- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.141
bende geldiimm... =)
günayddıınnn
nasılsınız hatunlarr?????
aysel şişliklerinde varmı gerileme falan? havalarda brazcık olsun serinliyo gibi dimi? gerçi dün gece yandı heryer sıcaktan ama =((
halevciimmm....senin tedavi ne aşamada??
arkadaşlar ben aranızda yeniyim. bundan sonra devamlı takılmayı düşünüyorum.. kzılar sizleri henü z tanımıyorum. ama bilgisi olan, yada başından geçen varsa bana akıl versin lütfen: ben ilk kez geçen ay korunmayı bıraktım..ilk ay 3 gün gecikti adetim. idrar +kan testi yaptım negatif çıktı.. bu ay 2. denememiz oluyor. bugün adetim gecikeli 6. gün.. sol kasığımda aşırı ağrı var, karnım çok şiş ve göğüs uölaırm hem çok acıyor hemde sertleşti..bu ay tuttu diyordum. bu sabah idrar testi yaptırdım tek çizgiarkadaşlar tekrar gidip kan testi yaptıramam. iğneden kokuyorum. bide her ay gidip kan aldırmakta istemiyorum. zaten iş ortamından izin almasıda zor oluyo. kızlar bana akıl verin..acaba yeni korunmayı bıraktık diye vücut alışmayamı çalışıyor ondanmı gecikme oluyo 2 aydır..yada 6. gün olduğu için doğru sonuç çıkmadıda birazdahamı beklemem lazım........
günaydınnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrr nasılsınız?bebişin cinsiyeti belli olduuuu:ecrin_bebek:
günaydın lapacım tedavi şimdilik duruyor adetimi bekliyorum çünkü ne dicem canım ya benim adet biteli bugün 26.günüm ama iğneyi vurulalı 11.günüm ben şimdi hangisini baz almam lazım adet gününü hesaplamak için
canım daha çok erken en az 6 ay en fazla 1 yıl denemeniz lazım sonra dra gitmelisiniz olmuyorsa eğer tedavi aşamaları var umarım tutmuştur bu ay da uğraşmazsın bizler gibi
hoşbuldummm :) çoktan beri girmiyodum ayrı kaldık bayakuzucukk KIZmış
arkadaşlar ben aranızda yeniyim. bundan sonra devamlı takılmayı düşünüyorum.. kzılar sizleri henü z tanımıyorum. ama bilgisi olan, yada başından geçen varsa bana akıl versin lütfen: ben ilk kez geçen ay korunmayı bıraktım..ilk ay 3 gün gecikti adetim. idrar +kan testi yaptım negatif çıktı.. bu ay 2. denememiz oluyor. bugün adetim gecikeli 6. gün.. sol kasığımda aşırı ağrı var, karnım çok şiş ve göğüs uölaırm hem çok acıyor hemde sertleşti..bu ay tuttu diyordum. bu sabah idrar testi yaptırdım tek çizgiarkadaşlar tekrar gidip kan testi yaptıramam. iğneden kokuyorum. bide her ay gidip kan aldırmakta istemiyorum. zaten iş ortamından izin almasıda zor oluyo. kızlar bana akıl verin..acaba yeni korunmayı bıraktık diye vücut alışmayamı çalışıyor ondanmı gecikme oluyo 2 aydır..yada 6. gün olduğu için doğru sonuç çıkmadıda birazdahamı beklemem lazım........
hadi gozun aydıııınn ne guzel sağlıkla gelsin bende çok merak ediorum :))
gultun hoşgelddiinnn....
hadi gözün aydın serraefe... allah sağlıklı sıhhatli, çok güzel bir kız nasip etsin sana =) oğluşumada kız geliyoo..allaahhh yaşaadııkkk =))))
iğneyi baz almalısın... yumurtan çatladıktan 14-15 gün sonra adet olman gerekir..
gunaydın halev lapaci serraeefe zemuszemus
hoşbuldummm :) çoktan beri girmiyodum ayrı kaldık bayakuzucukk KIZmış
günaydın kızlarrrrr beni bir heyecan bastı yarın bebişimi görmeye gitcem teyzeleri en son gittiğimde 10 gün önce 3.5 cm idi büyümüşmü bakalım 2i test için en az 4.40 olması gerekmiş inşallah büyümüştürde testimizde yapılır.........
[günaydın canım sende hoşgeldin gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını:Saruboceq:
bende geldiimm... =)
günayddıınnn
nasılsınız hatunlarr?????
aysel şişliklerinde varmı gerileme falan? havalarda brazcık olsun serinliyo gibi dimi? gerçi dün gece yandı heryer sıcaktan ama =((
halevciimmm....senin tedavi ne aşamada??
günaydın lapacım tedavi şimdilik duruyor adetimi bekliyorum çünkü ne dicem canım ya benim adet biteli bugün 26.günüm ama iğneyi vurulalı 11.günüm ben şimdi hangisini baz almam lazım adet gününü hesaplamak için
canım daha çok erken en az 6 ay en fazla 1 yıl denemeniz lazım sonra dra gitmelisiniz olmuyorsa eğer tedavi aşamaları var umarım tutmuştur bu ay da uğraşmazsın bizler gibi
hoşgeldin canım buyumuşutur merak etme testiniz yapılır guzel sonuçlar alırsınız inşallah ense kalınlığına bakacak bir suru kan verceksin idrar felan
günaydın canımm hoşbuldum aminn inşallahh allahım nasip etsin çok farklı bi duygu yaaa bide yeni yeni kıpırdamaya başladı hala bi garip geliyo :))))
iyide tatlım bu sabah idrar testi yaptırdım negatif çıktıumudum kalamdı zaten..sıkıntım şu: adet düzenim bozuldu korunmayı bıraktığımdan beri. hep gecikiyor. bu sizlerdede oldumu.
lapaciiiii heyecan basıomu nasılsın yaklaştı senin doğumda ne guzelll
günaydın kızlarrrrr beni bir heyecan bastı yarın bebişimi görmeye gitcem teyzeleri en son gittiğimde 10 gün önce 3.5 cm idi büyümüşmü bakalım 2i test için en az 4.40 olması gerekmiş inşallah büyümüştürde testimizde yapılır.........
yok canım maalesef aynı şişlikler devam ediyor
birde sıcaklarda uyuyamıyorum uykusuzlukta eklendi diyebilirim üzerine
son bir haftadır keyifsizim yani
sen nasılsın son haftalardasın artık canım nasıl gidiyor?
sen 22 haftaya giriosun ve yenimi hissetmeye başladın ay nasıl sabretcem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?