Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bu arada mayada kampanya varmış haziran sonuna kadarilaç dahil 2840:jeyyar:

ankarada dimi maya valla çok hesaplı geldi bana zaten artık tek embriyoya düştü ya fiyatlarda düşcek diyolardı televizyonda izlemiştim sen gerçekten düşünüyomusun edut

ya sayıyı anlayamadık biz kaçmış yani

canım morfolojiye bakmamışlar ileri hareketlilik hızı da %25 çıkması gerekirken %20 çıkmış aradaki fark da pek çok değil bakalım ya aslında eşim iyi beslenemiyor işinden dolayı yiyemediği için herhalde ondandır diye düşünüyoruz bizde çünkü beslenme çok önemli

Arkadaşlar biraz önce bir şey öğrendim.Bir vajina kremi vamış.Buranın nemlenmesini arttırıp spermin daha rahat gereken yere varmasını sağlıyormuş.Bir çok kişi bu şekilde hamile kalabilmiş.ohaoldumsmile

ankarada dimi maya valla çok hesaplı geldi bana zaten artık tek embriyoya düştü ya fiyatlarda düşcek diyolardı televizyonda izlemiştim sen gerçekten düşünüyomusun edut

evet bacım....düşünüyorum neden bekliyeceğiz sence.... bence yani...asm 3600 tl artı ilaç, cedem diye bir site var ona 150 tl verip üye olursan 3000 tl

aşkolsun 1000 kere dedim ya ben burdan prexxed..hatta ebayda 45 tl felan 6 kullanımlığı yanında testte var; türkiyede 130 TL..hiç dinlemiyormusun beni aşkolsun yafuuuumafoldumben

edutum sıkıntı yapma da gelecekse de gelmesini engelleme adetinin o bile insanın sıkıyor rahat ol tatlım yaaaaa

aşkolsun 1000 kere dedim ya ben burdan prexxed..hatta ebayda 45 tl felan 6 kullanımlığı yanında testte var; türkiyede 130 TL..hiç dinlemiyormusun beni aşkolsun yafuuuumafoldumben

tatlım şu prexxed la ilgili siteyi bi daha yollada bi inceleyim canım ya o gün bakamamıştım işlerden

evet bacım....düşünüyorum neden bekliyeceğiz sence.... bence yani...asm 3600 tl artı ilaç, cedem diye bir site var ona 150 tl verip üye olursan 3000 tl

ya ben şu ameliyatın etkisini bekliyim biraz diyom senin eşinde bi doktora gitsin bakalım eğer varikosel yoksa biraz alternatif tıp denersiniz sonra tüp bebeğe geçersiniz valla 15-20 gün içinde bitiyo işlemler

Tamam tatlim sagol bilgilendirdigin icin. Insallah bebislerimiz kapatir aradaki farkikaydirigubbakcemile5

Ah... canım benim ne bileyim, demek bana denk gelmemiş:kedi:.Yazılanları okuyunca birden sazan gibi atladım hemen ve gelip sizinle paylaşmak istedim.Sen hiç kullandın mı canikom?

maya ankarada kuzum valla raporla uğraşana kadar...ama sen hastanedesin imkanın varsa... 850 ödüyorsun birde ilaçların galiba %50 sini

Ah... canım benim ne bileyim, demek bana denk gelmemiş:kedi:.Yazılanları okuyunca birden sazan gibi atladım hemen ve gelip sizinle paylaşmak istedim.Sen hiç kullandın mı canikom?

şaka yaptım kuzum....kullanmadım ama mantıklı alıcam ben abeydan...ebay ingiltere

ya ben şu ameliyatın etkisini bekliyim biraz diyom senin eşinde bi doktora gitsin bakalım eğer varikosel yoksa biraz alternatif tıp denersiniz sonra tüp bebeğe geçersiniz valla 15-20 gün içinde bitiyo işlemler

hayırlısı kuzu...ama inco diye bir bişi var...o sistem olursa spermi 4000 katmı ne daha büyütebiliyormış....o zaman morfoloji olanlardan daha rahat temizlerler gibi...tabi olmayacaksa hiç bir yöntemle olmaz ama...

maya ankarada kuzum valla raporla uğraşana kadar...ama sen hastanedesin imkanın varsa... 850 ödüyorsun birde ilaçların galiba %50 sini

ya bizde herşey var kadın doğum yok ben zaten raporla falan uğraşmak istemiyorum inşallah gerek de kalmaz edutum genartla ilgili bilgin varmı araştırdın mı ben aşılamamı orda yaptırmıştım

bebişkom...sürekli kendini üzmek için bir şey buluyorsun yani heee... ya bırak artık bebişi üzmeyi.. rahat ol.. keyfine bak...
benim bebeğin son adetime göre 1 ay geride... =))))))))) bak ne kadar rahatım... yumurtladığın gün önemli olan canım benim.. demekki normal tarihinden 1 hafta sonra yumurtlamışsın o yüzden bebek ultrasonda farklı çıkıyor... son adet tarihini unutacaksın dr sana bebeğin gelişimine göre ne kadarlık dediyse ona göre yeni bir tarih verecek.. senin SAT ın o tarih olacak.. hepsi bu.. başka birşey yok.. üzülecek hiçbir şey yok.. tamammı tatlım... bebiş iyi... ama sen böyle üzüldükçe onu hep strese sokuyorsun....
kalp sesini ne zaman duyacaksın???

bende geldim canlarım

ben iyiyim lapacı sen nasılsın canım

iyiyim çok şükür canım yaa..yoğunum.. biraz iş biraz sohbet arada idare ediyorum işte =)))

iyiyim ayselcciimm... çok şüküüürrr..sen nasılsınnn

selam arkadaşlar bende hamile kaklmak isteyenlerdenim

hoşgellddiinnnnn.... inş bu topic uğurlu gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…