Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Selam kizlar ben geldim tekrar...
Doktordan geldim biliyosunuz. Ama sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim. Bebisimiz büyümüs ama suan normalde 6+3 olmam gerekiyor ultrasonda 5+5 cikti yani 5 gün gerideyiz
Doktor normal bisi olmaz dedi ama icime kurt düstü simdi
p.tesi tekrar gidicem bakicak kanda vercem. Dua edin benim icin lütfen

canım içini ferah tut hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:

korkma tatlım dr birşey olmaz demiş herşeyde böyle korkarsan iyi olmaz tatlım merak etme bebişinde sağ salim dünyaya gelecek ama sen herşeyi takma böle tamam

canım birşey olmaz tatlım
bebekler o aradaki farkı kapatıyor
benim bebişim 1 hafta geriden geliyordu
son kontrolümde aradaki fark 3 güne inmişti hiç sıkıntı yapma normal bir durum tatlımm
için rahat olsun

bende geldiimm işteee.......
nassınıs hatunlarrrr

hoşgeldin tatlımmmm
sen nasılsın?

halevim naptınız eşin gösterdimi sonuçlarını

gösterdi ama branşı olan bi dr değildi gösterdiği kişi, yinede sonuçlarında birşey yok spermin var sadece hareketlilikte yavaşlık var o kadar demiş eşin baktırdımı kendine demiş o kadar aslında bende bi gideyim diyorum dra ama üşeniyorum napsam kiiiiibilmiyorumkismile

ya sayıyı anlayamadık biz kaçmış yani

Ayselcim icimi rahatlattin sagol canim

bende üzülmüştüm ama sonra düşündüm yumurtlama döneminden kaynaklanabilir diye
ama son iki seferdir 3 gün geriden geliyor artık böyle gider
topikteki bir arkadaşa dru söylemiş beslenmene dikkat et yeter bebek aradakş farkı kapatır demiş
sende çok dikkat olur mu?

Merhaba kızlaropuyorumnanaktan.Bugün burada hava çoook güzel içim kıpır kıpırzemuszemus.Uzun zamandır hava bulutluydu.

kısss sakın bana sölemeeee ben karar verdim ağustos ayını beklicez eylülde tatile gitcez olmazsa tüp bebek yapcazz inşallah ikimiz için de gerek kalmaz edutum

bu arada mayada kampanya varmış haziran sonuna kadarilaç dahil 2840:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…