- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.921
günaydııın kıslarrrrrrrrrrrrrr
LORKEEM çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
KIVIRCIĞIM bir adım daha yaklaştın en kısa zamanda gelcek inşallah belki de gelmiştir.
HELVAM başın sağolsın canım
EDA cım benim bulantılarda geçmedi ya uffff
günaydın Ayselim sağolasın
canım Allah yardımcısı olsun babanın acil şifa versin inşallah iyi bi şekilde çıkar hastaneden
günaydın kızlar,
lorkecim cok gecmiş olsun. allah sifalar versin en yakın zamanda inşallah
halevcim seninde başın sağolsun..allah sabırlar versin..
nasılsınız hanımlar. sıcaktan artık illlallah geldi ya:dilcikar:
sagolasın canım Allah razı olsun
valla sıcak zroluyo ve yoruyo ınsanı Allah sonunu hayır etsın
sızler ıcın daha da zordur emınım
günaydın kızlar,
lorkecim cok gecmiş olsun. allah sifalar versin en yakın zamanda inşallah
halevcim seninde başın sağolsun..allah sabırlar versin..
nasılsınız hanımlar. sıcaktan artık illlallah geldi ya:dilcikar:
sagolasın gayecım Allah razı olsun ...Tünaydın kızlar ancak gelebildim iş yerine...
Lorkeecim canım geçmiş olsun Allah güç kuvvet versin.
Halev'cim canım başınız sağolsun.Allah geride kalanlara uzun ömürler ve sabır versin.
Bende bugün pek keyifli değilim... Öğlen işe gelirken amcamın eşi aradı boşanıyorlarmış... Bizim şu an oturduğumuz ev amcamla benim ortak malımız ve amcam bizim oturmamıza bişey dememişti.Fakat şimdi boşandıklarında amcam da Ankaraya gelip yerleşmek isterse eğer bize taşınma yolu göründü demektir.
Canım çok sıkıldı.Şu durumdayken olacak iş değil yani... Bakalım hakkımızda hayırlı olur inşallah.
canım valla hayır olsun bılmıom kı hıc neden acabaya kızlar doktordan geldim...beta hsg ım hala 9,89...ilk bakıldığında 10,19 du ne demek şimdi bu....düşmemişmi...doktor dış gebelikmi bakalım demişti....of offf
Tünaydın kızlar ancak gelebildim iş yerine...
Lorkeecim canım geçmiş olsun Allah güç kuvvet versin.
Halev'cim canım başınız sağolsun.Allah geride kalanlara uzun ömürler ve sabır versin.
Bende bugün pek keyifli değilim... Öğlen işe gelirken amcamın eşi aradı boşanıyorlarmış... Bizim şu an oturduğumuz ev amcamla benim ortak malımız ve amcam bizim oturmamıza bişey dememişti.Fakat şimdi boşandıklarında amcam da Ankaraya gelip yerleşmek isterse eğer bize taşınma yolu göründü demektir.
Canım çok sıkıldı.Şu durumdayken olacak iş değil yani... Bakalım hakkımızda hayırlı olur inşallah.
ya kızlar doktordan geldim...beta hsg ım hala 9,89...ilk bakıldığında 10,19 du ne demek şimdi bu....düşmemişmi...doktor dış gebelikmi bakalım demişti....of offf
selam kızlaarrr nasılsınız bakalım? geçmişe bakamadım... sizi çok özledim...
canım benim rabbim razı olsunvalla bız dun dısardaydık eve cook zor geldık hava da cok sıcaktı heralde yorgunluktan nası uyuduysak bı uyandım saat 5.30
sahuru kacırmısız...
