Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hoşgeldin bitter çikolatam günaydın sağolasın

günaydın kızlar,
lorkecim cok gecmiş olsun. allah sifalar versin en yakın zamanda inşallah

halevcim seninde başın sağolsun..allah sabırlar versin..

nasılsınız hanımlar. sıcaktan artık illlallah geldi ya:dilcikar:

sagolasın canım Allah razı olsun

valla sıcak zroluyo ve yoruyo ınsanı Allah sonunu hayır etsın
sızler ıcın daha da zordur emınım

sagolasın canım Allah razı olsun

valla sıcak zroluyo ve yoruyo ınsanı Allah sonunu hayır etsın
sızler ıcın daha da zordur emınım

sorma güzelim ya ben ki sıcağı çok severdim kedi gibi kırmızı olmus sobanın arkasında uyurdum oyle severdim ama bu başka bişeymiş ya....içime sıkıntı geliyo akşam evi düşününce..

sizlere de kolay gelsin arkadaşım ramazan bu sıcakta gercekten zor oluordur.

günaydın canım hoşgeldin sağolasın

Tünaydın kızlar ancak gelebildim iş yerine...
Lorkeecim canım geçmiş olsun Allah güç kuvvet versin.
Halev'cim canım başınız sağolsun.Allah geride kalanlara uzun ömürler ve sabır versin.

Bende bugün pek keyifli değilim... Öğlen işe gelirken amcamın eşi aradı boşanıyorlarmış... Bizim şu an oturduğumuz ev amcamla benim ortak malımız ve amcam bizim oturmamıza bişey dememişti.Fakat şimdi boşandıklarında amcam da Ankaraya gelip yerleşmek isterse eğer bize taşınma yolu göründü demektir.
Canım çok sıkıldı.Şu durumdayken olacak iş değil yani... Bakalım hakkımızda hayırlı olur inşallah.

ya kızlar doktordan geldim...beta hsg ım hala 9,89...ilk bakıldığında 10,19 du ne demek şimdi bu....düşmemişmi...doktor dış gebelikmi bakalım demişti....of offf

sagolasın gayecım Allah razı olsun ...
sana da Allah kolalık versın dur bakalım sımdeden dusunup sıkıntıya sokma kendını Allah bı kolaylık verır bı yol acar ınsallah
ya kızlar doktordan geldim...beta hsg ım hala 9,89...ilk bakıldığında 10,19 du ne demek şimdi bu....düşmemişmi...doktor dış gebelikmi bakalım demişti....of offf
canım valla hayır olsun bılmıom kı hıc neden acaba

doktora ne zaman gıdeceksınnn
benım bıldıgım dıs gebelıkte deger yuksek cıkar ama bısey gorunmez yultrasonda

sağol tatlım hoşgeldin sende umarım ayrı bi ev tutar amcan da yerinizden olmazsınız

ttalım hiç anlamam o işlerden hayır olsun bakalım

selam kızlaarrr nasılsınız bakalım? geçmişe bakamadım... sizi çok özledim...

hoşgeldin canım bizde seni özledik

canım benim rabbim razı olsun
kendimi temizliğe vurdum sabah 8 buçuktan beri anca atabildim üzerimden sıkıntıyı
merak edip gelmişsin sagolasın
yapılcak bişey yok bu 3 günlük anne olma heycanı bile yetti
eşim diyo ki sabaha kadar baktım sana elini bi an kasıklarından çekmedin bişi olmasın deyip durdun diyor adam bana acıdıgından sabaha kadar uyuyamamış
isyan etmiyorum elbette ama üzülüyorum işte içim acıyo
ne düşündüm temizlik yaparken biliyo musun bu ay sende geç adet oldun bende bu kadar da mı tesadüf olur dedim kendi kendime
bi abim vardı mum dibini ışıtmaz kardeşim sen herkese dua et ki rabbim sana katını versin derdi
dedim ki rabbim bi an önce lorkeyi hamile bırak ki arkasına bende hamiş kalayım

bu arada canım baban için çok geçmiş olsun rabbim bi an önce şifalar versin sabır versin yapılabilecek birşey olursa mutlaka ara

canım başınız sagolsun felç li yaşamak kadar zor bişi yok ananem 12 yıl felç yattı bezini bile yangem alıyordu yatanada bakanada hakkaten çok zor

kvrck ım allah en kısa zamanda verecek senin bebişinide inşallah canım

kvrck canım isyan etme lütfen canım olacak hemde en kısa zamanda olacak canım benim

KIVIRCIĞIM bir adım daha yaklaştın en kısa zamanda gelcek inşallah belki de gelmişti
kısmet kızlar ya inşallah isteyen herkesle beraber inşallah

canım hakkında hayırlısı olsun
inşallah kendiliğinden deger sıfırlanır yoksa dış gebelik zor olur
dua edelim bol bol inşallah rabbim yardımcın olsun

Canım benim bebiş tutunmuşta olabilir ki inşallah öyledir... fakat değer ne kadar düşer normalde bilmiyorum... yani 10,19 dan 9,89 a gerilemesi normal bir düşüş mü acaba?
bu kadar yavaş yavaş mı düşer ki? dış gebelik muayenesinin de yapılması iyi olur en azından senin sağlığın için.

hoşgeldin canım bizde seni özledik

hoşbuldum canımcım...opuyorumnanaktan

canım kıvırcıkcım...
herşeyde bir hayır var tatlım... ama adetin düzensizleştiyse rahim gebeliğe hazırlanıyor diyorlar.
inşallah gelecek ay sana sürpriz yapıcak minik meleğin...
bol bol dua ediyorum hepimiz için...
rabbim kimsenin göbüşünü de kucagını da boş bırakmasın inşallah :Saruboceq:

Allah razı olsun canım hem duaların hem de gecmıs olsun dılegın ıcın
neyse temızlıkle kafanı dagıtman ıyı olmustur ınsallah ..
bılmıyorum da bız belkı boyle olunca daha cok kıymetını bılıcez bebelerımızın daha guzel annelık yapıcaz ınsallah
herseyı ıyı yonunden dusunmeye calısıyorum yoksa farklı dusunmeye kalkarsan hayatı kendımıze zından ederız...
Rabbım nasıbımızde varsa bı an once bayram sonuna kadar sana bana eduta haleve razvzanura bebıskoma da nasıb etsın ınsallah
bendde sureklı duaedıyorum dun de ettım sana ısmen ..
elden gelen baska bısey yok boshayallersmile

canım hoşgeldin
evet doktor da öyle söyledi şimdiye kadar ne adet tarihlerinde kısalma nede uzama olmuştu vücudun hiç tepki vermiyordu
demek artık tepki vermeye başladı bi kaç aya güzel haberlerini alırız inşallah dedi ama
herkes moral vermek için söylüyo zaten bunları artık ne dogru bilmiyorum

ben geldiimmm.....
dünden beri ne haberler var???
neler oldu? ne olur birisi özet geçsin..
edutum... nasılsın canımcım... ne yaptın? nasıl hissediyorsun

hosgeldınız tuba ve kenan efendii

canım bu tez dogrudur umarım cunku benım de her ay duzenlıyken 3 aydır nevri dondu adetlerımın
her ay bı umutla beklıoz ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…