Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

selam kızlaaarrr... neredesiniz yahu??
herkez kaçmış...
bu sıcak havada dışarı mı çıktınız yoksaa bilmiyorumkismile
ben sıcaktan evde mayışıp kalıyorum.

keyifler nsıl bakalım?
kvrck cım tahlile gitmiş he? inşallah hayırlı haberlerle gelir.

bizde bir durum yok. agrılar arttı haliyle. ama yapacak bişi yok maalesef. 6 gün sonra tekrar kontrolüm var. bakalım kenan bey ne durumdaymış... son 25 sayyoruz bakalım opuyorumnanaktan

kızlar ben geldimmmmmm
malesef sonuç negatif 4.2
doktor büyük ihtimalle gebelik yok ama geç yumurtlama ve döllenme olduysa adetin daha öncede hiç gecikmemişse 2 gün sonra tekrar kan ver dedi
ama tabiki tekrarladı bence gebelik yok diye

ya onlar da ılk dogdugunda bı hevesle sevıyoalr vs
zateen sevmeye gelınce sevıyolar daa bakmaya gelınce yada uyku zamanı aglasın falan dayanamıyolar
mukabele de var bı bebek annesı dıo esı demıs uykum bolunuyo sız baska odada yatın dıe sınır oldum bende bilmiyorumkismile

hayırlısı canım ınsallah rahatlıkla atlatırsın bu son gunlerını de
valla sıcaktan mayısıyoruz esım uyudu kaldı ben dalamadım bı turlu sade donup duruyom
canım benım hakkında hayırlısı ama dedıgım gbıı belkı de gec yumurtladın bılmıyoruz o yuzden kendını yormadan bekle bakalım
zaten adetın gelecekse buyukl ıhtımal en gec salı gelır
gelmezse de degerın yukselmıs demektır cekerız halaylarımızıııı

ama gebeliğe çok yakın bir rakam...
biliyorsun ki 5 üzeri gebelik oluyor. belki geç döllenmedir tatlım. inşallah 2 gün sonra degerin katlanmış olur :Saruboceq:

neye göre en geç salı gelir dedin anlamadım ben şimdi nasıl hesapladın canım

biliyorsun ki 5 üzeri gebelik oluyor. belki geç döllenmedir tatlım. inşallah 2 gün sonra degerin katlanmış olur :Saruboceq:
kısmet pek umudum yok ama kısmet

neye göre en geç salı gelir dedin anlamadım ben şimdi nasıl hesapladın canım
kısmet pek umudum yok ama kısmet

olesıne dedım kız hesap yapmadım da
eger deger yukselmeyıp dusmeye baslarsa zaten bı ıkı gune gelır reglın yanı manasında

ama tabı bılemeyız belkı de cook gec yumurtladın
son ılıskı gununuzu dusun bakalım ne bılıyım
ben mesela gecen ay 21. gun yumurtladım bayagı gec yanı

hımm bende diyorum ki bunun hesabı mı var allah iyiliğini versin emiiiikaydirigubbakcemile3

seninde bitmiş valla günün hadi hayırlısı olsun bakalım normal dogum mu olacak

lorke
yükselir mi sence boşamı umut ediyorummm mafoldumben

kız kıvırcık ben sana ne dedim kuzum sen her ihtimali göz önünde tut ama çokta ümitlendirme kendini... Tuğba'nın dediği gibi pozitif sayılmasına 0,8 lik bir fark var sadece... Kimyasal gebelikte geçirmiş olabilirsin yada geç döllenme olmuş daha değerin yükselecekte olabilir.Şimdilik bekleyeceğiz hepbirlikte.Zaten eğer gebeli yoksa adetin bugün yarın gelir.Adetinin yoğunluğundan da anlarsın zaten kimyasal gebelik yaşayıp yaşamadığını çünkü sanırım normalden daha yoğun ve daha uzun süreli oluyor öyle bir durumda... Eğer gebelik varsa zaten adetin gelmez yada sadece ufak lekelenmen olabilir.O zaman pazartesi hemencik gider kan verirsin tekrar.

kızlar başka sayfadan alıntı yaptım bu banada olabilir demi
[COLOR="Red"canım ben hamilelik testi yaptırdığımda 20 gün gecikmişti adetim ama ne kanda nede eczanelerdeki testlerde çıkmadı en son 20 gün sonra ısrarla tekrar kan testi istedim doktordan önceki yaptırdıpumda beta- hcg 7.11 çıkmıştı doktorun biri hamile diyor diğeri değil başka tahlillerde istediler süt hormonu yüksek .ıkmış doktor hamile olmadığıma karar verip ilaç yazmaya kalktı iştemedim tekrar kan tahlili yapılmasını istediğimi söyledim terarlattırdı bir kaç gün sonra beta-hcg 911 olmuştu ve hamileydim... bence bi kaç gün içinde kan tahlili yaptır tekrar, inş. istediğin sonucu alırsın canım... ][/COLOR]

canım ben hamilelik testi yaptırdığımda 20 gün gecikmişti adetim ama ne kanda nede eczanelerdeki testlerde çıkmadı en son 20 gün sonra ısrarla tekrar kan testi istedim doktordan önceki yaptırdıpumda beta- hcg 7.11 çıkmıştı doktorun biri hamile diyor diğeri değil başka tahlillerde istediler süt hormonu yüksek .ıkmış doktor hamile olmadığıma karar verip ilaç yazmaya kalktı iştemedim tekrar kan tahlili yapılmasını istediğimi söyledim terarlattırdı bir kaç gün sonra beta-hcg 911 olmuştu ve hamileydim... bence bi kaç gün içinde kan tahlili yaptır tekrar, inş. istediğin sonucu alırsın canım...

canım haklısında insan rahat duramıyo ki -tatlicadiarzu-

kizlarr selammhihoyyyt
kvrck ,canimm bayagi kaynatmsiisniz lorkemleezemuszemus

sonucu almisin ,insalah degerin yukselir bu iki gunde sakin stres yapma kendinide fazla umutlandirma fazlada umutsuz kalmaopuyorumnanaktanbakalim pazartesiyi iple cekiyorumm insallahh bebis tututunmaya calisiyodur sana:CüvCüv:
gayem sen nasilsin guzelimm:1hug:

lorke
yükselir mi sence boşamı umut ediyorummm mafoldumben
canım hıc bı zaman bosa degıl umudumuz dıom ya Rabbım bılır dıledıyse olur
ne cok umutlu ol nede umutsuz ol
ınsallah pozıtıf sonucu goruruz
sen ptesyı sabırla ve yorulmadan kendıne dıkkat ederek bekle oldumu

evet canım bayagı kaynattık sabah
ctesı sakın oluyo burası malum
bende dıom bekle ptesı ınsallah cekerız halayları nasıbse

olabılır canım bende okumustum kan testı sayfasında bı tıp bı cok yazı ...
sana sadece sabırla beklmek dusuyo suan canım

insallah canim bakalimm :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…