Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hadi bakalım ben de cıkıom yarın gorusurs kızlarrr

ya bu arada mugmug ve bafo pek gorunmuyo baska topıklerde gordunuzmu

hadi bakalım ben de cıkıom yarın gorusurs kızlarrr

ya bu arada mugmug ve bafo pek gorunmuyo baska topıklerde gordunuzmu

mugiş en son 26'sında bizim topice girmiiş bi daha da girmemiş

Bafo sık sık giriyor foruma ama daha çok 2010 Kasım Anneleri topicine yazıyor... bize pek uğramıyor anlaşılan.

kızlar selam ,şimdi girebildim. biraz okudum yazdıklarınızı..

bebekle konusun. kesinlikle anlıyorlr.
dogumdan sonra hemşire bebeğimi yanıma getirdi hemen... aglıyordu. kucagımda hemen sustu ve hoşgeldin bebeğim dedim ; gözlerini açıp bana baktı ve kapattı.sonra 5-6 saat geçti tekrar açması için.
şimdi konuşmaları dinliyor resmen.. gecen gün konustum dedimki : meme isteyince hemen aglama . bi ses ver biraz bekle. 1-2 dk sonra yoksa o zaman agla. hakikaten yapıyo valla..dısarıdan gelen şehir anonsunu ezanı dinliyo . emerken duruyo..
bazen kız ya da erkek istenmiyo ya bebekler. duydukları için üzülüp poblemli oluyorlarmış.. annem ya da babam istemiyo diye.

hep iyi şeyler anlatın..pozitif olun..çok sakin ve saglıklı oluyor o zaman bebekler.

öpüldünüzzzz

bizde sizi çok sefiyozzz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile a.s.

ooooyy ooyyy..yerim onu bbeennnnn.......
maşallaahh emreyyeee....
valla ne yalan söyleyeyim ben hem kız istediğimi hemde ultrasonda oğlumun çok çirkn göründüğünü söyledim bir kaç kez :kedi:
ama sürekli konuşuyorum oğluşumla..seviyorum... tekmelediğinde hemen elimi karnıma koyuyorum beni hissetmesini istiyorum.. inşallah beni affetmiştir söylediklerim için... yoksa ben kuzumu çok sefiyorruummmmmmm opuyorumnanaktan
bizde seni kocaman öpüyorum pınarcım... emreyide sen öp bizim içinnnn.... topiğimizin ilk bebişi =)

gunaydın edut halev lapacııı
nasılsınzı

aldınmı edut hedıyenı

yaaa pınarrr masallah ne guzel bızımle bu sekılde bebegıyle yasadıklarını paylasması cok hosuma gıdıyor ınsan daha da heveslenıyor olsun da dogurayım hemen dıye

ne güzel anlatmışın kuzummm...annesin işte...ne denir ki

kızlar ne dicem drum klomen verirken hiç ilişki hakkında birşey söylemedi yani dra gidene kadar ilişkimiz hiç olmayacak mı :kedi: bide 12.gün gittiğimde iğneleri de yanımda götürecekmiyim ki :uhm:

saol canımcım..sanada hayırlı cumalar..
nasılsın bakalım..
akşam olsa da gitsek... ben o moddayım...

hoşgelmişseniz canım arkidişlerim bugün üzerimde nedeni olmayan bi üzüntü var öğlene doğru geçer herhalde

kızlar ne dicem drum klomen verirken hiç ilişki hakkında birşey söylemedi yani dra gidene kadar ilişkimiz hiç olmayacak mı :kedi: bide 12.gün gittiğimde iğneleri de yanımda götürecekmiyim ki :uhm:

olabılır canım sorun degıl ...
ama 12 . gunden once olmasın mesela belkı o gun yumurtan gelısmıs olur o gun olsun der ...
hanı kalıte dusmemesı acısından dıyorum ...
sen yıne gotur ıgnenı ama bence 12.gun yeterlı buyuklukte olmaz sanırım

hoşgelmişseniz canım arkidişlerim bugün üzerimde nedeni olmayan bi üzüntü var öğlene doğru geçer herhalde

bana da olur bazen ozellıkle dolunay oldugu zamanlar da bı degısık olurum ...
ben de dun aksam bırden ole oldum hıc bısey yapmak gelmedı ıcımden

kuzucum ilişkin olacak elbette.. ama çok sık değil... 3 günde bir mesela.... kalite düşmesin diye.... zaten 3 günde bir yeni spermler oluşuyor...
iğneye gerek yok.. sıcakta yanında taşıma birde yolalrda bozulur falan... iğne zamanı sana söyleyecek şu gün vurul şu saatte ilişki olsun diye.... zaten iğneyide dr yapmıcak.. herhangi bir eczanede yada sağlık kuruluşunda yaptıracaksın.. en kötü ihtimalle eve gelip alırsın iğneni en yakın yerde yaptırırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…