Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canım sen korkarsan bebişinde korkar ve çıkmamak için kenara kıvrılıverir o yüzden biraz olsun rahat olmaya çalış

tamam canım adetimi bekliyorum olunca ikinci günü gideceğim zaten o zaman söylerim durumumu

Canım aman ha panik yapma,kendine dikkat et... Aklındaki endişelerden bebeğin de etkileniyordur... Hoş ne kadar endişe etme desek insan beynine söz geçiremiyor bir noktadan sonra... Rabbimin izniyle sağlıkla,kolaylıkla doğumunu yapacaksın canım...
Sabırsız prensesimizi çok merak ediyorum :))

kız cıldırma ne temizliği hele bi 3ay atlatklava:

Canım mecbur yaptım 2 gün üst üste akşam oturmasına misafirim vardı... hele ilk gün annem ve 2 teyzem,kuzenlerim falan geldiler...yani ağır misafirler :)) Mecbur yapmak zorundayım.Çünkü camları açıyoruz heryer toz içinde...yerlerde artık pamucaklar oluşmak üzereydi :)

ben gelddiimmmmmm

hoşgeldiiinnn... ne vardı menüde?

Halev sizin menüde ne vardı?

canım yarın doktor ne dicek bakim boshayallersmile eşimde panik bi görsen çaktırmıyo ama eli karnımın üstünde:ecrin_bebek:
sakın temizlik falan yapma aa bekle biraz daha olmadı birini çağırırsınlmaz:

Canım benim herşey olacağına varır...Rabbim onun için bir zaman biçti ve süpriz yapıp göbüşüne kondu meleğin şimdi de Rabbimizin dediği zamanda Merhaba diyecek hayata... Topicimizin "Sabırsız Prenses"i olacak o.

Bu arada geçen pazartesi yaptım temizliği bitti bile... Mecbur yapmak zorundaydım canım...O şekilde misafir ağırlayamazdım... 1gün içinde kadın bulmamda mümkün değildi.Ama bundan sonra kadın alacağım temizlik için.

canım bizim menü bugün güzeldi domates çorbası, biber-patlıcan kızartması yanında yoğurt, köfte-patates kızartması ve şeftali vardı

canım bizim menü bugün güzeldi domates çorbası, biber-patlıcan kızartması yanında yoğurt, köfte-patates kızartması ve şeftali vardı

Oooo sizin menü tam benlikmiş bugün :)) tabi kızartma yememem lazım ama napiim çok güsel oluyoooo hemde yoğurtlaaaa cokacimcoook Hmmmm

Edutcan senin menüde ne vardı bugün?
kahvaltı bile yapmadım bugün
halı yıkamaktan canım çıktı
anca şimdi oturabildim dün akşamdan biber dolması kalmıştı onu yedim
akşamda portakal agacından yeni bi tarif aldım çok merak ettim onu deniycem
kabagı karnıyarık gibi yapıyoruz içini tavuk soteyle dolduruyoruz üzerine beşamel sos ve kaşar ay çok güzel gözüküyordu cokacimcoook

süper oldu ya sagol canım dip köşe halılar perdeler hepsini yaaptım

Oohhh temiz pak olmuşsun... Bende eşimin yardımıyla salon perdelerini tüllerini yıkamıştım 2 hafta önce... Ama diğer taraflara gücüm yok şu sıralar... Valla akşam eve gidiyorum uydur kaydır bir yemek yapıyorum bazen yemekte yapmıyorum sadece meyve falan yiyoruz sonra un çuvalı gibi yığılıyorum...

olsun hayatım şimdiye kadar yaptıklarına say yat dinlen kimse senden birşey beklemiyo zemuszemus

aldığın tarifde hakkaten ağız sulandırıcı yaniiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…