Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ya ne seviyoruz ya sinir şey
ya haklısın aslında belkide bu kadar sevdigimiz için hep bizle ilgilensin istiyurz o yüzden bu kadar üzülüyoruz

tabıkı ınsan sevmedıgının lafını kale almazkı
hep dusun en sevdıklerımız lafları hareketlerı uzmustur en cok bızı
ımtıhan oluyoruz bı nevı
bıde hıc kımseyee cok fazla baglanmayacaksın cook fazla sevmeyeceksın
cunku ne kdr cok sevıp deger verırsen o kadar uzuluyorsun
en ufak seyler bıle batıyo ınsana

kız sızın orda saglık ocakları aynı gun verıomu sonuc
ben burda anasaglıgına sordum ertesı gune sonuc verıyolardı da
bıde hergun bakmıyolar haftada 3 gun mu ne kana bakıolar
acaıb bı sıstem
hadi yaaaaaaa
ama olsun bi gün 3 gün 1 hafta banane
beklicem işte

hasatneye gıtsen esının kesın haberı olur zaten dımı
baska laboratuuar yada tıp merkezı gıbı bısey yokmu orda yaptırsan
kesin haberi olur ya olsun o önemli degil de
şimdi arkadaşıya ordaki niye eşin gelmedi dicek sonra ben açıklama yapamıcam bu duyulcak falan olmaz başka yer yok ya ama saglık ocagına giderim
yada kocişe baglı gönlümü alabilirse yarında giderim

ıyı bakalım o zaman yarın haberı alıcaz gıbı gelıo ama
kesın bu fırtınanın ustune gonlunu almak ıcın bıseyler yapar ve kendıde emınım meraktan catlıyo bneceeee sempatiksalakcinni

dun kılo muhabbetı yaptık ya
ben aksam tartıda 59.1 gorduuuum
esım gelınce dedım bak 65 lerden nerey dustum falan dıye
hemen suratı cıddılestı tamam yeter ama artık daha da verme dedııı

baaak demsıtım ben sana benı kocam bole sevıo :dance:

ay yesinler seni
bence kocişin kıskanıyo seni daha da güzelleşme diye böyle yapıyooooovbayanssulusmile

verme ya hakkaten yeter fıstık gibim hatunsun işte ordaki kilonu görünce benim başım dönüyo açlıktan

bizim ki hadi gel tahlil yaptırtalım diyo
ee hadı kalk gıt o zaman
yarın verecegıne bugun ver
varsa bellı olur nede olsa
hadıı gıt hemen
verme ya hakkaten yeter fıstık gibim hatunsun işte ordaki kilonu görünce benim başım dönüyo açlıktan

yok be bas dondurecek bı kılo degıl merak etme benım kalcadakı stoklar yeter acıl aclık durumlarında sempatiksalakcinni

allah seni anne yapsın emi :roflol:

Canım benim tam adet günümde yaptığım testte de 2. çizgi çıkmıştı ama diğeri kadar koyu değildi... O biraz beta hcg'ye bağlı... şimdi edut'un kandaki değeri 10 çıkmış sanırım kanda 10 ise idrarda 5 falandır... bunu da idrar testi tespit edemez.Çünkü idrar testleri en düşük 20 değeri algılıyor ki bu 20yi algılayanlar erken gebelik testleri...yani hassas olanlar... Beta hcg önce kanda yükseliyor ve bu 1 haftayı buluyor eğer gebelik devam ederse ilerleyen dönemde idrara geçiyor...

ya ama test bariz tek çizgiydi öyle şüpeye yer vermiycek şekilde

Demin yazdığım gibi kanda yükselmiş fakat henüz idrarda yeterli seviyeye gelmemiş olabilir beta hcg

biz tahlil vermeye gidiyoruz canım çıkayım

Demek enişte bey ikna etti kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım güzel haberlerle gel...

Ben geldim herkes kaçmış kızlarrr... bende bugün geç kalktım ve evde biraz temizlik yaptım... işyerine geldiğimde saat 3'e çeyrek vardı..hemen geçmişi okudum ve cevap yazdım... İnşallah kıvırcığımdan güzel haberler gelir...
Bu arada erkeklerin bu vurdumduymaz tavırları sanırım genel bir genetikten kaynaklı... benim eşimde tutmuş bana diyorki "ben öyle çocuk ağlamasını falan sevmem benden uzakta olsun bebenin beşiği falan... ben kucağıma alıp pışpışlamam,sevmem falan diyor... bende olllduuu canım bebek olsun da görücez dedim.. ben bebe olsun diye can atmadım sen daha çok istedin ben olursa olur olmazsa olmaz dedim hep diyor... gelde sinir olma...
Ama bebenin ultrasonunda bahsederken millete gözleri parlıyor... çektiği videoyu gelir gelmez pc'ye yükledi izledi...
Bende dedim ki hele bir sağ salim doğsun bu bebiş görücem ben seni... bana bile vermicen kucağından...
Velhasıl bu erkekler böyleler önce kendileri hiç istememiş havalarına giriyorlar olduktan sonra bak doğunca ben ilgilenmem havalarına... ama doğunca en baba onlar oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…