılır. Bu tip acıların genel belirtileri kaşıntı, yanma hissi, tahriş ve akıntılardır. Bun belirtiler akla ilk olarak enfeksiyon, mantar ya da alerjik bir sorunu getirir. Daha önce yaşanmış olan bir mantar sorunu da, mukozada küçük izler bırakmışsa, ilişki sırasında acı hissedilmesine yol açabilir.
Derindeki acılar: İlişki sırasında vajinanın girişinde değil, daha derininde hissedilen, hatta karın bölgesine bile vurabilen ağrı ve acılardır. Bunlar endometrite, salpingite ya da yumurtalıkları ilgilendiren belirtiler olabilir. "
bu açıklama bana çok uyuyor sanırım Gayecim teşekkür ettim bilgin için çünkü mantar geçirmiştim yüzeysel yanma ve çok yoğun olmasada kaşıntım vardı dün bide derinde yani kasıklarımda acıma oluyor ilişkide galiba yumurtalıklarımla ilgilide olabilir diye düşünüyorum ama bakalım hasta olmayı bekliyorum çünkü git-gel yapmak istemiyorum
tünaydın =)
Tünaydın canım...hoşgeldin... nasılsın?
ay hepsi aynıbugün keyfim yok.temizliğe gelen kadına da kafam bozuldu.salonun halısını sil dedim sabah.aslında bunları yıkatmaya versek dah iyi olmaz mı diyor.o zaman ben seni niye alıyorum sırf silip süpür diye mi.Onu doğumdan sonra ben de yaparım.haftada bir alıyorum ki hem ona kolaylık olsun hem bana.ayda bir halıyı-kapıları silersin ayda bir camı silersin kalan haftalarda ağır iş kalmıyor zaten.yumuşak davranınca da suistimal ediyorlar
Ayy evet müjdeli haber gelince topic birden kalabalıklaşıyor...sohbet koyulaşıyor... benimde hiç bişey yapasım yok... karşıma bir vantilatör koyup koltukta uzanıp akşama kadar öylece yatmak istiyorum...
Hoşbulduk tatlım...
Bende kadın almayı düşünüyordum fakat yine temizlik işi bana kaldı pazartesi günü.Çünkü akşamına misafirim vardı... Belki önümüzdeki haftaya falan düşünebilirim... Gültun'un aldığı bir kadın varmış onun telefonunu verecek belki onu alırım eğer uygun olurda gelirim derse.
Bende aslında hiç iş buyuramam kadına.Ama sonuçta ben yapamayacağıma göre onun da söylediklerimi yapmasını isterim... Zaten öyle abartı bi temizlikte istemiyorum ben...Çünkü hemen ertesi gününe ev yine savaş alanına dönüveriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?