- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.941
Allah razı olsun canım hem duaların hem de gecmıs olsun dılegın ıcın
neyse temızlıkle kafanı dagıtman ıyı olmustur ınsallah ..
bılmıyorum da bız belkı boyle olunca daha cok kıymetını bılıcez bebelerımızın daha guzel annelık yapıcaz ınsallah
herseyı ıyı yonunden dusunmeye calısıyorum yoksa farklı dusunmeye kalkarsan hayatı kendımıze zından ederız...
Rabbım nasıbımızde varsa bı an once bayram sonuna kadar sana bana eduta haleve razvzanura bebıskoma da nasıb etsın ınsallah
bendde sureklı duaedıyorum dun de ettım sana ısmen ..
elden gelen baska bısey yok boshayallersmile
tahlil yaptırdık sonuç 4.2 çıktıkıvırcıkım ne oldu???
sende adet olmamıştın? bişi mi çıktı?
canım benim rabbim razı olsun
kendimi temizliğe vurdum sabah 8 buçuktan beri anca atabildim üzerimden sıkıntıyı
merak edip gelmişsin sagolasın
yapılcak bişey yok bu 3 günlük anne olma heycanı bile yetti
eşim diyo ki sabaha kadar baktım sana elini bi an kasıklarından çekmedin bişi olmasın deyip durdun diyor adam bana acıdıgından sabaha kadar uyuyamamış
isyan etmiyorum elbette ama üzülüyorum işte içim acıyo
ne düşündüm temizlik yaparken biliyo musun bu ay sende geç adet oldun bende bu kadar da mı tesadüf olur dedim kendi kendime
bi abim vardı mum dibini ışıtmaz kardeşim sen herkese dua et ki rabbim sana katını versin derdi
dedim ki rabbim bi an önce lorkeyi hamile bırak ki arkasına bende hamiş kalayım
bu arada canım baban için çok geçmiş olsun rabbim bi an önce şifalar versin sabır versin yapılabilecek birşey olursa mutlaka ara
canım başınız sagolsun felç li yaşamak kadar zor bişi yok ananem 12 yıl felç yattı bezini bile yangem alıyordu yatanada bakanada hakkaten çok zor
kısmet kızlar ya inşallah isteyen herkesle beraber inşallah
canım hakkında hayırlısı olsun
inşallah kendiliğinden deger sıfırlanır yoksa dış gebelik zor olur
dua edelim bol bol inşallah rabbim yardımcın olsun
kızlar var ya bıde dun ne olduuu -tatlicadiarzu-
dusakabını ve banyo duvarlarını temzılıyordum dus teknesının ıcındeyım
yerlerı cıflemek ıcın egılmıstım
dogrulurken arkamda koca bı musluk oldugunu unutup hızla kalkıncaaaa
resmen belımın ortasına totomun hemen ustune musluk gırdı yanııı
etımı bıle sıyırmıs
o an beynım dondu banyoda acıdan
hemen soguk suyu actım
cıkınca esım merhem surdu falan suan da sızlıo ve şişti orası belkı morarrıda bgun :a015:
ınsallah verecek sen bu kadar canı gonulden ısteyınce cevap vermemesı mumkun degıl bu dualara....haklısın tatlım ravzanur halevim edut can bebişkom sen bütün dualarımda rabbim onlarla beraber banada bebek ver diye tek tek dua ediyorum umarım hepimiz aynı ay hamile kalırız
seninde dedigin gibi rabbim sabrımı denedi benim ben biliyorum şimdiye kadar bana mutlulukları hep geç verdi rabbim hepte ondan önce iyice canımı yaktı
hep sen bilirsin ya rab senden geldi razıyım dedim
kırmızıları görüncede senden geldi ya rab buna da razıyım dedim
illaki insan üzülüyor 3 gün içinde ne dünyalar kurmuştum bebegimin üzerine beşigini nereye koyucaz adı ne olcak nerde dogcak
şunları alcam bunları alcam
rabbim güzel ders verdi bana sen misin dereyi görmeden paçaları sıvayan al işte dedi
olsunnnn
biliyorum sever o beni sonunda yine mutlu edecek çünkü ben onu çok seviyorum
yemin ederim içim cızz etti
anestol diye bir krem var aneljik yan etkisi yok hemen uyuşturuyor orayı çabuk iyileştirir onu kullan istersen çünkü çok acır orası allahtan kuyruk sokumunu parçalamamışsın bi daha oturamazdın poponun üzerine kaydirigubbakcemile3
