Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın lapacım tedavi şimdilik duruyor adetimi bekliyorum çünkü ne dicem canım ya benim adet biteli bugün 26.günüm ama iğneyi vurulalı 11.günüm ben şimdi hangisini baz almam lazım adet gününü hesaplamak için

canım daha çok erken en az 6 ay en fazla 1 yıl denemeniz lazım sonra dra gitmelisiniz olmuyorsa eğer tedavi aşamaları var umarım tutmuştur bu ay da uğraşmazsın bizler gibi

iğneyi baz almalısın... yumurtan çatladıktan 14-15 gün sonra adet olman gerekir..

hoşgeldin aramıza...
umarım kısa zamanda isteğine kavuşursun..... minişin gelir yerleşir...
ama daha çok erken... 2. denemedesin... hiç bir sorunu olmayan sağlıklı bireylerde bile aylarca zaman alabiliyor bu iş... hayırlısı diyelim...
korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizliği olması çokda normal bir durum değil aslında..üstelik 3 ay olmaması hayli ilginç... bu ay bekle bakalım ne olacak.. yine uzun süre adet olmazsan bir doktora gitmeni tavsiye ederim.... belki pcos vardır sende... adet olmana engel oluyordur... zaten pcos varsa hamile kalmak içinbizim gibi biraz beklemen ve çabalaman gerekebilir.. umarım böyle şeyler yaşamazsın... ama bir doktora görünüp testlerini yaptırsan çok iyi olur derim ben

gultun hoşgelddiinnn....
hadi gözün aydın serraefe... allah sağlıklı sıhhatli, çok güzel bir kız nasip etsin sana =) oğluşumada kız geliyoo..allaahhh yaşaadııkkk =))))

gultun hoşgelddiinnn....
hadi gözün aydın serraefe... allah sağlıklı sıhhatli, çok güzel bir kız nasip etsin sana =) oğluşumada kız geliyoo..allaahhh yaşaadııkkk =))))

sağol güzelim amin inşallahh sağlıklı hayırlı olsun ...güzel bi kızım olsun,olsunda senin oğlan beğensin ))

iğneyi baz almalısın... yumurtan çatladıktan 14-15 gün sonra adet olman gerekir..

anladım tatlım çok sağol sende olmasan napardık o engin bilgilerin için teşekkür ettim.

gunaydın halev lapaci serraeefe zemuszemus

günaydın canım hoşgeldin

hoşbuldummm :) çoktan beri girmiyodum ayrı kaldık baya kuzucukk KIZmış

günaydın canım sende hoşgeldin gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını:Saruboceq:

günaydın kızlarrrrr beni bir heyecan bastı yarın bebişimi görmeye gitcem teyzeleri en son gittiğimde 10 gün önce 3.5 cm idi büyümüşmü bakalım 2i test için en az 4.40 olması gerekmiş inşallah büyümüştürde testimizde yapılır.........

[günaydın canım sende hoşgeldin gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını:Saruboceq:[/QUOTE]

günaydın canımm hoşbuldum aminn inşallahh allahım nasip etsin çok farklı bi duygu yaaa bide yeni yeni kıpırdamaya başladı hala bi garip geliyo :))))

hoşgeldin canım buyumuşutur merak etme testiniz yapılır guzel sonuçlar alırsınız inşallah ense kalınlığına bakacak bir suru kan verceksin idrar felan

[günaydın canım sende hoşgeldin gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını:Saruboceq:

günaydın canımm hoşbuldum aminn inşallahh allahım nasip etsin çok farklı bi duygu yaaa bide yeni yeni kıpırdamaya başladı hala bi garip geliyo :))))[/QUOTE]

sen 22 haftaya giriosun ve yenimi hissetmeye başladın ay nasıl sabretcem:))

yok canım maalesef aynı şişlikler devam ediyor
birde sıcaklarda uyuyamıyorum uykusuzlukta eklendi diyebilirim üzerine
son bir haftadır keyifsizim yani

sen nasılsın son haftalardasın artık canım nasıl gidiyor?

