- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.021
hadi bakalım ben de cıkıom yarın gorusurs kızlarrr
ya bu arada mugmug ve bafo pek gorunmuyo baska topıklerde gordunuzmu
kızlar selam ,şimdi girebildim. biraz okudum yazdıklarınızı..
bebekle konusun. kesinlikle anlıyorlr.
dogumdan sonra hemşire bebeğimi yanıma getirdi hemen... aglıyordu. kucagımda hemen sustu ve hoşgeldin bebeğim dedim ; gözlerini açıp bana baktı ve kapattı.sonra 5-6 saat geçti tekrar açması için.
şimdi konuşmaları dinliyor resmen.. gecen gün konustum dedimki : meme isteyince hemen aglama . bi ses ver biraz bekle. 1-2 dk sonra yoksa o zaman agla. hakikaten yapıyo valla..dısarıdan gelen şehir anonsunu ezanı dinliyo . emerken duruyo..
bazen kız ya da erkek istenmiyo ya bebekler. duydukları için üzülüp poblemli oluyorlarmış.. annem ya da babam istemiyo diye.
hep iyi şeyler anlatın..pozitif olun..çok sakin ve saglıklı oluyor o zaman bebekler.
öpüldünüzzzz
bizde sizi çok sefiyozzz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile a.s.
günaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar
kızlar selam ,şimdi girebildim. biraz okudum yazdıklarınızı..
bebekle konusun. kesinlikle anlıyorlr.
dogumdan sonra hemşire bebeğimi yanıma getirdi hemen... aglıyordu. kucagımda hemen sustu ve hoşgeldin bebeğim dedim ; gözlerini açıp bana baktı ve kapattı.sonra 5-6 saat geçti tekrar açması için.
şimdi konuşmaları dinliyor resmen.. gecen gün konustum dedimki : meme isteyince hemen aglama . bi ses ver biraz bekle. 1-2 dk sonra yoksa o zaman agla. hakikaten yapıyo valla..dısarıdan gelen şehir anonsunu ezanı dinliyo . emerken duruyo..
bazen kız ya da erkek istenmiyo ya bebekler. duydukları için üzülüp poblemli oluyorlarmış.. annem ya da babam istemiyo diye.
hep iyi şeyler anlatın..pozitif olun..çok sakin ve saglıklı oluyor o zaman bebekler.
öpüldünüzzzz
bizde sizi çok sefiyozzz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile a.s.
saol canımcım..sanada hayırlı cumalar..
nasılsın bakalım..
akşam olsa da gitsek... ben o moddayım...
günaydın
gunaydın edut halev lapacııı
nasılsınzı
aldınmı edut hedıyenı
yaaa pınarrr masallah ne guzel bızımle bu sekılde bebegıyle yasadıklarını paylasması cok hosuma gıdıyor ınsan daha da heveslenıyor olsun da dogurayım hemen dıye
saol canımcım..sanada hayırlı cumalar..
nasılsın bakalım..
akşam olsa da gitsek... ben o moddayım...
kızlar ne dicem drum klomen verirken hiç ilişki hakkında birşey söylemedi yani dra gidene kadar ilişkimiz hiç olmayacak mı :kedi: bide 12.gün gittiğimde iğneleri de yanımda götürecekmiyim ki :uhm:
hoşgelmişseniz canım arkidişlerim bugün üzerimde nedeni olmayan bi üzüntü var öğlene doğru geçer herhalde
kızlar ne dicem drum klomen verirken hiç ilişki hakkında birşey söylemedi yani dra gidene kadar ilişkimiz hiç olmayacak mı :kedi: bide 12.gün gittiğimde iğneleri de yanımda götürecekmiyim ki :uhm:
ayyy yaa ızmırden 350 kılo bı cocuk gosterdıler :1shok:
1.5 yasında rahatsızlanmıs sonra boyle olmus
18 yasında var
ve eve sokamıyolarmıs merdıven altında oturuyomus hep
350 kiloluk Muhammed yardım bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?