- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.321
yaaaaaa sen yalıyı bırakta
kilona bak şişko şişko şişko
kızım kilolardan dolayı geniş bir ev lazım rahat gezineyim diye
eee yalıda geniş sayılır
o yüzden hayır dememkaydirigubbakcemile5
kızım kilolardan dolayı geniş bir ev lazım rahat gezineyim diye
eee yalıda geniş sayılır
o yüzden hayır dememkaydirigubbakcemile5
amin canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhkız kvrck bu mübarek cuma günü sana dua edeyim dur
hamile kalda 15 kilo al emi :)))
hay agzına saglık lapacım
gayet mantıklı
ayselim alıcaz sana yalı da sen şimdi istanbulda değilsin... zor olur istanbula gelmen.. ee ordada yalı yok.. o yüzden sen şimdi kendi evinde idare et şekerim tamam mı? sempatiksalakcinni
gayet mantıklı
ayselim alıcaz sana yalı da sen şimdi istanbulda değilsin... zor olur istanbula gelmen.. ee ordada yalı yok.. o yüzden sen şimdi kendi evinde idare et şekerim tamam mı? sempatiksalakcinni
amin canım inşallahhhhhhhhhhhhhhh
tek alıyımda sonra verilir onlar nasıl olsaaa
hay agzına saglık lapacım
barays bu da sana kapak olsun aklinialirimsmile
kız kvrck bu mübarek cuma günü sana dua edeyim dur
siz hiç üzülmeyin ben istanbula seve seve gelirim
planlarımız arasında vardı biraz erkene alırız siz yeter ki yalıları hazırlayınsempatiksalakcinni
ayselim istanbulda çocuk yetiştirilmez... stres, kalabalık, kirlilik, insanların kargaşası... biz burdan kaçmak için fırsat arıyoruz... boşver sen kuzuyu en sağlıklı şekilde güzelce büyüt istanbuldan uzaklarda
alkisalkisalkis
amin inşallah...
alkisalkisalkis
amin inşallah...
lapaci benim sevdiğim isimler:
berk , çağan , pamir , bartu , barış , sertuğ , arhan
daha vardı aklıma gelirse yazarım..
kız kvrck bu mübarek cuma günü sana dua edeyim dur
olsun beraber büyütürüz
yalı genişçe olur sende gelirsin büyütürüz bebişlerimizi
canım nasılsın yaa görüşemiyoruz
emre nasıl?
eşin nasıl oldu?
senin psikolojin nasıl?
ben d.sonrası kendi psikolojimden korkuyorum daeyvahedigeldismile
psikolojim birara gider gibi oldu. iyiki temmuz anneleri topiği var. herkes aynı durumda sempatiksalakcinni
eşimde iyi emre de..
dün 40 çıkardık , bayanssulusmile hem deee :kedi: Şeniz
pınnaarr....
kaç saat sürdü senin doğum? yani sancıların başladıktan ne kadar süre sonra doğurdun?
varmı bana tavsiyen?
epidural istemişmiydin?
hemde ne? kaydirigubbakcemile3
psikolojim birara gider gibi oldu. iyiki temmuz anneleri topiği var. herkes aynı durumda sempatiksalakcinni
eşimde iyi emre de..
ismi hala yok yaa... bi el atıverin kızlar bu işe.. yoksa kuzu isimsiz dünyaya gelcek =(
amma sallamıssınzı yahuu sızden daha ıyı performans beklerdım ben bulayım da sıze solemıcem gorun sız :dilcikar::lepi:
Ağaçta 8 kadın vardır alkisalkisalkis
Ünlü futbolcu Emre Belözoğlu, geçen yıl evlendiği Tuğba Belözoğlu'nun hamile olduğunu öğrenince, mutluluğunu pahalı bir jestle gösterdi! Belözoğlu, eşinin rahat etmesi için 2.5 milyon doları gözden çıkarıp Kanlıca'da yalı dairesi aldı.
Zekeriyaköy'de bir villada oturan çift, şimdi Kanlıca'da aldıkları daireye taşınmaya hazırlanıyor. Emre ise yeni yuvalarının tadilatıyla uğraşıyor. Belözoğlu Ailesi'nin üst kat komşusu ise sosyetenin ünlü ismi Ahu Tuğbay.
al benden de o kadarewet tatlım ya benim ki de diyo bende o yüzden çocuk yapmıyorum
şimdi kocişime masraf olmasın sonra taşınma telaşı falan
yoksa hemen yapıcam çocuk
kesınlıkleeee ,bızde uygun zamanda uygun sartlar olursa kacmayı dusunuyoruz nasıb bakalımayselim istanbulda çocuk yetiştirilmez... stres, kalabalık, kirlilik, insanların kargaşası... biz burdan kaçmak için fırsat arıyoruz... boşver sen kuzuyu en sağlıklı şekilde güzelce büyüt istanbuldan uzaklarda
eşimde iyi emre de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?