- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.281
hadi gözün aydın
ya senin bu migren kötü ya sürekli dikkat etmen gerek kendine
kıvırcıgımda fena gitmiyo ama zaman bilgisi yok çizelgede.. kac zamanda verildi bu kilolar bakalım aklinialirimsmile
gec olsun guc olmasın pınarım
onemlı olan zaten hızlı degıl yavas ve kalıcı kılo vermek aklinialirimsmile
nerdeyse 1 ay oldu ama bu kadar mış ben sadece abur cuburu kestim başka bişi yapmadım yani yemeklerden falan kesmedim o yüzden kaldım burda daha da veremiyorumkıvırcıgımda fena gitmiyo ama zaman bilgisi yok çizelgede.. kac zamanda verildi bu kilolar bakalım aklinialirimsmile
maalesef ya regl oncesı bı hafta kala baslıo habercı olarak
bıde 2 gundur uykusuzdum ya o da tetıkledı
ılac ıcmıyım dıom ama ıcmezsem de ıgne olmadan gecmıo
az bıle agrısı ılk basta ılacı ıcmem gerekıo
canım sen ıgneye gore hesap yapacaksın
15 gun sonrasında kanda kesın cıkar ama sen bılırsın tabıkı ...
benıım de 4 gun vardı daha ama dun leke geldı oruc degılım suan beklıyorum devamını bilmiyorumkismile
hoşbuldum kıvırcığım... çok neşeliyim.. h.sonu geldiği için =)) yarın sabah uyumak istiyorum... inş başarırımmm... sıcaklardan gece uyumam imkansız.. ancak sabah biraz uykuya dalıyorum bi bakıyorum ki saat 6 olmuş işe gitmek için kalkmam lazım =((( püüff
ayy sorma ayselim yaaa.. o da ayrı bir sevinç... takvime çizik atıyorum =)) son 1 haafttaaaaaa..... ohh bbbeeee.... şu eve de taşınsak herşey yoluna girecek...
çoğu gitti azı kaldı halevim.... inş güzel haberlerini alırız kuzum yaa..inş emeklerinin karşılığını alırsın
benım cok oldu kıvırcık yenı basladı sayılır ...anlaşıldı başlayalı çook olmuş delikafadulden
ya sen kırmızıları görünce benim moralim bozuluyor lütfen kırmızıları görme
arkandan hemen bende görüyorum kırmızıları
lorkem siz sperm tahlili yaptırmış mıy dınız
varikoselmiş şuymuş buymuş bahane vallabenım cok oldu kıvırcık yenı basladı sayılır ...
ama ben bu kıloyu da 1 sene de almıstım vermesı de uzun surse problem degıl yanı
canım yaptırmıstık 4 ay falan oldu sanırım burda yazmıstım sonucu ...
kotu degıl sukur esım doktora gıttı olmaz dıye bısey yok demıs
1. derece tek yonlu varıkosel var ama bu zaten cok etkılemıyodur sayıyı vs demıs
1 yıl dolunca tekrr gel dedı ona da
bayram sonrası baslıcaz bakalım ıste surece nasıbse
kıslar ben 13 haftada 1,50 kilo aldım eşim surekli yemek yemiosun bebeği beslemiosun dio tartışıoruz kilo almadığımdan belliymiş ayy bundan sonra alırım heralde doktorumda çok iyi gidiosun dedi halbuki ilk 3ay az alman gerekli demişti ama gelde eşime anlat doktor yanında soyledi halbuki
kıslar ben 13 haftada 1,50 kilo aldım eşim surekli yemek yemiosun bebeği beslemiosun dio tartışıoruz kilo almadığımdan belliymiş ayy bundan sonra alırım heralde doktorumda çok iyi gidiosun dedi halbuki ilk 3ay az alman gerekli demişti ama gelde eşime anlat doktor yanında soyledi halbuki
canım bnece gayet ıyı gıdıosun esın sussun otursun
sonrada nıe kılo aldın demeye baslar kızdırmasın bızı
sen onu doktora tkrr gotur en ıyısı
kızlar sıze soru sordum gormedınız sanırsam hadı beyın jımnastıgı yapalımmmm
hadı kızlar sıze yıne soru sorayım
doymadım hedıyelere
1 h 7 g var (1 haftada 7 gun var) bundakı gıbı acılımı olacak
A 8 K vardır bunun acılımı nedır
kesınlıkle oyle hepsı bahane valla ama ıste bıze dusen takıbını yapmak nabalım ıcımız rahat etsın dıyeevarikoselmiş şuymuş buymuş bahane valla
pınar senin doğum toplamda kaç saat sürdü?
sancılar mı başladı önce?
ayy çok korkuyorum bayramda doğum yaparım diye =((((( şu evi taşısak, bayramıda atlatsak sonra gelse kuzum ne iyi olur... olurda bayramda dr um bi yere gider diye korkuyorum =(
off lorke yaa..zor sorular soruyosun amaa bilmiyorumkismile
canım bnece gayet ıyı gıdıosun esın sussun otursun
sonrada nıe kılo aldın demeye baslar kızdırmasın bızı
sen onu doktora tkrr gotur en ıyısı
kızlar sıze soru sordum gormedınız sanırsam hadı beyın jımnastıgı yapalımmmm
hadı kızlar sıze yıne soru sorayım
doymadım hedıyelere
1 h 7 g var (1 haftada 7 gun var) bundakı gıbı acılımı olacak
A 8 K vardır bunun acılımı nedır
kesınlıkle oyle hepsı bahane valla ama ıste bıze dusen takıbını yapmak nabalım ıcımız rahat etsın dıyee
canım ınsallah sakin sakin zamanında gelır pasan
sen sımdıden soyle olursasa bole olursa deyıp strese gırme sakın haa...
Allah yardım eder muhakkak...
bebenın adı ne oldu sen ondan haber ver
armutta 8 kalori vardır :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?