Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın fıstık hayırlı kandiller

slm kvrckım
hepinizin kandili mübarek olsun rabbim hepimizin dualarını kabul etsin amiinn.

butun bebek isteyenler için anne adayları için anne olanlar için duamı edeceğim rabbim kabul eder inşallah.:Saruboceq: opuyorumnanaktan

canım bugün 2.günüm drumu aradım bugün gel dedi saat 2ye randevu aldım hakkımızda hayırlısı olsun bakalım şu mübarek günde güzel şeyler sölesin drum inşallah

canım bugün 2.günüm drumu aradım bugün gel dedi saat 2ye randevu aldım hakkımızda hayırlısı olsun bakalım şu mübarek günde güzel şeyler sölesin drum inşallah

amin halevcim allah gonlune gore versin canım bekleyenleri boş bırakmasın rabbim.doktora giderek insan dahada rahatlıor bence inşallah guzel sonuçlar alırsın

günaydın kısllarrrrr
bis geldikkk
nasılsınızzzzz... varmı haberlerrrrrrr
neler yaptınızzzz
eduutt.. ne oldu hsg canım.... tertemiz çıktı dimi?

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel bak ona göre

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kısllarrrrr
bis geldikkk
nasılsınızzzzz... varmı haberlerrrrrrr
neler yaptınızzzz
eduutt.. ne oldu hsg canım.... tertemiz çıktı dimi?
hoşgeldiniz efenim nasıl keyifler bugün hayırlı kandiller bebişe söyle teyzesine dua etsin rabbimden arkadaş istesin kendine

GÜNAYDINLARRR
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ŞEKERLER
AYŞİMA TEBRİK EDERİM CANIM İNŞ. SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN CANIM BENİMM:teytey::teytey::teytey::teytey:

Günaydın Topicimizin tüm hatunlarııııı!!!! İyi haftalar diliyorum herkese... Kandiliniz mübarek olsun... Herkesin yüreğinden geçen dileklerinin gerçek olmasını diliyorum en kısa zamanda... Rabbim hamilelere güzel,sorunsuz hamilelikler ve hayırlı doğumlar; Bebeklerinin göbüşlerine gelmesini bekleyenlere de tez vakitte çift çizgiler nasip etsin inşallah.

Edut'cum canım cumartesi günü baya bekledim topicte ama gelmedin.Sonrada bizim işler biraz yoğunlaştı ben giremedim... Hayırlı olsun canım hsg sorunsuz geçmiş ve sonuç güzel zemuszemus Eşinin varikosel olayını da çok takma.Erkeklerdeki bu tarz şeyler çok daha kolay halledilen ve sonuç alınan durumlar... Çok şükür çok önemli bir durum çıkmamış... İnşallah en geç Kasım ayının sonuna kadar senden de güzel haber gelecek yerimseniben

Şekerkızımız umarım Ağustos ayı uğurlu gelir... Bu arada eşine keçiboynuzu kürünü uygula mutlaka... Çok yarar sağlayanlar var... Ayrıca akşamları rendelenmiş ve zeytinyağlı havuç salatası yedir. bebişler yoldaaaaa

Bak yaaaa bak yaaaa kızım face'de resminin altına bile yorum yaptım sen nerelerdesin diyeeee!!!! klava: Zaten topic sessiz sakin bugünlerde.Hiç kimse birbiriyle denk gelemiyor... Hepimizde bir rehavet bir mayşıklık söz konusu... Hele ki geç saatlerde yazıyorsan (yani herkesten sonra) o yazılanlar hiç görülmüyor...Çünkü bir çoğumuz geçmişi okumayı da bıraktık... Sıcaklar beyinlerimizi katı yumurta kıvamına soktu.Girip son sayfaya yazıp sonra kaçıyoruz çoğumuz.

Pınar ve ravzanur da gelmiş bir türlü denk gelemedik yaa
pınarım annelik iyi gidiyordur inş.
Ravzanur özledik seni yaa arada gel mümkünse gündüzleri olsun tatlımm

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel bak ona göre

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldiniz efenim nasıl keyifler bugün hayırlı kandiller bebişe söyle teyzesine dua etsin rabbimden arkadaş istesin kendine

keyifler iyi çok şükür.. tek sıkıntı sıcaklar =(( uyuyamıyorum geceleri.. dün gece 5 kez uyandım =((( şu an gözlerim kapanıyo :1closedeyes:
hayırlı kandiller dileyeyim herkese bende.... hayırlara vesile olur inş... rabbim dualarımızı kabul eder....
etmezmiyim dua kıvırcıkım.... her zaman ediyorum ama bu akşam isimleriniz tek tek sayarak edicem...

günayddıınnnn...... hoşbuldum...sen nasılsın halevim.. ne zaman başlıcaktın tedaviye?
ohh iyi bari.. yok yere bi sürü sıkıntı yaptı bak...

bende dün adet oldum canım bugün drumu aradım gel dedi hemen randevu aldım saat 2 de gideceğim bakalım

Pınar ve ravzanur da gelmiş bir türlü denk gelemedik yaa
pınarım annelik iyi gidiyordur inş.
Ravzanur özledik seni yaa arada gel mümkünse gündüzleri olsun tatlımm

aysel hoşgeldin....
ctesi günü kontrolüm vardı... dr a sordum bebek ne zaman döner diye... zaten bebek baş ağağı durur %96 oranda dedi.. seninki normal duruyo %90 normal doğum yaparsın dedi...bakalım hayırlısı.. bende eve gidince kitabımı tekrar karıştırdım... sana yanlış söylemişim ben...
--http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=233-
bak burdada yazıyor... sen kontrole gittiğinde sor bakalım neden bebek dönmemiş diyor sana... ters mi duruyor?
ters olasa bile daha dönmesi için çok zamanın var... çok küçük bri kısım dönmüyormuş.. %4 lük oranın büyük kısmı zamanına kadar dönüyormuş öyle dedi dr um...

Edut canım hsgnin sorunsuz geçmesine sevindim
eşinin problemininde kolay çözümleneceğine inanıyorum tez zamanda senden hamiş haberi alırız tatlım
artık stres moral bozukluğu yok tamam mı?
Lorkee canım regl olmuşsun seni şu konuda tebrik yumurtlama gününü ne güzel tespit edebiliyorsun açıkçası ben hiç anlamıyordum canım. Tatlım bu ay sana uğurlu gelecek bitanem hamiş haberini alacağıma inanıyorum hissiyatım bu yön de inş. ağustosta senin için halay çekecez:Saruboceq:

kızlar okudum ilgimi çekti sizle paylaşmak istedim

Doğmamış bebekten kansere tekme!..
İngiliz anne adayı Claire, bebeğini kaybettiğini düşünerek hastaneye gittiğinde kanser olduğunu öğrendi. Rahimdeki tümörü tekmeleyerek koparan bebek annesi kurtardı

:1shok:
peki bebek yaşıyormu ki acaba?
ne kadar ilginç bir olay yaaaaaa.....
bebek resmen hayata bağlamış anneyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…