suan kotuyum yanı korkuyorum basım agrıyacak dıye
uyuyacaktım esım gıdınce de
kvrckıgı merak ettım belkı burda olur dedım sabahtan
canım başınız sagolsun felç li yaşamak kadar zor bişi yok ananem 12 yıl felç yattı bezini bile yangem alıyordu yatanada bakanada hakkaten çok zorkızlar dün yozgata gidip geldik eşimin dayısı vefat etti kısmi felç geçirip kalbi durmuş hiçbirşeyi yokken bianda olmuş ve annemi hiç öle görmemiştim bi boşaldı gözleri hıçkırarak ağlıyordu yaaaaaa
kvrck ım allah en kısa zamanda verecek senin bebişinide inşallah canım
kvrck canım isyan etme lütfen canım olacak hemde en kısa zamanda olacak canım benim
kısmet kızlar ya inşallah isteyen herkesle beraber inşallahKIVIRCIĞIM bir adım daha yaklaştın en kısa zamanda gelcek inşallah belki de gelmişti
canım hakkında hayırlısı olsunya kızlar doktordan geldim...beta hsg ım hala 9,89...ilk bakıldığında 10,19 du ne demek şimdi bu....düşmemişmi...doktor dış gebelikmi bakalım demişti....of offf
ya kızlar doktordan geldim...beta hsg ım hala 9,89...ilk bakıldığında 10,19 du ne demek şimdi bu....düşmemişmi...doktor dış gebelikmi bakalım demişti....of offf
hoşgeldin canım bizde seni özledik
canım benim rabbim razı olsun
kendimi temizliğe vurdum sabah 8 buçuktan beri anca atabildim üzerimden sıkıntıyı
merak edip gelmişsin sagolasın
yapılcak bişey yok bu 3 günlük anne olma heycanı bile yetti
eşim diyo ki sabaha kadar baktım sana elini bi an kasıklarından çekmedin bişi olmasın deyip durdun diyor adam bana acıdıgından sabaha kadar uyuyamamış
isyan etmiyorum elbette ama üzülüyorum işte içim acıyo
ne düşündüm temizlik yaparken biliyo musun bu ay sende geç adet oldun bende bu kadar da mı tesadüf olur dedim kendi kendime
bi abim vardı mum dibini ışıtmaz kardeşim sen herkese dua et ki rabbim sana katını versin derdi
dedim ki rabbim bi an önce lorkeyi hamile bırak ki arkasına bende hamiş kalayım
canım benim rabbim razı olsun
kendimi temizliğe vurdum sabah 8 buçuktan beri anca atabildim üzerimden sıkıntıyı
merak edip gelmişsin sagolasın
yapılcak bişey yok bu 3 günlük anne olma heycanı bile yetti
eşim diyo ki sabaha kadar baktım sana elini bi an kasıklarından çekmedin bişi olmasın deyip durdun diyor adam bana acıdıgından sabaha kadar uyuyamamış
isyan etmiyorum elbette ama üzülüyorum işte içim acıyo
ne düşündüm temizlik yaparken biliyo musun bu ay sende geç adet oldun bende bu kadar da mı tesadüf olur dedim kendi kendime
bi abim vardı mum dibini ışıtmaz kardeşim sen herkese dua et ki rabbim sana katını versin derdi
dedim ki rabbim bi an önce lorkeyi hamile bırak ki arkasına bende hamiş kalayım
bu arada canım baban için çok geçmiş olsun rabbim bi an önce şifalar versin sabır versin yapılabilecek birşey olursa mutlaka ara
n
canım hoşgeldinhoşbuldum canımcım...opuyorumnanaktan
canım kıvırcıkcım...
herşeyde bir hayır var tatlım... ama adetin düzensizleştiyse rahim gebeliğe hazırlanıyor diyorlar.
inşallah gelecek ay sana sürpriz yapıcak minik meleğin...
bol bol dua ediyorum hepimiz için...
rabbim kimsenin göbüşünü de kucagını da boş bırakmasın inşallah :Saruboceq:
hoşbuldum canımcım...opuyorumnanaktancanım kıvırcıkcım...
herşeyde bir hayır var tatlım... ama adetin düzensizleştiyse rahim gebeliğe hazırlanıyor diyorlar.
inşallah gelecek ay sana sürpriz yapıcak minik meleğin...
bol bol dua ediyorum hepimiz için...
rabbim kimsenin göbüşünü de kucagını da boş bırakmasın inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?