Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

haklısın tatlım ravzanur halevim edut can bebişkom sen bütün dualarımda rabbim onlarla beraber banada bebek ver diye tek tek dua ediyorum umarım hepimiz aynı ay hamile kalırız
seninde dedigin gibi rabbim sabrımı denedi benim ben biliyorum şimdiye kadar bana mutlulukları hep geç verdi rabbim hepte ondan önce iyice canımı yaktı
hep sen bilirsin ya rab senden geldi razıyım dedim
kırmızıları görüncede senden geldi ya rab buna da razıyım dedim
illaki insan üzülüyor 3 gün içinde ne dünyalar kurmuştum bebegimin üzerine beşigini nereye koyucaz adı ne olcak nerde dogcak
şunları alcam bunları alcam
rabbim güzel ders verdi bana sen misin dereyi görmeden paçaları sıvayan al işte dedi
olsunnnn
biliyorum sever o beni sonunda yine mutlu edecek çünkü ben onu çok seviyorum

hoşgeldin canım sağolasın evet yatalak kalmak en kötüsü bizde Allahın sevdiği kuluymuş ki çektirmeden yanına aldı diyoru nur içinde yatsın:Saruboceq:

kızlar var ya bıde dun ne olduuu -tatlicadiarzu-
dusakabını ve banyo duvarlarını temzılıyordum dus teknesının ıcındeyım
yerlerı cıflemek ıcın egılmıstım
dogrulurken arkamda koca bı musluk oldugunu unutup hızla kalkıncaaaa
resmen belımın ortasına totomun hemen ustune musluk gırdı yanııı
etımı bıle sıyırmıs
o an beynım dondu banyoda acıdan
hemen soguk suyu actım
cıkınca esım merhem surdu falan suan da sızlıo ve şişti orası belkı morarrıda bgun :a015:

yemin ederim içim cızz etti
anestol diye bir krem var aneljik yan etkisi yok hemen uyuşturuyor orayı çabuk iyileştirir onu kullan istersen çünkü çok acır orası allahtan kuyruk sokumunu parçalamamışsın bi daha oturamazdın poponun üzerine kaydirigubbakcemile3

ınsallah verecek sen bu kadar canı gonulden ısteyınce cevap vermemesı mumkun degıl bu dualara....

ondan da surduk dun ıkı posta bıde teramıycınn surduk mıkrop kapmasın dıyee
aman kac gundur kılomdan totomdan bahsederken oldu zaten nazar mı degdı nee sempatiksalakcinni

geçmiş olsun canım nasıl cız ettiriyor insanın içini Allahtan kıvırcığın dediği gibi daha derin olmamış tatlım

kıvırcıkım kuzucukum canım benim ne doğru ne yanlış geç bunları ben sana dedim şekerim Eylül'de gelecek senin nazlı sıpan diye... Şimdi yerini yapıyor.Vücudunu alıştırıyor... İnşallah göbecikleri atıcaz Eylül'de.

Offff o çok feci bir acıdır yaaa... bende dün kayınvalidemlerde masanın kenarına geçirdim bacağımı.Resmen içim çekildi biranda.

ondan da surduk dun ıkı posta bıde teramıycınn surduk mıkrop kapmasın dıyee
aman kac gundur kılomdan totomdan bahsederken oldu zaten nazar mı degdı nee sempatiksalakcinni
degse degse benim nazarım degmiştir sen bu kadar hızlı kilo verince alsanaalsanasmile

hayırlısı ya saglıklı ve hayırlı olsun artık boyumun ölçüsünü aldım ben ısrar etmiycem çocuk çocuk diye
zaten sen baştan beri eylül diyosun ya eger eylülde olursa eşim bana bende sana fena halde kızıcam
yazık adam mayıstan beri tatil planları yapıyor parasını bile ödedi 15 eylülde gidiyoruz nasipse benim kırmızılarda 8 eylül gibi gelicek
eger bebek gelirse birsürü söylencek bana durdun durdun da bu ayımı buldun 1 ay daha sıksaydın dişini diye

Offff o çok feci bir acıdır yaaa... bende dün kayınvalidemlerde masanın kenarına geçirdim bacağımı.Resmen içim çekildi biranda.

ayyy valla aynı ıste o acıya benzıyo o ıc cekılmesı vs ayynısı -tatlicadiarzu-

ay varya sahura kalkamadım ya sankı evın ıcın de bırısı yemek yapıo gıbı kokular gelıyo burnuma
daha onumuzde 6 saatten fazla var

kıyamam ya sizi bugün iftara ben davet edeyim bari hadi kalkın gelin

kızımm olsun yıne gıdersın tatıle ne olcakkı ılk ayında kanama lekelenme vs olmadıktan sonra bı tehlıke yok ınsallah
kıyamam ya sizi bugün iftara ben davet edeyim bari hadi kalkın gelin

valla ıstanbulda olsan hayatta ıkıletmezdım gelırdım yaaa
neyse arkadasım aradı bu aksm bıze geleceklerdı ıftara
yemek yapma dedı yemegı varmıs dunden mısafırınden
bı pılav yaparız dedık
cok sukur yemekten yırttım zemuszemus

ne güzel
keşke banada gelebilecek bi arkadaşım olsaydı çok yalnızım ya çokkkkkkkkkk

Ayy çok yoğunum yaa.... Bnakamıyorum ki hiç yazılanlara..ama aklım burda hep..
Kıvırcıkım hayırlısı olsun.. Bu ay edutta da sendede bi heyecan oldu.. Inş önümüzdeki ay ikinizinde heyecanı gerçeğe dönüşür...

paçayı yırttın desene ballı hatunsun maşallah

inşallah tatlım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…