Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

oohhhhhhhhhhhhh..............gezin bakalımmm...... denize de girin..... misler gibi..
işte yine kıskanıyorum ben yyaaa :dilcikar:

valla taşlı ama temizmiş otelin kendine ait 600m lik kumsalı varmış...zaten cezbeden o oldu...diğer oteli kemerde...130 m idi kumsal...

antalyanın denizi taşlı hep demekki biz geçen sene belekteydik orasıda taşlıydı kemerden kalkışlı deniz turuna çıkmıştık adını unuttum bir koyda durduk o kadar guzeldiki denizi kumdu hemen derinleşmiodu berraktı superdi ama işte ordada otel yoktu

kuşadası çok güzelmiş bu arada antalyanın lara tarafı kumludur...lara ve ötesi....kemer ve ötesi taşlı

naber millet ben geldimmmmmm
edutcam bizde 13ünde çıkıyoruz 5 gece kalıcaz
bizde kemer dedik önce ama o tarihlerde rüzgarlı olur dediler anlanya ya karar verdik kemerde olsak görüşürdük nede güsel olurdu

didimden mersine kadar bütün akdeniz kıyısını gezdim eskiden alanya nın kumu güzeldi ama bozuldu şimdi
dalyan dalamam denizini tek geçerim muhteşem muhteşem muhteşem kumunu elekle elemişler gibi
tabi ölüdeniz in hakkınıda yememek lazım

eşin hangisini beğendi

eşim hep ömer diyor.. içinden geçen o.. ama bana bırakıyo seçimi.. bende karar veremiyorum... enis, berk, kerem, melih..hepsi hoşuma gidiyo... =)

lapacımm benim yazmazmıyım hiç küsmee banaaa sen bebişin cinsiyetini ne zaman öğrendinn zemuszemus

16. haftada öğrendim... kontrolde...12. haftada 2li test sırasında tahmin etti ama bişi demedi bana emin olmadığı için... sonra 16da tapusuyla gösterdi bize erkek olduğunu kaydirigubbakcemile3

evet sen gittin gezdin ..artı sen küçükken kazana düşmüşsün

yaaa.. ammaaa.. hayıırrr.. o zaman yağmur yağdı 3 gün....sayılmaz o...
bana neee..
ben de istiyorruummmm.....

kazanada düşmedim hem.. kocamanım... :dilcikar:

bencede ömer
ben çok güzel hem hz. ömer in ismi daha ne olsun adıyla yaşasın inşallahhhh

ama tabiki ben oglumun adını ya furkan
ya da atalay koyucam
furkan kuranı kerim demek hemde çok güzel bir isim
atalayda eşimin ikinci adı

naber millet ben geldimmmmmm
edutcam bizde 13ünde çıkıyoruz 5 gece kalıcaz
bizde kemer dedik önce ama o tarihlerde rüzgarlı olur dediler anlanya ya karar verdik kemerde olsak görüşürdük nede güsel olurdu

aslında biz fethiyeye gidecektik lettonia yaya...arkadaş hevesimizi kaçırdı...ebn de en çok marmarisi ve sarıgermeyi beğenmiştim..seneye erken rezervasyon yaptırıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…