- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.061
günaydın fıstık hayırlı kandiller
günaydın canlarrr
edutum canım gozun aydııın bak korktuğun gibi olmamış rabbim en kısa zamanda verir minişini inşallah hep guzel duşun canım
halev 3.gun ile 5.gun arası gidebiliosun ama madem bugun 3.gunun doktorunu ara ne zaman geleyim die sor canım
canım bugün 2.günüm drumu aradım bugün gel dedi saat 2ye randevu aldım hakkımızda hayırlısı olsun bakalım şu mübarek günde güzel şeyler sölesin drum inşallah
günaydın lapacı hoşgeldin canım edutun hsg temiz çıkmış
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel bak ona görecanım bugün 2.günüm drumu aradım bugün gel dedi saat 2ye randevu aldım hakkımızda hayırlısı olsun bakalım şu mübarek günde güzel şeyler sölesin drum inşallah
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnslm kvrckım
hepinizin kandili mübarek olsun rabbim hepimizin dualarını kabul etsin amiinn.
butun bebek isteyenler için anne adayları için anne olanlar için duamı edeceğim rabbim kabul eder inşallah.:Saruboceq: opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz efenim nasıl keyifler bugün hayırlı kandiller bebişe söyle teyzesine dua etsin rabbimden arkadaş istesin kendinegünaydın kısllarrrrr
bis geldikkk
nasılsınızzzzz... varmı haberlerrrrrrr
neler yaptınızzzz
eduutt.. ne oldu hsg canım.... tertemiz çıktı dimi?
Edut'cum canım cumartesi günü baya bekledim topicte ama gelmedin.Sonrada bizim işler biraz yoğunlaştı ben giremedim... Hayırlı olsun canım hsg sorunsuz geçmiş ve sonuç güzel zemuszemus Eşinin varikosel olayını da çok takma.Erkeklerdeki bu tarz şeyler çok daha kolay halledilen ve sonuç alınan durumlar... Çok şükür çok önemli bir durum çıkmamış... İnşallah en geç Kasım ayının sonuna kadar senden de güzel haber gelecek yerimsenibenah bitanecik kıvırcığım benimmmm.....kuzu sıfır acı...yemin ederim hiç bişi hissetmedim....doktor yandaki ekrandan bana anlata anlata hsg çekti....o kadar araştırıp gittiğime değdi anlayacağaın....doktor bana adet sancısındaki kasık ağrısı olabilir dedi ama ben hiç bşi hissetmedim....kalkınca kaşık denen aletiçıkarınca çok az kan geliş ama verilen pedi akşam temiz attım....bu arada iki tüpümde açık....eşimde haberler benimki kadar iyi değil....sol tarafta 2. derece varikosel ...bakalım....kuzum öperim hepinizi kıvrıcıkı 2 kere:)))olumunekankayizsmile
kıslar ben adet oldum temızlendım bıle yenı tarıhım 20 agustos.esım tahlıl yaptırdı tektrar sayısı gayet guzel ama hareketlılık dusuk yasanırım ondan olmuyo ulasamadan oluyolar.( cunku bende herhangıbır problem kalmadı.bakalım doktora gıdıvcez tekrar herseyın hayırlısı
canim ben her gun giriyorum aslinda ve her gun sizlere bakiyorumm ne haberler var diye inanmissin ama bu boyle.
#
en son ben yorumölar yapiyorum yazilar yaziyorum kimse cevap vermedi dedim ben beni gaye almiyolar biraz kirildim acikcazi .tamam insaniz goremiyz yorumlari ama birini ikisini hadi ucunu goremessin her zaman mi gormessin .oyuzden benim sohbet size sikici geldi diye dusundum ve biraz yok olimm dedimm..ama baktim sen gordun beniisagol canim :1hug:
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel bak ona göre
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldiniz efenim nasıl keyifler bugün hayırlı kandiller bebişe söyle teyzesine dua etsin rabbimden arkadaş istesin kendine
günayddıınnnn...... hoşbuldum...sen nasılsın halevim.. ne zaman başlıcaktın tedaviye?
ohh iyi bari.. yok yere bi sürü sıkıntı yaptı bak...
Pınar ve ravzanur da gelmiş bir türlü denk gelemedik yaa
pınarım annelik iyi gidiyordur inş.
Ravzanur özledik seni yaa arada gel mümkünse gündüzleri olsun tatlımm
bende dün adet oldum canım bugün drumu aradım gel dedi hemen randevu aldım saat 2 de gideceğim bakalım
günaydın kısllarrrrr
bis geldikkk
nasılsınızzzzz... varmı haberlerrrrrrr
neler yaptınızzzz
eduutt.. ne oldu hsg canım.... tertemiz çıktı dimi?
temiz çıktı...zaten izledim öğrendim...gelecek sefer ben çekicem
kızlar okudum ilgimi çekti sizle paylaşmak istedim
Doğmamış bebekten kansere tekme!..
İngiliz anne adayı Claire, bebeğini kaybettiğini düşünerek hastaneye gittiğinde kanser olduğunu öğrendi. Rahimdeki tümörü tekmeleyerek koparan bebek annesi kurtardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?