Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hadi hayırlısı bakalım tatlım hareketlilik düşük olsun önemli degil canım azıcık daha fazla yatarsın yatakta olur biter sen iyi olda olumunekankayizsmile

hım pekı:) ben kalkıyorum ya ama bu ay yattım hep hayırlısı herseyın tatlım zamanımız var demekkı

çok çok çok fazla sevindim edut can
varikoseli takma tatlım küçük bir ameliyatla 2 3 aya kadar saglıklı sonuçlar alırsınız inşallah inan hamiş haberi almış kadar çok sevindimmmmm opuyorumnanaktan
bakk kivircik bile hicc nasilsin iyimisin diye hatrimi sormuyoo ess geciyoomafoldumben

amiiiin canımm çook teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan

çok sevindim aysima, sağlıkla kucağına al inşallah...
ayağını sürü git doktora giderken .. hadi bakalım.
ben bugünden halayımı çekeyim. hiç kimse yok ama... kendim çalar oynarım valla...

:sm_cool: :teytey: :dance: hihoyyyt sositososito

bakk kivircik bile hicc nasilsin iyimisin diye hatrimi sormuyoo ess geciyoomafoldumben
girdigimde burda yoktun hatır sorma geregi duymadım o yüzden niye alınıyosun ki şimdi
slm kızlaar çok şükür bende 4 haftalık hamileyim 4 mm lik bi bebişim var göbüşümde rabbim isteyen herkese versinn ayy hala şoktayımmm inanamıyorumm
canım tebrik ederim rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin

amanın kimler gelmiş tazecik annemiz gelmiş
pınarım çok özledik çok merak ettik seni
nasıl bebek yaramaz mı çıktı
çok tatlı ya maşallah

caaanım cok sevındım hadı gozun aydın ...hem temız cıkmıs hem acısız olmus ne guzell...
esıne de amelıyat gerekıyorsa hemen yaptırırsınız olur bıter ınsallahhh
sanırım bende bayramdan sonra hsg cektırıcem bu gıdısle

hayırlısı olsun canım bende dedım sekerkız nerelerde acaba gunu gectı gelmedı...
bekılıoz bakalım hep bırlıkteee

kızlar ben de regl oldum
dualarım kabul oldu Allah ım eger bısey yoksa kan testyıne gıtmeden hasta olayım demıstım bu sabah geldıler laelaelaelaelae
nabalım hayırlısı ramazan bereketlı gelır belkı
olmadı bayram sonrası doktora tasınıcaz sanırımbızde
gun veremıyorum ama yumurtlamamı dogru tahmın etmısım demekkı tam 14 gun sonrası hasta oldum
o yuzden yumurtalyınca gun verıcem artık :dilcikar:

kızlar sağolun
ravzanurumm
sağol bacım inşallah bakalım eşimin kötü değilde elle muaynede varikosel anlaşılmıyorsa çokta ameliyat işe yaramıyor diyorlar...bence aşılam sonra tüp denemek en iyisi....
kvrckımmmmm
vefalı kardeşim benim şnan bende pazar mailini okuyunca en az hamileymişim gibi sevindim canım benim allah razı olsun senden...

lorkemm

sende özelde çektirisen haber ver ben sana çektirdiğim yeri felan söylerim...valla hiçççç korkma

bu arada hepinize günaydın ve bugece berat gecesi..allah hepimizin kalbindeki dualarını kabul etsin inşallahhhh...aminnn

slm kızlaar çok şükür bende 4 haftalık hamileyim 4 mm lik bi bebişim var göbüşümde rabbim isteyen herkese versinn ayy hala şoktayımmm inanamıyorumm

canım hayırlısı olsun çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

tatlım çok sevindim sonucunun iyi çıkmasına umarım eşinin sorunuda halledilir inşallah

hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer ki tutar

bu arada hepinize günaydın ve bugece berat gecesi..allah hepimizin kalbindeki dualarını kabul etsin inşallahhhh...aminnn

günaydın tatlım inşallah dualarımıaz kabul olur bu gece bu arada bende adet oldum dün sabah bugün ikinci günüm acaba 2. mi yoksa 3. günmü gidiliyor dra yumurta çatlatma işlemine başlayacaktı drumda

ay kuşum ben o konuda bilgisiizim ...bizimkiler bilir gelince sorarız

GÜNAYDIN KIZLARRRR
HAYIRLI KANDİLLER HERKEŞLERE a.s.

lorkem tatlım kist olmadıgına sevindim hayatım sen daha fazla üzülmeden geldi kırmızılar bu sefer buna da sevindimde bayramdan sonra düşünüyorum artık canım aşılamaysa aşılama
ramazanı geçirelim de hayırlısıyla ondan sonra inşallah beraber güzel sonuçlar alırız
ben

canlarım hepinizin kandili mübarek olsun inşallah dualarımız kabul olur ve hpinize güzel bir hafta diliyorum

hoşgeldin kıvırcığım

halevcim çatlatma ignesi falan ne iş ben anlamadım

çatlatma iğnesi değil tatlım dr adetin 2. yada 3. günü gel yumurta çatlatma işlemlerine başlayalım demişti belki iğne isteyecek de olabilir canım bilmiyorum ki bakalım

günaydın canlarrr
edutum canım gozun aydııın bak korktuğun gibi olmamış rabbim en kısa zamanda verir minişini inşallah hep guzel duşun canım
halev 3.gun ile 5.gun arası gidebiliosun ama madem bugun 3.gunun doktorunu ara ne zaman geleyim die sor canım

günaydın fıstık hayırlı kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…