- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.301
sen kimseyi takma =)) internette kaçıncı haftada kaç kilo alman gerektiğini gösteren çizelgeler var.. onları takip et.. ben ilk 3 ay hiç kilo almamıştım =)))
şu an gayet iyiyim... 10 kg aldım ve 9. aya giricem haftaya.... dr umda çok memnun kilomdan.. bebeğimde şu an 2,7kg... 3,5kg doğacak kısmet olursa.. doktorun demesi tabi...
bebek her şekilde beslenir...o beslenemiyo diye hiiiçç üzülmeeee...
canım bnece gayet ıyı gıdıosun esın sussun otursun
sonrada nıe kılo aldın demeye baslar kızdırmasın bızı
sen onu doktora tkrr gotur en ıyısı
kızlar sıze soru sordum gormedınız sanırsam hadı beyın jımnastıgı yapalımmmm
hadı kızlar sıze yıne soru sorayım
doymadım hedıyelere
1 h 7 g var (1 haftada 7 gun var) bundakı gıbı acılımı olacak
A 8 K vardır bunun acılımı nedır
armutta 8 kalori vardır :roflol:
tatlım ben 8 kilo aldım..bebek 3900 dogdu zemuszemus
ismi hala yok yaa... bi el atıverin kızlar bu işe.. yoksa kuzu isimsiz dünyaya gelcek =(
maşallah yavyuumtatlım ben 8 kilo aldım..bebek 3900 dogdu zemuszemus
:lepi:
Ağaçta 8 kadın vardır alkisalkisalkis
ya vallahi biraz önce aklıma geldi:lepi:
Ağaçta 8 kadın vardır alkisalkisalkis
Günaydin hanimlar..Nasilsiniz?
Ay bugün zor kalktim vallah nerdeyse arayip hastayim ben gelmiyorum diyecektim:) Neyse cok sükür yarin hafta sonu.
ya vallahi biraz önce aklıma geldi
ağaçta 8 kalas vardır
Ünlü futbolcu Emre Belözoğlu, geçen yıl evlendiği Tuğba Belözoğlu'nun hamile olduğunu öğrenince, mutluluğunu pahalı bir jestle gösterdi! Belözoğlu, eşinin rahat etmesi için 2.5 milyon doları gözden çıkarıp Kanlıca'da yalı dairesi aldı.
Zekeriyaköy'de bir villada oturan çift, şimdi Kanlıca'da aldıkları daireye taşınmaya hazırlanıyor. Emre ise yeni yuvalarının tadilatıyla uğraşıyor. Belözoğlu Ailesi'nin üst kat komşusu ise sosyetenin ünlü ismi Ahu Tuğbay.
Ünlü futbolcu Emre Belözoğlu, geçen yıl evlendiği Tuğba Belözoğlu'nun hamile olduğunu öğrenince, mutluluğunu pahalı bir jestle gösterdi! Belözoğlu, eşinin rahat etmesi için 2.5 milyon doları gözden çıkarıp Kanlıca'da yalı dairesi aldı.
Zekeriyaköy'de bir villada oturan çift, şimdi Kanlıca'da aldıkları daireye taşınmaya hazırlanıyor. Emre ise yeni yuvalarının tadilatıyla uğraşıyor. Belözoğlu Ailesi'nin üst kat komşusu ise sosyetenin ünlü ismi Ahu Tuğbay.
ewet tatlım ya benim ki de diyo bende o yüzden çocuk yapmıyorum:dilcikar: hııhhh... ne olmuş yalı aldıysa.. ne önemi var.. benim kocamda alıcaktı ben istemedim.. sempatiksalakcinni
günaydın bebişko... hoşgeldin..
bende bugün aynı senin gibiiyiiimmmmm..akşam olsada gitsek.. yarın sabah uyusak..oohh boshayallersmile
ewet tatlım ya benim ki de diyo bende o yüzden çocuk yapmıyorum
şimdi kocişime masraf olmasın sonra taşınma telaşı falan
yoksa hemen yapıcam çocuk
Günaydin hanimlar..Nasilsiniz?
Ay bugün zor kalktim vallah nerdeyse arayip hastayim ben gelmiyorum diyecektim:) Neyse cok sükür yarin hafta sonu.
tatlım ben 8 kilo aldım..bebek 3900 dogdu zemuszemus
biri bana yalı mı alacak mış?
kim o lapaci mi kvrck mıkaydirigubbakcemile3
pınar 8 kilo mı
lapaci 9 kilo mu
nayırrrrrrrrr nolamaz ben şimdiden 10 kiloyu tamamladım
ama bu haksızlıkakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?