Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Gerilmeler olur canım onlara alışırsın zamanla sorun yok rahat ol tatlım
bende pazar günü denize gitmeyi düşünüyorum
bi aksilik olmazsa hava da güzel olursa iyi olacak
gebelikte en güzel spor yüzmek malumgamyoncuiremsu

canlar ilişki sırasında benim kasıklarda acayip acıma oluyor acep nedenini bilen var mı

Günaydın kuzucuğum... Nasılsın?

bugün keyfim yok.temizliğe gelen kadına da kafam bozuldu.salonun halısını sil dedim sabah.aslında bunları yıkatmaya versek dah iyi olmaz mı diyor.o zaman ben seni niye alıyorum sırf silip süpür diye mi.Onu doğumdan sonra ben de yaparım.haftada bir alıyorum ki hem ona kolaylık olsun hem bana.ayda bir halıyı-kapıları silersin ayda bir camı silersin kalan haftalarda ağır iş kalmıyor zaten.yumuşak davranınca da suistimal ediyorlar

boşver tatlım bunlar hep böleler zaten birinden muhakkak kaçarlar o kadarını herkes düşünür

Çok sıkıcı günler.her sabah akşam olsa da eve gitsem diye bekliyorum öööle.çoook sıcaaaaaaaaaakkkkkk.bari birisinden müjde alsak da keyfimiz yerine gelse

Ayy evet müjdeli haber gelince topic birden kalabalıklaşıyor...sohbet koyulaşıyor... benimde hiç bişey yapasım yok... karşıma bir vantilatör koyup koltukta uzanıp akşama kadar öylece yatmak istiyorum...

hoşgeldiniz sebinim, gayecim

Hoşbulduk tatlım...

Bende kadın almayı düşünüyordum fakat yine temizlik işi bana kaldı pazartesi günü.Çünkü akşamına misafirim vardı... Belki önümüzdeki haftaya falan düşünebilirim... Gültun'un aldığı bir kadın varmış onun telefonunu verecek belki onu alırım eğer uygun olurda gelirim derse.
Bende aslında hiç iş buyuramam kadına.Ama sonuçta ben yapamayacağıma göre onun da söylediklerimi yapmasını isterim... Zaten öyle abartı bi temizlikte istemiyorum ben...Çünkü hemen ertesi gününe ev yine savaş alanına dönüveriyor :)

hep oluyor canım bu acı yüzünden ilişkiyi yarıda bırakmak bile geliyor içimden

Canım o derece bir acı oluyorsa bence bu şikayetini doktoruna bildir ve bununla ilgili gerekli muayene ve testleri yapsın...Bunun birçok sebebi olabilir...

Pco varsa eğer yumurtalıklarına olan baskıdan acı oluyor olabilir... Eğer kuruluk yaşıyorsan ilişkinin başında ve eşin beklemeden zorluyorsa tahrişten kaynaklı bişey olabilir... Kronik bir idrar yolu enfeksiyonun olabilir v.s.

" Acının hangi bölgede hissedildiği önemli

Jenital ağrıların yeri tanı için büyük önem taşır. Genel olarak acıların bölgeleri ikiye ayrılır: Yüzeydeki ve derindeki acılar.
Yüzeydeki acılar: Vajina girişinde meydana gelen acılar için yüzeysel acılar terimi kullanılır. Bu tip acıların genel belirtileri kaşıntı, yanma hissi, tahriş ve akıntılardır. Bun belirtiler akla ilk olarak enfeksiyon, mantar ya da alerjik bir sorunu getirir. Daha önce yaşanmış olan bir mantar sorunu da, mukozada küçük izler bırakmışsa, ilişki sırasında acı hissedilmesine yol açabilir.
Derindeki acılar: İlişki sırasında vajinanın girişinde değil, daha derininde hissedilen, hatta karın bölgesine bile vurabilen ağrı ve acılardır. Bunlar endometrite, salpingite ya da yumurtalıkları ilgilendiren belirtiler olabilir. "

