Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hoşbulduk şekerler nasılsınız?
sıcak bir gün olacak sanırım
sabahtan beri bunaltıcı sıcak var
bende bugün itibariyle 6.ayı bitirdim kızlar kaldı 3 ay
toplam da 10 kilo aldım sanırım biraz fazla oldu

kilo alımına dikkat et canım çünkü 7.aydan itibaren ister istemez alıyorsun

kımse bu ay yenı tarıh vermemıs yalnız (gercı topu topu 7 kısı falan kalmısız zaten ) boshayallersmile
ılk sayfaya baktım da herkes temmuz da duruyo ...
hadı bu ay da boyle deneylım bakalım

Oğluşun için değer canım... ama yinede dikkat etmek lazım sanırım bu noktadan sonra.. çünkü hem normalde hem sezeryanda kilonun çok öenmi var.Rahat ve sağlıklı bir doğum için temkinli gitmek gerek.

günaydın kızlarrrr
dicem ama kimse kalmamış burda

dün ben baskül aldım 73.5 kilo çıktım akannehir bide buçugu var ya hayret bişi

bide burda gümüş işletmeciliği kursu varmış biraz önce onlarla konuştum halk eğitim merkezinde eşim işten çıkınca gidip konuşucaz bakalım saatleri uygun falan gelirse gidicem çok sevindim ya sonunda insan yüzü görebilicem kaydirigubbakcemile2

kımse bu ay yenı tarıh vermemıs yalnız (gercı topu topu 7 kısı falan kalmısız zaten ) boshayallersmile
ılk sayfaya baktım da herkes temmuz da duruyo ...
hadı bu ay da boyle deneylım bakalım
ewet ewet bu benim totemim
buraya girdigimden beri her ay yazdırdım heray kırmızıları oldum hemde bi gün bile gecikmeden
o yüzden bu seferde böyle denicem dedim

Kıvırcığım hoşgeldin... birden sessizleşti topic.herkesin işi çıktı sanırım... kurs konusunda çok sevindim... artıkın bize birer gümüş takı tasarlarsın... ben şimdiden bir sipariş isterim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…