- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #11.941
canım iyiyim çokşükür, gece fena sancılarım oldu nerdeyse 3dakika arayla ya cok korktum napsakki dedim, uyumaya çalıştım öyle korkmuşumki aklıma doğum geliyo sürekli ay zar zor eşimle 3.5-4 gibi uyumuşum iyiyim şimdi neyseki yarında kontrolümüz var eyvahedigeldismile ya çok korkuyorum nasıl doğurcam ben ya ohaoldumsmile böyle yani gayecim. sen nasılsın?? kızlar nerde pek kimse yok bugün CADIARZU
Önemli değil canım yanlız bu çok küçük bir kısmı bu yazının... başka birçok sebebi olabilirmiş... Bu konuda doktora başvurman,önceki geçirdiğin enfeksiyon mantar tarzı şeyleri belirtmen ve ağrının yerini türünü çok iyi anlatman gerekiyormuş.Çünkü hepsinin farklı sebepleri olabiliyormuş.Aman ha aksatma çünkü içlerinde önemli olanlarda var.
canım iyiyim çokşükür, gece fena sancılarım oldu nerdeyse 3dakika arayla ya cok korktum napsakki dedim, uyumaya çalıştım öyle korkmuşumki aklıma doğum geliyo sürekli ay zar zor eşimle 3.5-4 gibi uyumuşum iyiyim şimdi neyseki yarında kontrolümüz var eyvahedigeldismile ya çok korkuyorum nasıl doğurcam ben ya ohaoldumsmile böyle yani gayecim. sen nasılsın?? kızlar nerde pek kimse yok bugün CADIARZU
kız cıldırma ne temizliği hele bi 3ay atlatklava:
ben gelddiimmmmmm
Canım aman ha panik yapma,kendine dikkat et... Aklındaki endişelerden bebeğin de etkileniyordur... Hoş ne kadar endişe etme desek insan beynine söz geçiremiyor bir noktadan sonra... Rabbimin izniyle sağlıkla,kolaylıkla doğumunu yapacaksın canım...
Sabırsız prensesimizi çok merak ediyorum :))
Canım mecbur yaptım 2 gün üst üste akşam oturmasına misafirim vardı... hele ilk gün annem ve 2 teyzem,kuzenlerim falan geldiler...yani ağır misafirler :)) Mecbur yapmak zorundayım.Çünkü camları açıyoruz heryer toz içinde...yerlerde artık pamucaklar oluşmak üzereydi :)
hoşgeldiiinnn... ne vardı menüde?
Halev sizin menüde ne vardı?
canım yarın doktor ne dicek bakim boshayallersmile eşimde panik bi görsen çaktırmıyo ama eli karnımın üstünde:ecrin_bebek:
sakın temizlik falan yapma aa bekle biraz daha olmadı birini çağırırsınlmaz:
Canım aman ha panik yapma,kendine dikkat et... Aklındaki endişelerden bebeğin de etkileniyordur... Hoş ne kadar endişe etme desek insan beynine söz geçiremiyor bir noktadan sonra... Rabbimin izniyle sağlıkla,kolaylıkla doğumunu yapacaksın canım...
Sabırsız prensesimizi çok merak ediyorum :))
Canım mecbur yaptım 2 gün üst üste akşam oturmasına misafirim vardı... hele ilk gün annem ve 2 teyzem,kuzenlerim falan geldiler...yani ağır misafirler :)) Mecbur yapmak zorundayım.Çünkü camları açıyoruz heryer toz içinde...yerlerde artık pamucaklar oluşmak üzereydi :)
hoşgeldiiinnn... ne vardı menüde?
Halev sizin menüde ne vardı?
canım bizim menü bugün güzeldi domates çorbası, biber-patlıcan kızartması yanında yoğurt, köfte-patates kızartması ve şeftali vardı
Oooo sizin menü tam benlikmiş bugün :)) tabi kızartma yememem lazım ama napiim çok güsel oluyoooo hemde yoğurtlaaaa cokacimcoook Hmmmm
ne fesatsın kızım yanedenaklinialirimsmile
kahvaltı bile yapmadım bugünEdutcan senin menüde ne vardı bugün?
selam hatunlar yorgunluktan ölmek üzereyim neyseki bitirdim
hadi gözün aydın geçmiş olsun canım iyi yorulmuşsundur
süper oldu ya sagol canım dip köşe halılar perdeler hepsini yaaptım
Oohhh temiz pak olmuşsun... Bende eşimin yardımıyla salon perdelerini tüllerini yıkamıştım 2 hafta önce... Ama diğer taraflara gücüm yok şu sıralar... Valla akşam eve gidiyorum uydur kaydır bir yemek yapıyorum bazen yemekte yapmıyorum sadece meyve falan yiyoruz sonra un çuvalı gibi yığılıyorum...
kahvaltı bile yapmadım bugün
halı yıkamaktan canım çıktı
anca şimdi oturabildim dün akşamdan biber dolması kalmıştı onu yedim
akşamda portakal agacından yeni bi tarif aldım çok merak ettim onu deniycem
kabagı karnıyarık gibi yapıyoruz içini tavuk soteyle dolduruyoruz üzerine beşamel sos ve kaşar ay çok güzel gözüküyordu cokacimcoook
evet agız sulandırıcıda bakalım kabakla tavuk yakışacak mı birbirine bide ben becerebilecek miyim yapmayıaldığın tarifde hakkaten ağız sulandırıcı yaniiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?