Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ben geldim....canım sıkıldı...ben hemen düşüyor sanıyordum...değerim 9,89....o kadar kanama neden oldu o zaman.... aşılama bbu ay yattı, gelecek ayada tatilimi ayarladım...artık ekime....ama iğneleri alıp bekliyeceğim...600 tl maşallah

ne güzel
keşke banada gelebilecek bi arkadaşım olsaydı çok yalnızım ya çokkkkkkkkkk
ole deme kıvrcıkım yaaa gelemesekde bız senın yanındayız bak

canım anlamadım yanı o degerın tamamen sıfırlanmasını mı beklemen gerekıyomus adetın bıtsede
yoksa asılama olmuyomu
ne dedı doktor tam olarak

bak şimdi dediki bir daha test yapalım sen al ilaçlarını bekle..bu ay zaten düşükten sonra aşılama için dezavataj dedi....benim kasık ağrım devam ediyor zaten dedi dış gebelik fealn olabilir...testi vedim demin sonuca göre aradım...dedi düşük yapıyorsun, haftaya bir daha kan ver bana değeri bildir.....bende cuma komple düştü sandım...bana diyorki ne ilaç yazdım sana dedim yazmadınız iyi diyor...kafamı karıştırıp bıraktı yani

hakkaten benım de kafam karıstı yada suan aclıktan anlamıyorum cıdden
ılac yazmadsı gerekıyomuyydu acaba gecıstırsdımı
hep gıttıgın doktor mu bu
hıc bılmıom dusuk falan nası oluyo sonrasında ne yapılır ama
kafam karıstı
kanaman bıttımı mı pekı suan

yok ama azaldı

ayyyyy bende anlamadım tatlım kafam karıştı yani:uhm:

yani kızlar daha düşmemiş...ama düşük başlamış dış gebelik değil....ama düşmezse nolcak onu bilmiyorum

belkıde dusmez nıye tutunsun dıye bısey yapmıyo o zaman yapılamıyomu
o prgeston mu ne onu vuruldun mu tekrr

kuşum ilk değer 10,19 ya bebek tutunacak olsa o en az 2 kat artmalıydı, artmıyorsa gelişmiyor...:gitme:

bu arada geçmiş olsun kuzum sanada kusura baklma kafam gidik bu aralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…