- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.161
haha supeeer fıkır ...
kız sen ne yedın bakayım oglende yalnız basına yuıttunmu herseyı yoksa akannehir
evet canım o bendım buldum ındırdım aynen pınarın dedıgı gıbı zzırt pırt cıkıo seslı seslı sınrı oldum kaldırdım delikafadulden
edut+, BebisKoM88+, lapaci+, lorkee+, halev+
slm kızlar nasılsınız
ben iyiyim
edut canım adetine az kaldı
lorkee geçmiş olsun kuşum
kvrck eğer kuruluk varsa engel gebeliğe
spermler gidemez ki çorak tarlada mahsul olmaz sulamak lazım tarlayı
sen prseedi dene canım inş. sebebi o olur
halev lapacı bebişim nasılsınız kızlarr
edut+, BebisKoM88+, lapaci+, lorkee+, halev+
slm kızlar nasılsınız
ben iyiyim
SABAH ABARTTIM BEN BÖREK YEDİM , ÖĞLEN SALATA YOĞURT ISPANAK YEDİM...AMA AKŞAM EVDE DÜN YAPTIĞIM FIRIN MAKARNA VAR.......:1shok:
hosgeldın sagolasın canım ...edut+, BebisKoM88+, lapaci+, lorkee+, halev+
slm kızlar nasılsınız
ben iyiyim
kvrck....bak pressedle ilgili araştırıken biri bana mail atmıştı"canım preseedı alabilecegin 3 yer var
birincisi googleda fertiltr preseed olarak arat, orda 130 lira ve yanında test hediyeleri yok, biz oraya tepkiliyiz, çünkü fiyatları bi anda ikiye katladılar, ben fiyat zamlanmadan önce 60 liraya almıstım, 1 haftada gelmişti
ikinci yer gitti gidiyor, ordan hiç almadım, 78 lira falan deniyor fiyatlara
üçüncüsü googlea ebay preseed olarak yaz, cıkan ilk linke gir, usül gittigidiyorda ki gibi işliyor, az bir ingilizceyle sipariş verebilirsin, ve 19 dolara falan geliyor, kredi kartından tl cinsi cekiliyor, 45 lira falan ödeyerek hem preseed alıyorusn hem de yanında 25 tane karısık ovulasyon ve gebelik testi gönderiyorlar. ben iki kez aldım ebaydan ikisi de 5-6 günde geldi..
hayırlı olsun şimdiden, inşallah vesilen olur, hemen gelir bebeğin "
ya bende de oluyo mesela kuru degıl aslında tam amakuzum...ayıptır sölemesi bir süredir bende de kuruluk başladı...benimki psikolojik galibafisfisfis
tatlım sagol bende baktım araştırdım ama şöyle bişey var mantar yapabiliyormuş hassaslarda ben normal enfeksiyon için fitil kullandıgımda bile mantar oldum ondan korktum açıkcası çabucak enfeksiyon ve mantar olabiliyorum bu da işleri daha da zorlaştırır daha yeni geçti mantarımkvrck....bak pressedle ilgili araştırıken biri bana mail atmıştı"canım preseedı alabilecegin 3 yer var
birincisi googleda fertiltr preseed olarak arat, orda 130 lira ve yanında test hediyeleri yok, biz oraya tepkiliyiz, çünkü fiyatları bi anda ikiye katladılar, ben fiyat zamlanmadan önce 60 liraya almıstım, 1 haftada gelmişti
ikinci yer gitti gidiyor, ordan hiç almadım, 78 lira falan deniyor fiyatlara
üçüncüsü googlea ebay preseed olarak yaz, cıkan ilk linke gir, usül gittigidiyorda ki gibi işliyor, az bir ingilizceyle sipariş verebilirsin, ve 19 dolara falan geliyor, kredi kartından tl cinsi cekiliyor, 45 lira falan ödeyerek hem preseed alıyorusn hem de yanında 25 tane karısık ovulasyon ve gebelik testi gönderiyorlar. ben iki kez aldım ebaydan ikisi de 5-6 günde geldi..
hayırlı olsun şimdiden, inşallah vesilen olur, hemen gelir bebeğin "
:roflol: zeytinim haklısında seks bana göre bişi degil galiba eşim ne kadar romantik olursa olsun bunu yenemiyorum küçükken tecavüz etmeye çalışmıştı abi dedigim şerefsiz hala etykisi kaybolmadı bende maalesefedut+, BebisKoM88+, lapaci+, lorkee+, halev+
slm kızlar nasılsınız
ben iyiyim
:lepi:ay dunden berı 1 kılo vermısım ıcım dısım tertemız oldu tabı naniknanik
ya sonra 100 kilo oluyum demiiiiben şirkette bugün tekim ama sırf oda arkadaşım değil, kimse yok((( deli gibi koşuyorum ama sizdende geri kalmıyorumç....süpermityim neyim...kvrck her gidişinde birde pide yersin tranzonda:))))))
Canım o zaman şöyle yap 1-2 ay daha denersin normal şartlarda
sonra baktın olmuyor inş. olur fazla bekletmez:Saruboceq:
kış ortamı ortadan kalmış olur trabzona gisip gelmeye başlarsın olumunekankayizsmile
kimse kalmamış
ay canım kotu bı durum gercekten sende etkısı muhakkak vardır ...:roflol: zeytinim haklısında seks bana göre bişi degil galiba eşim ne kadar romantik olursa olsun bunu yenemiyorum küçükken tecavüz etmeye çalışmıştı abi dedigim şerefsiz hala etykisi kaybolmadı bende maalesefklava:
slm kızlarrr....
benim bugüm baya bi akıntım oldu CADIARZU hamile kalınca akıntı oluyomu?
hadı afıyet sıfa olsun dıyelım o zaman ...Bende yemegimi yedim geldim. Vallah yedim sosisleri :)
Kendim pisirdim zaten iyi pismisdi cokacimcoook
canlar işler çok yoğun bide tek kaldım yukarı çık in zaman geçiyor yaz yaz bitmiyor o yüzden sadece yazdıklarınızı okuyabiliyorum kusura bakmayın canlarım
hadı afıyet sıfa olsun dıyelım o zaman ...
ama bence bundan sonra yeme gercekten pısmesınden zıyade ıcınde etın hangı kısmı oldugu cok onemlı o mınıcık bebegını dusun o herseye karsı cok duyarlı suan
kolay gelsın canım ..Allah yard olsun
Evet haklisin bidaha yemem zaten sadece isyerinde suan kimse bilmiyo durumu bende dayanamayip yedim. Ögrenirlerse zaten yeme derler :)
ya bende tıcker yapmak ıstıyorum ama bekleme tıckerı degıl bebek tıckerı sempatiksalakcinni
En kisa zamanda yaparsin INSALLAH canim,
Ya benim kafam hala karisik yarin gitsem mi beklesemmi saliyi doktor icin bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?