- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.041
slm kızlaar çok şükür bende 4 haftalık hamileyim 4 mm lik bi bebişim var göbüşümde rabbim isteyen herkese versinn ayy hala şoktayımmm inanamıyorumm
hadi hayırlısı bakalım tatlım hareketlilik düşük olsun önemli degil canım azıcık daha fazla yatarsın yatakta olur biter sen iyi olda olumunekankayizsmile
bakk kivircik bile hicc nasilsin iyimisin diye hatrimi sormuyoo ess geciyoomafoldumbençok çok çok fazla sevindim edut can
varikoseli takma tatlım küçük bir ameliyatla 2 3 aya kadar saglıklı sonuçlar alırsınız inşallah inan hamiş haberi almış kadar çok sevindimmmmm opuyorumnanaktan
rabbım saglıklı bır sekılde hayılısıyla kucagına lamayı nasıp etsın tatlım
amiiiin canımm çook teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan
girdigimde burda yoktun hatır sorma geregi duymadım o yüzden niye alınıyosun ki şimdibakk kivircik bile hicc nasilsin iyimisin diye hatrimi sormuyoo ess geciyoomafoldumben
canım tebrik ederim rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsinslm kızlaar çok şükür bende 4 haftalık hamileyim 4 mm lik bi bebişim var göbüşümde rabbim isteyen herkese versinn ayy hala şoktayımmm inanamıyorumm
çok sevindim aysima, sağlıkla kucağına al inşallah...
ayağını sürü git doktora giderken .. hadi bakalım.
ben bugünden halayımı çekeyim. hiç kimse yok ama... kendim çalar oynarım valla...
:sm_cool: :teytey: :dance: hihoyyyt sositososito
caaanım cok sevındım hadı gozun aydın ...hem temız cıkmıs hem acısız olmus ne guzell...ah bitanecik kıvırcığım benimmmm.....kuzu sıfır acı...yemin ederim hiç bişi hissetmedim....doktor yandaki ekrandan bana anlata anlata hsg çekti....o kadar araştırıp gittiğime değdi anlayacağaın....doktor bana adet sancısındaki kasık ağrısı olabilir dedi ama ben hiç bşi hissetmedim....kalkınca kaşık denen aletiçıkarınca çok az kan geliş ama verilen pedi akşam temiz attım....bu arada iki tüpümde açık....eşimde haberler benimki kadar iyi değil....sol tarafta 2. derece varikosel ...bakalım....kuzum öperim hepinizi kıvrıcıkı 2 kere:)))olumunekankayizsmile
kıslar ben adet oldum temızlendım bıle yenı tarıhım 20 agustos.esım tahlıl yaptırdı tektrar sayısı gayet guzel ama hareketlılık dusuk yasanırım ondan olmuyo ulasamadan oluyolar.( cunku bende herhangıbır problem kalmadı.bakalım doktora gıdıvcez tekrar herseyın hayırlısı
slm kızlaar çok şükür bende 4 haftalık hamileyim 4 mm lik bi bebişim var göbüşümde rabbim isteyen herkese versinn ayy hala şoktayımmm inanamıyorumm
ah bitanecik kıvırcığım benimmmm.....kuzu sıfır acı...yemin ederim hiç bişi hissetmedim....doktor yandaki ekrandan bana anlata anlata hsg çekti....o kadar araştırıp gittiğime değdi anlayacağaın....doktor bana adet sancısındaki kasık ağrısı olabilir dedi ama ben hiç bşi hissetmedim....kalkınca kaşık denen aletiçıkarınca çok az kan geliş ama verilen pedi akşam temiz attım....bu arada iki tüpümde açık....eşimde haberler benimki kadar iyi değil....sol tarafta 2. derece varikosel ...bakalım....kuzum öperim hepinizi kıvrıcıkı 2 kere:)))olumunekankayizsmile
kıslar ben adet oldum temızlendım bıle yenı tarıhım 20 agustos.esım tahlıl yaptırdı tektrar sayısı gayet guzel ama hareketlılık dusuk yasanırım ondan olmuyo ulasamadan oluyolar.( cunku bende herhangıbır problem kalmadı.bakalım doktora gıdıvcez tekrar herseyın hayırlısı
bu arada hepinize günaydın ve bugece berat gecesi..allah hepimizin kalbindeki dualarını kabul etsin inşallahhhh...aminnn
canım hayırlısı olsun çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
tatlım çok sevindim sonucunun iyi çıkmasına umarım eşinin sorunuda halledilir inşallah
hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer ki tutar
günaydın tatlım inşallah dualarımıaz kabul olur bu gece bu arada bende adet oldum dün sabah bugün ikinci günüm acaba 2. mi yoksa 3. günmü gidiliyor dra yumurta çatlatma işlemine başlayacaktı drumda
caaanım cok sevındım hadı gozun aydın ...hem temız cıkmıs hem acısız olmus ne guzell...
esıne de amelıyat gerekıyorsa hemen yaptırırsınız olur bıter ınsallahhh
sanırım bende bayramdan sonra hsg cektırıcem bu gıdısle
hayırlısı olsun canım bende dedım sekerkız nerelerde acaba gunu gectı gelmedı...
bekılıoz bakalım hep bırlıkteee
kızlar ben de regl oldum
dualarım kabul oldu Allah ım eger bısey yoksa kan testyıne gıtmeden hasta olayım demıstım bu sabah geldıler laelaelaelaelae
nabalım hayırlısı ramazan bereketlı gelır belkı
olmadı bayram sonrası doktora tasınıcaz sanırımbızde
gun veremıyorum ama yumurtlamamı dogru tahmın etmısım demekkı tam 14 gun sonrası hasta oldum
o yuzden yumurtalyınca gun verıcem artık :dilcikar:
halevcim çatlatma ignesi falan ne iş ben anlamadım
çatlatma iğnesi değil tatlım dr adetin 2. yada 3. günü gel yumurta çatlatma işlemlerine başlayalım demişti belki iğne isteyecek de olabilir canım bilmiyorum ki bakalım
günaydın canlarrr
edutum canım gozun aydııın bak korktuğun gibi olmamış rabbim en kısa zamanda verir minişini inşallah hep guzel duşun canım
halev 3.gun ile 5.gun arası gidebiliosun ama madem bugun 3.gunun doktorunu ara ne zaman geleyim die sor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?