iyide tatlım bu sabah idrar testi yaptırdım negatif çıktı umudum kalamdı zaten..sıkıntım şu: adet düzenim bozuldu korunmayı bıraktığımdan beri. hep gecikiyor. bu sizlerdede oldumu.

sen 22 haftaya giriosun ve yenimi hissetmeye başladın ay nasıl sabretcem:))[/QUOTE]

ben biraz geç hissetmişde olabilirim herkeste farklı olabiliyor diye biliyorum sen daha önceden hissedebilirsin zaten böyle seyriyo gibi oluyo çok farklı yaa gazmı acaba diyorum inanamıyorum hala galiba :))

iyide tatlım bu sabah idrar testi yaptırdım negatif çıktı umudum kalamdı zaten..sıkıntım şu: adet düzenim bozuldu korunmayı bıraktığımdan beri. hep gecikiyor. bu sizlerdede oldumu.

mrb arkadaşım, gecikme en fazla 2-3 gun olsa normal.6 gun gecikme normal gozukmuor.sana tavsiyem mademde yeni gebelik duşunmeye başladın ilk once doktor kontrolunden geçmen.kendine iyi bir doktor bul ve gebelik duşunduğunu muayene olmak istediğini belirt bakalım yumurtalıkların ne durumda neden adetin gecikiormuş bu sorularının cvplarını al ve sorun yoksa oyle kendiniz denemeye devam edin.inşallah kısa zamanda guzel sonuç alırsın burdaki herkes uğraşlar çabalar sarfetti ve sarfediolarda.allah gonlune gore versin

lapaciiiii heyecan basıomu nasılsın yaklaştı senin doğumda ne guzelll

ayy basmazmıı... heyecan yerine endişe var gibi aslında.. amaaannn erken gelmesin diye endişe ediyorum =)))
30 ağustosda doğum iznine çıkıcam... aynı gün evimizi taşıyacağız... 1 haftada ancak yerleşiriz.. sonra bayram zaten.. bayramdan sonrada artık 40. haftam dolmuş oluyor... o koşturmacada inş erken doğmaz bayramı bekler diye dua ediyorum..yoksa ev taşırken işi gücü bırakıp hastaneye taşıncaz eyvahedigeldismile

canım sen 10 günde bir mi gidiyorsun yoksa kontrole???
yapılacak testlere göre ayarlamıyormu dr un kontrol günlerini?
büyümüştür kuzucuk görürsün merak etme hiç annesi... testinde iyi çıkar inş.. rahat bir nefes alırsın...

ay senin çilende zor yaa ayselimm =( allah kolaylık versin.. buna şükür diyelim.. bu sıcaklarda çok sıkıntı çekip üstüne sürekli kusan ve midesinde reflüsü olan biriyle konuştum.. içim acıdı inanki.. sürekli hastanede serum alıyomuş =(( benden 1 ay geride geliyor o da... allah yardımcısı olsun tüm hamilelerin...
valla benim az kaldı çok şükür.. şu doğum izninede çıksam artık... gün sayıyorum =)) işleri devrediyorum bir de.. çok yoğunum..ev zaten aldı başını gitti..taşınıcaz diye toplamaya çalışıyorum akşamları... zoor halim zor =)) ama çok şükür başka sıkıntım yok..tek derdim senin gibi sıcaklar.. gece hiç uyku yok son 1 aydır =((( ter içinde uyanıyorum defalarca =(((((

sen 22 haftaya giriosun ve yenimi hissetmeye başladın ay nasıl sabretcem:))

ben biraz geç hissetmişde olabilirim herkeste farklı olabiliyor diye biliyorum sen daha önceden hissedebilirsin zaten böyle seyriyo gibi oluyo çok farklı yaa gazmı acaba diyorum inanamıyorum hala galiba :))[/QUOTE]

bende 20. haftada hissettim emin olamadım.. sonra 21. de emin oldum.... herkesin karın yapısı farklı... erken , geç diye birşey yok kızlar bu işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…