- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.021
Günaydın Aysel'im... Pınar'ı bende kaçırdım maalesef... Bu arada Tek'ten gelen habere çok sevindim... Bi prensimiz birde prensesimiz oldu... Bu arada Ayselcim geçenlerde yazmıştım Bmen'de sanırım doğum yapmış. kızı olacaktı ismini de Melis İrem koyacakmış.
TAMAM CANIM EKLERİM HEMEN
gayee sıcaklardan dolayı pek iyi değilim
böyle şaşkın bi halim var
sıcak beni çok yoruyor çokk
dün akşam iki kez duş aldım
ayaklarımın şişi inmedi gece pek uyuyamadım
oğlumda bugün pek hareketli
slm kızlar anaaaa kimse yokk( ayselcim canım ya sıcaklar beni de mahvetti sorma bide badana temizliği yapıyozz evimde 5. katta güneşte batana kadar sağolsun evimden ayrılmıyo :)) olsun napalımm bebişler için herşeye değer :ecrin_bebek:
Canım Allah kolaylık versin... Hamileyken badana işine kalkışmak iyi cesaret valla... Ama kendini çok yormamaya çalış... Herşey yavaş yavaş yoluna girer nede olsa... Sen yapmazsan mutlaka bir yapan çıkar :))
Sağol canım kaydirigubbakcemile5 yavaş yavaş annemle beraber yapıyoruz kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz ama o kendi evinin işini yapmaz bana ne hayrı olsun görümcem üst sokakta oturuyo ama birazz gıcıktır kendisi biz enayi gidi o hamileyken gittik yardıma ama Allah bilsin napıyım gelmezse gelmesin zaten istemiyorum 5 dakika iş yapsa abarta abarta anlatır duymayan kalmaz bide çocuğu var 1 yaşında emekliyo her yere dalcak bölesi en iyisi :)) çok şükür sağlık sorunum yok sadece sıcaklar birz yavaşlatıyo sen nasılsın çok konuştuım ben :)) bebiş nasıl nasıl gidiyo hamilelik
Olsun canım konuş :) bebişle iyi gidiyor.10+1 olduk bugün... 13 ağustosta randevumuz var Allahım inşallah sağlıkla sonuna ermeyi nasip eder hepimize
slm kızlaar çok şükür bende 4 haftalık hamileyim 4 mm lik bi bebişim var göbüşümde rabbim isteyen herkese versinn ayy hala şoktayımmm inanamıyorumm
Canım benim hayırlı uğurlu olsun :) Ayy ne güzel bir haber ama bugün Cumartesi olduğu için kimsecikler yok buralarda... Ben bugünden çekmeye başlayayım halayını.
Pazartesi günü şenlik yaparız...
:teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey:
Allah tamamına ermeyi nasip etsin canım...:CüvCüv:
edutcan ya seni merak ettim girdim ama yoksun naptın hsg yi
Gayeee selam. ordamısın
edutumm senin kontorollerinin iyi ciktigina sevindim.sukurler olsun:lepi:ah bitanecik kıvırcığım benimmmm.....kuzu sıfır acı...yemin ederim hiç bişi hissetmedim....doktor yandaki ekrandan bana anlata anlata hsg çekti....o kadar araştırıp gittiğime değdi anlayacağaın....doktor bana adet sancısındaki kasık ağrısı olabilir dedi ama ben hiç bşi hissetmedim....kalkınca kaşık denen aletiçıkarınca çok az kan geliş ama verilen pedi akşam temiz attım....bu arada iki tüpümde açık....eşimde haberler benimki kadar iyi değil....sol tarafta 2. derece varikosel ...bakalım....kuzum öperim hepinizi kıvrıcıkı 2 kere:)))olumunekankayizsmile
canim sukur ki sende bir problem yok ,esindede hareketlilligi arttirici tedaviler var ,kıslar ben adet oldum temızlendım bıle yenı tarıhım 20 agustos.esım tahlıl yaptırdı tektrar sayısı gayet guzel ama hareketlılık dusuk yasanırım ondan olmuyo ulasamadan oluyolar.( cunku bende herhangıbır problem kalmadı.bakalım doktora gıdıvcez tekrar herseyın hayırlısı
çok çok çok fazla sevindim edut canah bitanecik kıvırcığım benimmmm.....kuzu sıfır acı...yemin ederim hiç bişi hissetmedim....doktor yandaki ekrandan bana anlata anlata hsg çekti....o kadar araştırıp gittiğime değdi anlayacağaın....doktor bana adet sancısındaki kasık ağrısı olabilir dedi ama ben hiç bşi hissetmedim....kalkınca kaşık denen aletiçıkarınca çok az kan geliş ama verilen pedi akşam temiz attım....bu arada iki tüpümde açık....eşimde haberler benimki kadar iyi değil....sol tarafta 2. derece varikosel ...bakalım....kuzum öperim hepinizi kıvrıcıkı 2 kere:)))olumunekankayizsmile
hadi hayırlısı bakalım tatlım hareketlilik düşük olsun önemli degil canım azıcık daha fazla yatarsın yatakta olur biter sen iyi olda olumunekankayizsmilekıslar ben adet oldum temızlendım bıle yenı tarıhım 20 agustos.esım tahlıl yaptırdı tektrar sayısı gayet guzel ama hareketlılık dusuk yasanırım ondan olmuyo ulasamadan oluyolar.( cunku bende herhangıbır problem kalmadı.bakalım doktora gıdıvcez tekrar herseyın hayırlısı
canim sukur ki sende bir problem yok ,esindede hareketlilligi arttirici tedaviler var ,
esine keci boynuzu yedir guzelim iyi geliyomusa.s sen yinede hep pozitif dusun guzelim bu cok onemli.birgun hepimiz anne olacagiz insallah:saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?