- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.321
selam arkadaşlar bende hamile kaklmak isteyenlerdenim
şaka yaptım kuzum....kullanmadım ama mantıklı alıcam ben abeydan...ebay ingiltere
hoşgeldin bugullll
burası benim mekanım işte.....:))))
hb arkadaşlar sagolun ya biz eşimle kasımda 3 senelik evli olucaz yaklaşık 2 seneye yakın bebek istiyoz eşimde morfoloji sorunu var 3 morfolojisi doktor sorun olmaz dedi kasım ayında aşılama yaptırdık ama kısmet olmadı bidahada aşılamaq düşünmedik haziranda tüp bebege karar verdik hayırlısı kızlar sizddeki sorunlar ne acaba
selam arkadaşlar bende hamile kaklmak isteyenlerdenim
Canım arkadaşım.Dediğin yere girdim ve tabii ki ingilizce yazıyor her şey doğal olarak.Ben pek birşey anlamadım.Bende kullanmak istiyorum.Yaş ilerliyor.Ekimde 32 yaşına giriyorum ve hamile kalmam çook zor.Kaldıktan sonrasıda meçhul.Ürünün teslim ücretiyle berabar ne kadara mal olduğunu biliyon mu?bilmiyorumkismile
hb canım e artık bi çay ısmarlarsın mekanında :içelim: canıende gezinirken rasladım buraya inşallah hamile olarak devam ederiz
hayırlısı olsun.. inş güzel sonuçları alırsın en yakın zamanda....
bende kronik pcos var.. ama çok şükür hamile kalabildim. aşılama için hastaneye gittiğimde öğrendim üstelik hamile olduğumu =)
hayırlısı olsun.. inş güzel sonuçları alırsın en yakın zamanda....
bende kronik pcos var.. ama çok şükür hamile kalabildim. aşılama için hastaneye gittiğimde öğrendim üstelik hamile olduğumu =)
Hoşgeldin canım umarım bu site sana uğur getirir ve sende hamile kalırsın
amin sagol canım güzel dileklerin için sen hamilemisin
bugull bu nick nerden geldi aklına ya lülülülülülü lülülülülülü
ya bizde herşey var kadın doğum yok ben zaten raporla falan uğraşmak istemiyorum inşallah gerek de kalmaz edutum genartla ilgili bilgin varmı araştırdın mı ben aşılamamı orda yaptırmıştım
Yok canım.Hamile kalmaya ve bu süreci iyi bir şekilde tamamlamaya çalışanlardanım.:CüvCüv::ecrin_bebek:
hb canım e artık bi çay ısmarlarsın mekanında :içelim: canıende gezinirken rasladım buraya inşallah hamile olarak devam ederiz
peki acaba sizde sorun n e ne kadar zamandır düşünüyorsunuz bebek
işinize karışmak gibi olmasın ama doktor kontrolü olmadan ne kadar mantıklı olur kullanmak bilinmez
ne kadar güzel çok sevindim allah kucagınada almayı nasip etsin hayırlı bi şekilde peki hamile oldugunu anlamadınmı aşılamaya giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?