- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.301
bu arada mayada kampanya varmış haziran sonuna kadarilaç dahil 2840:jeyyar:
ya sayıyı anlayamadık biz kaçmış yani
adet oldum galibaaa.....dur bakıp gelicem
ankarada dimi maya valla çok hesaplı geldi bana zaten artık tek embriyoya düştü ya fiyatlarda düşcek diyolardı televizyonda izlemiştim sen gerçekten düşünüyomusun edut
noldu edutum
Arkadaşlar biraz önce bir şey öğrendim.Bir vajina kremi vamış.Buranın nemlenmesini arttırıp spermin daha rahat gereken yere varmasını sağlıyormuş.Bir çok kişi bu şekilde hamile kalabilmiş.ohaoldumsmile
aşkolsun 1000 kere dedim ya ben burdan prexxed..hatta ebayda 45 tl felan 6 kullanımlığı yanında testte var; türkiyede 130 TL..hiç dinlemiyormusun beni aşkolsun yafuuuumafoldumben
evet bacım....düşünüyorum neden bekliyeceğiz sence.... bence yani...asm 3600 tl artı ilaç, cedem diye bir site var ona 150 tl verip üye olursan 3000 tl
bende üzülmüştüm ama sonra düşündüm yumurtlama döneminden kaynaklanabilir diye
ama son iki seferdir 3 gün geriden geliyor artık böyle gider
topikteki bir arkadaşa dru söylemiş beslenmene dikkat et yeter bebek aradakş farkı kapatır demiş
sende çok dikkat olur mu?
aşkolsun 1000 kere dedim ya ben burdan prexxed..hatta ebayda 45 tl felan 6 kullanımlığı yanında testte var; türkiyede 130 TL..hiç dinlemiyormusun beni aşkolsun yafuuuumafoldumben
ankarada dimi maya valla çok hesaplı geldi bana zaten artık tek embriyoya düştü ya fiyatlarda düşcek diyolardı televizyonda izlemiştim sen gerçekten düşünüyomusun edut
Ah... canım benim ne bileyim, demek bana denk gelmemiş:kedi:.Yazılanları okuyunca birden sazan gibi atladım hemen ve gelip sizinle paylaşmak istedim.Sen hiç kullandın mı canikom?
ya ben şu ameliyatın etkisini bekliyim biraz diyom senin eşinde bi doktora gitsin bakalım eğer varikosel yoksa biraz alternatif tıp denersiniz sonra tüp bebeğe geçersiniz valla 15-20 gün içinde bitiyo işlemler
maya ankarada kuzum valla raporla uğraşana kadar...ama sen hastanedesin imkanın varsa... 850 ödüyorsun birde ilaçların galiba %50 sini
hayırlısı kuzu...ama inco diye bir bişi var...o sistem olursa spermi 4000 katmı ne daha büyütebiliyormış....o zaman morfoloji olanlardan daha rahat temizlerler gibi...tabi olmayacaksa hiç bir yöntemle olmaz ama...
selam arkadaşlar bende hamile kaklmak isteyenlerdenim
Selam kizlar ben geldim tekrar...
Doktordan geldim biliyosunuz. Ama sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim. Bebisimiz büyümüs ama suan normalde 6+3 olmam gerekiyor ultrasonda 5+5 cikti yani 5 gün gerideyiz
Doktor normal bisi olmaz dedi ama icime kurt düstü simdi
p.tesi tekrar gidicem bakicak kanda vercem. Dua edin benim icin lütfen
bende geldim canlarım
ben iyiyim lapacı sen nasılsın canım
canım birşey olmaz tatlım
bebekler o aradaki farkı kapatıyor
benim bebişim 1 hafta geriden geliyordu
son kontrolümde aradaki fark 3 güne inmişti hiç sıkıntı yapma normal bir durum tatlımm
için rahat olsun
hoşgeldin tatlımmmm
sen nasılsın?
selam arkadaşlar bende hamile kaklmak isteyenlerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?