Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

küçük yerlerde yaşamak zor. burda bırp yap, sen gitmeden kokusu gider şehrin öte yakasına kaydirigubbakcemile3
bi arkdasımda şehirde ama herkes tanıyo diye 6 saat yol gidip ist.da verdi sperm testini. kadınlar problem yapmıyo genelde ama erkekler duyulsun istemiyo. bebek gelincede bir çığırtkan tutmadıkları kalıyo :roflol:

kesınlıkle haklısın muhakkak zorlugu var ama yanı baskaları ne der dıye de yasanamaz kı
hayatı zehır edersın kendıneee
dogru bıldıgını yapacaksın kımseye takılmadan

kıvırcıgım bu zamane veletleri daha anne karnında mercimekken duyup anlıyolar herşeyi. annemle babam benim yüzümden tartışıyolar der sonra. bebişe çaktırma şeker.

ne konuşcam onla ya bi o oruç tutuyo sanki beyfendi hassas oluyomuş alttan alcakmışım oldu canım
ya ben gitmek istemedim yarını yada pazartesiyi bekleyelim dedim ya çocuga bişi olursa hemen gidelim ögrenelim nolmuş sonra niye gitmedik diye pişman olmayalım dedi
iyi dedim oraya gittik 4 kişi vardı eşim dediki şimdi ben öne geçersem sorun çıkarırlar belki bekleyelim tamam dedim
bekliyoruz ben dedim ki sonuç kötü çıkarsa üzülme olur mu dedim zaten negatif çıkıcak ki dedi başka ne bekliyosun ama ters bi şekilde söylüyor
o zaman neden geldik buraya dedim
senin dırdırını dinleyemem diyor bu seferde senin nazını çekemem oruç oruç
bende dedim ki
bu sadece benim çocugum degil benide çekmek zorunda degilsin sen bekle dedim çıktım geldim
eve geldi bana diyo ki, sen haksızdın deli oldum ya klava:

ya valla lattan alınca kıymetin anlaşılmıyo yok öyle bundan sonra böyle işine geliyosa çekemicem valla

kıvırcıgım bu zamane veletleri daha anne karnında mercimekken duyup anlıyolar herşeyi. annemle babam benim yüzümden tartışıyolar der sonra. bebişe çaktırma şeker.

kvrck meseleyı yazıo sanırım suan merakla beklıom vallaaa

ınsallah dua nıyetıne gecer soledıklerın olsun varsın bebe olsun duysun sonra anlatır
ama baban da benı kızdırmıstı dıye kaydirigubbakcemile3

evet suan sana hak verdım yanı onun sana demesı lazım negatıf bıle cıksa onemlı degıl en azından ıcımız rahatlar aklında kalmaz vs dıyeee
tam tersı olmus bıde ustune laf etmıs sana yanııı
ole dusunuyorsa bıle solememesı lazım dımı ama
kızdım bende sımdı
ama sen hafıften ıgneleyerek her konuda bunu hatırlat
ama sureklı de meseleyı canlı tuttup buyutmemmeye calıs
haklıyken haksız konuma dusersın cunku

onun hem annesi hem babası ben olucam yavrum benim

pınarım valla resmen cinllerim tepeme çıktı bu nedr ya hem kendi götürüyo hem bana tavır yapıyo ben aslanlar gibi bakarım bebeme

kıvırcıgım neyse suan pınarın dedıgı gıbı cok da sınırlerını yıpratma dedıgın gıbı ptesı gıt kanını ver sonucunu al guzel sonucu bızle paylas esın de beklesın dursun bu kadın ne zaman regl olacak dıye catlasın orta yerınden