etımı bıle sıyırmıs
hemen soguk suyu actım
cıkınca esım merhem surdu falan suan da sızlıo ve şişti orası belkı morarrıda bgun :a015:
canım hoşgeldin
evet doktor da öyle söyledi şimdiye kadar ne adet tarihlerinde kısalma nede uzama olmuştu vücudun hiç tepki vermiyordu
demek artık tepki vermeye başladı bi kaç aya güzel haberlerini alırız inşallah dedi ama
herkes moral vermek için söylüyo zaten bunları artık ne dogru bilmiyorum
etımı bıle sıyırmıs
hemen soguk suyu actım
geçmiş olsun canım nasıl cız ettiriyor insanın içini Allahtan kıvırcığın dediği gibi daha derin olmamış tatlım
ondan da surduk dun ıkı posta bıde teramıycınn surduk mıkrop kapmasın dıyee
aman kac gundur kılomdan totomdan bahsederken oldu zaten nazar mı degdı nee sempatiksalakcinni
degse degse benim nazarım degmiştir sen bu kadar hızlı kilo verince alsanaalsanasmileondan da surduk dun ıkı posta bıde teramıycınn surduk mıkrop kapmasın dıyee
aman kac gundur kılomdan totomdan bahsederken oldu zaten nazar mı degdı nee sempatiksalakcinni
hayırlısı ya saglıklı ve hayırlı olsun artık boyumun ölçüsünü aldım ben ısrar etmiycem çocuk çocuk diyekıvırcıkım kuzucukum canım benim ne doğru ne yanlış geç bunları ben sana dedim şekerim Eylül'de gelecek senin nazlı sıpan diye... Şimdi yerini yapıyor.Vücudunu alıştırıyor... İnşallah göbecikleri atıcaz Eylül'de.
.
Offff o çok feci bir acıdır yaaa... bende dün kayınvalidemlerde masanın kenarına geçirdim bacağımı.Resmen içim çekildi biranda.
kıyamam ya sizi bugün iftara ben davet edeyim bari hadi kalkın gelinayyy valla aynı ıste o acıya benzıyo o ıc cekılmesı vs ayynısı -tatlicadiarzu-
ay varya sahura kalkamadım ya sankı evın ıcın de bırısı yemek yapıo gıbı kokular gelıyo burnuma
daha onumuzde 6 saatten fazla var
kızımm olsun yıne gıdersın tatıle ne olcakkı ılk ayında kanama lekelenme vs olmadıktan sonra bı tehlıke yok ınsallahdegse degse benim nazarım degmiştir sen bu kadar hızlı kilo verince alsanaalsanasmile
hayırlısı ya saglıklı ve hayırlı olsun artık boyumun ölçüsünü aldım ben ısrar etmiycem çocuk çocuk diye
zaten sen baştan beri eylül diyosun ya eger eylülde olursa eşim bana bende sana fena halde kızıcam
yazık adam mayıstan beri tatil planları yapıyor parasını bile ödedi 15 eylülde gidiyoruz nasipse benim kırmızılarda 8 eylül gibi gelicek
eger bebek gelirse birsürü söylencek bana durdun durdun da bu ayımı buldun 1 ay daha sıksaydın dişini diye
kıyamam ya sizi bugün iftara ben davet edeyim bari hadi kalkın gelin
kızımm olsun yıne gıdersın tatıle ne olcakkı ılk ayında kanama lekelenme vs olmadıktan sonra bı tehlıke yok ınsallah
valla ıstanbulda olsan hayatta ıkıletmezdım gelırdım yaaa
neyse arkadasım aradı bu aksm bıze geleceklerdı ıftara
yemek yapma dedı yemegı varmıs dunden mısafırınden
bı pılav yaparız dedık
cok sukur yemekten yırttım zemuszemus
kızımm olsun yıne gıdersın tatıle ne olcakkı ılk ayında kanama lekelenme vs olmadıktan sonra bı tehlıke yok ınsallah
valla ıstanbulda olsan hayatta ıkıletmezdım gelırdım yaaa
neyse arkadasım aradı bu aksm bıze geleceklerdı ıftara
yemek yapma dedı yemegı varmıs dunden mısafırınden
bı pılav yaparız dedık
cok sukur yemekten yırttım zemuszemus
inşallah tatlım yaAyy çok yoğunum yaa.... Bnakamıyorum ki hiç yazılanlara..ama aklım burda hep..
Kıvırcıkım hayırlısı olsun.. Bu ay edutta da sendede bi heyecan oldu.. Inş önümüzdeki ay ikinizinde heyecanı gerçeğe dönüşür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?