Ayrıntılı bir muayene şart

Hastayla konuşma sonrasında sıra jinekoloğun muayenesine gelir. Hastanın anlattıkları doğrultusunda jinekolog, vajinanın durumunu, bir kızarıklık olup olmadığını, enfeksiyon ve enfeksiyon türü rahatsızlıkların belirtilerini, herhangi bir tahriş ya da yırtılma olup olmadığını kontrol eder. Ayrıca el muyanesi yardımıyla acının yerini de tespit etmeye çalışır. Eğer jinekolog gerek görürse, çeşitli labaratuvar tetkiklerinin yapılmasını da isteyebilir.

Mukoza kuruluğu vajinal acıda büyük rol oynar

Cinsel ilişki sırasında kadınların yaşadığı acıların öncelikli nedeni, mukozanın yeterince kaygan olmamasıdır. Bunun birçok sebebi vardır: Yorgunluk, stres, partnerle uyumsuzluk, doğumkontrol hapı ya da diğer ilaçların mukozayı yıpratması, hormon salgılanmasında azalma, menopoz gibi nedenler vajinada kuruluk meydana getirir ve bu da cinsel birleşmeyi zorlaştırır. Böyle durumlar da acı hissedilmesine yol açabilir.

" Acının hangi bölgede hissedildiği önemli

Jenital ağrıların yeri tanı için büyük önem taşır. Genel olarak acıların bölgeleri ikiye ayrılır: Yüzeydeki ve derindeki acılar.
Yüzeydeki acılar: Vajina girişinde meydana gelen acılar için yüzeysel acılar terimi kullanılır. Bu tip acıların genel belirtileri kaşıntı, yanma hissi, tahriş ve akıntılardır. Bun belirtiler akla ilk olarak enfeksiyon, mantar ya da alerjik bir sorunu getirir. Daha önce yaşanmış olan bir mantar sorunu da, mukozada küçük izler bırakmışsa, ilişki sırasında acı hissedilmesine yol açabilir.
Derindeki acılar: İlişki sırasında vajinanın girişinde değil, daha derininde hissedilen, hatta karın bölgesine bile vurabilen ağrı ve acılardır. Bunlar endometrite, salpingite ya da yumurtalıkları ilgilendiren belirtiler olabilir. "

bu açıklama bana çok uyuyor sanırım Gayecim teşekkür ettim bilgin için çünkü mantar geçirmiştim yüzeysel yanma ve çok yoğun olmasada kaşıntım vardı dün bide derinde yani kasıklarımda acıma oluyor ilişkide galiba yumurtalıklarımla ilgilide olabilir diye düşünüyorum ama bakalım hasta olmayı bekliyorum çünkü git-gel yapmak istemiyorum

canlar ben yemeğe çıkıyorum gelince görüşürüz afiyet olsun sizlere

Önemli değil canım yanlız bu çok küçük bir kısmı bu yazının... başka birçok sebebi olabilirmiş... Bu konuda doktora başvurman,önceki geçirdiğin enfeksiyon mantar tarzı şeyleri belirtmen ve ağrının yerini türünü çok iyi anlatman gerekiyormuş.Çünkü hepsinin farklı sebepleri olabiliyormuş.Aman ha aksatma çünkü içlerinde önemli olanlarda var.

Tünaydın canım...hoşgeldin... nasılsın?

canım iyiyim çokşükür, gece fena sancılarım oldu nerdeyse 3dakika arayla ya cok korktum napsakki dedim, uyumaya çalıştım öyle korkmuşumki aklıma doğum geliyo sürekli ay zar zor eşimle 3.5-4 gibi uyumuşum iyiyim şimdi neyseki yarında kontrolümüz var eyvahedigeldismile ya çok korkuyorum nasıl doğurcam ben ya ohaoldumsmile böyle yani gayecim. sen nasılsın?? kızlar nerde pek kimse yok bugün CADIARZU

ay hepsi aynı

kız cıldırma ne temizliği hele bi 3ay atlatklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…