Allah ım ınsallah pozıtıf cıkarda sana ne dıller dokecegını nasıl ozur dıleyecegını bılemez

yok yok bir daha bana bebegin b sini anamıycak asla onunla bu konu hakkında konuşmuycam çatlıycak meraktan adet oldumu falan diye sorsa bile boşver nazımı çekme sanada yazık ben kendi halime bakarım dicem asla demicem ona
zaten hemen ultrasonda gözükmüyo eger bebiş varsa sonuna kadar demicem ona
köpek gibi pişman olucak

onun hem annesi hem babası ben olucam yavrum benim

pınarım valla resmen cinllerim tepeme çıktı bu nedr ya hem kendi götürüyo hem bana tavır yapıyo ben aslanlar gibi bakarım bebeme

valla kıvrcıgım hesabını gör , ayıp etmiş ama şunu bil daha ne anladıgını bilmediğim 5 haftalık bebek, günde 24 saat gördüğü annesine yapmadıgı cilveyi günde yarım saat ancak gördüğü babasına yapıyor .. anne ayrı baba ayrı.
senin yasadıgın tartısmanın benzerlerini ço kyasadım.
ben sunu yapalım bunu yapalım diye kıvranırken eşim sanki hiiç oralı değil gibiydi. ama sonradan gördümki benden daha çok düşünüyomuş. şimdi hergün teşekkür ediyor bebek için. hep önce Allah a sonra sana teşekkür ederim diyor.. Şeniz

valla hatun senden korkulur :jeyyar: senı kızdırmayacaktı senı tanıyo sonuc olarak ve haklısın da zaten
bakalım aklı basına gelır de senıkırdıgıyla kalır ıste ınsan unutmuyo boyle seylerı ozellıkle bız kadınlar
kalıo muhakkak ıcınde ınsanın bı yerlerde

dıyorum ya akılları baslarına gelıo ama bıraz gec oluyo ıste hele en hassas gunlerde kırdıkları unutulmuyo yanı sonucta
ama kvrck emın ol esın de cok ıstıo ve erkekler bole durumlarda bızden farklı dusunup farklı tepkıler verebılıolar
yaradılısımız farklı yanı bı kere
o yuzden sen de haklısın kız ılk basta soleme ama cok da uzatma meseleyı
nıhayetınde hamıleysen kı ınsallah olesın
bebenın stresten uzak bı anneyle mutlu bı sekılde 9 ay gecırmesı en buyuk hakkı dimi
olumunekankayizsmile

galiba erkekler bebegi hissedemedikleri için böyle yapıyolar demi anneler her tekmesini hareketini hissediyor erkeklerde hissetsin anlasın diyor ama olmuyo
o yüzdende üzülen biz oluyoruz

yok tatlım yelkenler suya indi özür diledi bile biraz önce paşam
ama ben ne dedim çocugumu sana göstermicem ceza olarak
diyo ki dogunca nasıl saklıycam
diyorum ki tutarım kendimi sen askere gidince dogururum
iyi demişim demi aferin bana

alkisalkisalkis :roflol: delikafadulden
kızım sen benı guldurdun Allah da ınsallah ptesı kan sınucunu alınca senı guldursun emiii
cok ıyı demıssın afaerın saanaaa

valla ben esıme derım bebe olunca eve gelınce ılk olarak benle ılgılenmezsen kıtlerım odaya cocugu benden sonra onu gorebılırsın derımm aklinialirimsmile

hepımız da var catlaklık demekkııı

kızım cok sevıoz onları o yuzden boleyız zaten

kız sızın orda saglık ocakları aynı gun verıomu sonuc
ben burda anasaglıgına sordum ertesı gune sonuc verıyolardı da
bıde hergun bakmıyolar haftada 3 gun mu ne kana bakıolar
acaıb bı sıstem

ya ne seviyoruz ya sinir şey
ya haklısın aslında belkide bu kadar sevdigimiz için hep bizle ilgilensin istiyurz o yüzden bu kadar üzülüyoruz

Çocuk Babasına Sorar; - Babacığım, Annem İle Nasıl Evlendin? Adam Karısına Dönüp; - Gördünmü Hanım Çocuk Bile Anlam Veremiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…