- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.401
valla taşlı ama temizmiş otelin kendine ait 600m lik kumsalı varmış...zaten cezbeden o oldu...diğer oteli kemerde...130 m idi kumsal...
saolun kısslllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
oohhhhhhhhhhhhh..............gezin bakalımmm...... denize de girin..... misler gibi..
işte yine kıskanıyorum ben yyaaa :dilcikar:
antalyanın denizi taşlı hep demekki biz geçen sene belekteydik orasıda taşlıydı kemerden kalkışlı deniz turuna çıkmıştık adını unuttum bir koyda durduk o kadar guzeldiki denizi kumdu hemen derinleşmiodu berraktı superdi ama işte ordada otel yoktu
fıstıklı bitterrr.. küstüm sana ben.. :dilcikar:
kaçtır yazıyorum sana hiç cvp vermiyooonnlmaz:
artiizzzz sennnniiii laelaelaelaelae
oohhhhhhhhhhhhh..............gezin bakalımmm...... denize de girin..... misler gibi..
işte yine kıskanıyorum ben yyaaa :dilcikar:
evet sen gittin gezdin ..artı sen küçükken kazana düşmüşsün
kuşadası çok güzelmiş bu arada antalyanın lara tarafı kumludur...lara ve ötesi....kemer ve ötesi taşlı
eşin hangisini beğendi
lapacımm benim yazmazmıyım hiç küsmee banaaa sen bebişin cinsiyetini ne zaman öğrendinn zemuszemus
evet sen gittin gezdin ..artı sen küçükken kazana düşmüşsün
lapacıııııııı bende eren veya enis diyorum
bencede ömereşim hep ömer diyor.. içinden geçen o.. ama bana bırakıyo seçimi.. bende karar veremiyorum... enis, berk, kerem, melih..hepsi hoşuma gidiyo... =)
16. haftada öğrendim... kontrolde...12. haftada 2li test sırasında tahmin etti ama bişi demedi bana emin olmadığı için... sonra 16da tapusuyla gösterdi bize erkek olduğunu kaydirigubbakcemile3
yaaa.. ammaaa.. hayıırrr.. o zaman yağmur yağdı 3 gün....sayılmaz o...
bana neee..
ben de istiyorruummmm.....
kazanada düşmedim hem.. kocamanım... :dilcikar:
naber millet ben geldimmmmmm
edutcam bizde 13ünde çıkıyoruz 5 gece kalıcaz
bizde kemer dedik önce ama o tarihlerde rüzgarlı olur dediler anlanya ya karar verdik kemerde olsak görüşürdük nede güsel olurdu
hoşbulduk halevim gezdik çok şükürhoşgeldin kıvırcığım maşallah sende iyi gezmişsin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?