Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

SABAH ABARTTIM BEN BÖREK YEDİM , ÖĞLEN SALATA YOĞURT ISPANAK YEDİM...AMA AKŞAM EVDE DÜN YAPTIĞIM FIRIN MAKARNA VAR.......:1shok:

kvrck....bak pressedle ilgili araştırıken biri bana mail atmıştı"canım preseedı alabilecegin 3 yer var

birincisi googleda fertiltr preseed olarak arat, orda 130 lira ve yanında test hediyeleri yok, biz oraya tepkiliyiz, çünkü fiyatları bi anda ikiye katladılar, ben fiyat zamlanmadan önce 60 liraya almıstım, 1 haftada gelmişti

ikinci yer gitti gidiyor, ordan hiç almadım, 78 lira falan deniyor fiyatlara

üçüncüsü googlea ebay preseed olarak yaz, cıkan ilk linke gir, usül gittigidiyorda ki gibi işliyor, az bir ingilizceyle sipariş verebilirsin, ve 19 dolara falan geliyor, kredi kartından tl cinsi cekiliyor, 45 lira falan ödeyerek hem preseed alıyorusn hem de yanında 25 tane karısık ovulasyon ve gebelik testi gönderiyorlar. ben iki kez aldım ebaydan ikisi de 5-6 günde geldi..

hayırlı olsun şimdiden, inşallah vesilen olur, hemen gelir bebeğin "

edut+, BebisKoM88+, lapaci+, lorkee+, halev+
slm kızlar nasılsınız
ben iyiyim
edut canım adetine az kaldı
lorkee geçmiş olsun kuşum
kvrck eğer kuruluk varsa engel gebeliğe
spermler gidemez ki çorak tarlada mahsul olmaz sulamak lazım tarlayı
sen prseedi dene canım inş. sebebi o olur
halev lapacı bebişim nasılsınız kızlarr

Hosgeldin tatlim..iyiyim sen nasilsin?

kuzum...ayıptır sölemesi bir süredir bende de kuruluk başladı...benimki psikolojik galibafisfisfis

SABAH ABARTTIM BEN BÖREK YEDİM , ÖĞLEN SALATA YOĞURT ISPANAK YEDİM...AMA AKŞAM EVDE DÜN YAPTIĞIM FIRIN MAKARNA VAR.......:1shok:

anam aksam ıcın fırın makarna cok sakat ama ...
yada cok gec olmadan hemen ye aksm yemegını sonrasında da gec yat bıraz ne yapalım
sabahta borekler ooohh masallah sempatiksalakcinni

hosgeldın sagolasın canım ...
suan daha ıyıyım sukur
az once haslanmıs patates yedım yagsız tuzsuz naniknanik

ya bende de aslında cok sorun oluyo kuruluk farklı seyler dneıyoruz onlarda spermlerı yavaslatıyo denılıyo hep...
su bazlı kaydırıcı aldım en son ama yumurtlama gunlerımde kullanmamaya calısıcam bakalım bu ay gecsın olmadı bende deneyebılırım pre seedı

kuzum...ayıptır sölemesi bir süredir bende de kuruluk başladı...benimki psikolojik galibafisfisfis
ya bende de oluyo mesela kuru degıl aslında tam ama
sızlama cok oluyo nedense yıne de ve hala acı verıo bazen
genelde de gercı regl bıtımınde cok oluyo bu sanırım bıraz ara verınce mı oluyo nedendır kı CADIARZU

ayyyyy sonunda gelebildimm şükür kavuşturana

tatlım sagol bende baktım araştırdım ama şöyle bişey var mantar yapabiliyormuş hassaslarda ben normal enfeksiyon için fitil kullandıgımda bile mantar oldum ondan korktum açıkcası çabucak enfeksiyon ve mantar olabiliyorum bu da işleri daha da zorlaştırır daha yeni geçti mantarım
:roflol: zeytinim haklısında seks bana göre bişi degil galiba eşim ne kadar romantik olursa olsun bunu yenemiyorum küçükken tecavüz etmeye çalışmıştı abi dedigim şerefsiz hala etykisi kaybolmadı bende maalesef klava:

ay dunden berı 1 kılo vermısım ıcım dısım tertemız oldu tabı naniknanik
:lepi:
ben şirkette bugün tekim ama sırf oda arkadaşım değil, kimse yok((( deli gibi koşuyorum ama sizdende geri kalmıyorumç....süpermityim neyim...kvrck her gidişinde birde pide yersin tranzonda:))))))
ya sonra 100 kilo oluyum demiiii

Canım o zaman şöyle yap 1-2 ay daha denersin normal şartlarda
sonra baktın olmuyor inş. olur fazla bekletmez:Saruboceq:
kış ortamı ortadan kalmış olur trabzona gisip gelmeye başlarsın olumunekankayizsmile

bu ay da geçsinde yine olmazsa b işiler yapmak lazım artık bu gecede rüyamda bi erkek çocugu gördüm savaş gibi bi ortamdayız bebegime sıkıca sarılıyorum sonra zorlada olsa ordan kurtulup eve geliyoruz babası bak biz geldik sonunda diyorum uyandım orda
hayırdır inşallah

slm kızlarrr....
benim bugüm baya bi akıntım oldu CADIARZU hamile kalınca akıntı oluyomu?

canlar işler çok yoğun bide tek kaldım yukarı çık in zaman geçiyor yaz yaz bitmiyor o yüzden sadece yazdıklarınızı okuyabiliyorum kusura bakmayın canlarım

ay canım kotu bı durum gercekten sende etkısı muhakkak vardır ...
ama farklı seyler dusun sonucta esın senı cok sevdıgı ıcın sana yaklasıyo vs bunu dusuncelrını guzel yone kaydırarark asabılırsın
slm kızlarrr....
benim bugüm baya bi akıntım oldu CADIARZU hamile kalınca akıntı oluyomu?

valla olanlar soyluyor akıntı meselesını ama senın kac gunun var o onemlı tabıkı

Bende yemegimi yedim geldim. Vallah yedim sosisleri :)
Kendim pisirdim zaten iyi pismisdi cokacimcoook
hadı afıyet sıfa olsun dıyelım o zaman ...
ama bence bundan sonra yeme gercekten pısmesınden zıyade ıcınde etın hangı kısmı oldugu cok onemlı o mınıcık bebegını dusun o herseye karsı cok duyarlı suan
canlar işler çok yoğun bide tek kaldım yukarı çık in zaman geçiyor yaz yaz bitmiyor o yüzden sadece yazdıklarınızı okuyabiliyorum kusura bakmayın canlarım

kolay gelsın canım ..Allah yard olsun

Evet haklisin bidaha yemem zaten sadece isyerinde suan kimse bilmiyo durumu bende dayanamayip yedim. Ögrenirlerse zaten yeme derler :)

En kisa zamanda yaparsin INSALLAH canim,
Ya benim kafam hala karisik yarin gitsem mi beklesemmi saliyi doktor icin bilmiyorumkismile

canım ya bekle bence salıya ne kaldı kı surda hem
belkı bu seferde erken olacak yarın gıtmen duyamayacaksın sonra tekrr gıdeceksın daha sıkıntı yanı...
hersey yolunda ınsallah guzel dusun bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…