Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ay doğurasım geldi vallaa bi an önce kıjımı kucagıma alimmbayanssulusmile evet normal doğumla göbekte kalmıyo zaten :CüvCüv:

güzel gaza geliyon handecim maşallah inşallah korktuğun gibi olmaz doğumun zaten korktuğun gibi olsada kızını kucağına aldığında unutuverirsin :ecrin_bebek:

ay doğurasım geldi vallaa bi an önce kıjımı kucagıma alimmbayanssulusmile evet normal doğumla göbekte kalmıyo zaten :CüvCüv:

--http://pozitifdogumhikayeleri.wordpress.com/

zaten şu sitedeki hikayeleri okudukça hemen doğurasım geliyo... cesaret veriyo bana... inşallah bunlar gibi güzel bir hikayem olur :Saruboceq:

Bende anlamadım... zaten konuşmuyor Agııı gibi bi ses geliyor.
Konuşması bana da saçma geldi... Ama şöyle bi durum var ki haftasonu piknikte hemşire arkadaşım bişey anlattı ve çok etkilendim...
6 aylık falan hamileyken ultrason kontrolünde doktor "hadi oğlum elini göster bize" diye sesleniyormuş oğlu karnında direkt elini dayıyormuş ultrasonu gezdrdiği yere."hadi şimdi ayağını göster bize" diye sesleniyormuş doktor;Bebek ultrasonun gezdiği yere ayağını dayıyormuş... Neresini söylediyse hep orayı gösterdi diyor arkadaşım.Çok şaşırmıştım diyor.

ben çok acıktım
sonra diyete başladım diye kendimi ödüllendireyim dedim bi tane çikolata yedim
akşamada tavuk çıkardım DAVUK yapcam zemuszemus

çok ilginç ya, bende bebeğimin renkli ultrason görüntülerine ay bu ne dıyodum pek güzel gelmemişti sanırım beni anladı çünkü Bidahaki kontrolde yüzünde ayağı vardı kapatmış yüzünü ah yavrum alındımı dersiniz?

Valla bilmiyorum Handecim ama şu bir gerçek aslında anne karnında bile müthiş bir zekaları ve hafıza dağarcıkları var...
Lapacının adresini verdiği şu doğum hikayeleri sitesinde de bir kadın eşinin çocukla hep konuştuğunu falan anlatmış ve adam doğuma da girmiş... Bebek doğduktan sonra tabi ciyak ciyak ağlamış kenara aldıklarında babası yanına gidip hoşgeldin oğluuuum diyince susmuş ve babasına bakmaya başlamış...
Yani aslında 6. aydan sonra bebeklerde inanılmaz bir hafıza çalışması başlıyor.Beyinleri teyp gibi seslerimizi kaydediyor.O nedenle anne karnındaki bebekle konuşmak gerek.Müzik dinletmek gerek.

=)))))))))))))))))))))
hande bende renkli görüntüsüne bakınca ayy çok çirkin dedim.. hatta soranlarada çok çirkin bir oğlum var dedim... sonraki 2 kontrolde hep eli yüüzndeydi.. hiç göremedik yüzünü ondan sonra =))))))))))))))))))))) acaba alındımı ki?????
yokk yyaaaaa...alınmaz.. o daha minik...alınma duygusunu bilmiyordur

yeni doğum yapan bir arkadaşımda aynı şeyi anlattı... onun kızıda eşi konuşunca susmuş doğduğunda....
Ayşe Öner'de söylemişti eğitimde... bebek sadece anne ve babanın sesini ayırt edebilir... her gün duyduğu için onları tanır.. diğer sesleri ise tanıyamaz....sadece tepki verir o seslere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…