Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

tekirova..amara dolce vittamı ne....ben seçtim umarım kötü değildir millet beni yer yerrr

13-18 eylül 5 gece 6 gün

oohh cok ıyı hadı bakalım gonlunce olur ıınsallahhh

kızlar şu yukardaki reklamdaki kız varya hamilelik değerine bakan nasıl yapmacık...alacağım varsada alamam o kız yüzünde gebelik testini:)

evet yaa sınır bozucu ıfadeye bak hıc bırımızın suratı oyle olmaz heralde test sonucunu gorunce

ben kacıom bacılar ..
malum oruc yok arkadasların bırı hamıle son ayı bırı daha hamıle bende de oruc yok bugun dıye ev oturması yapıcaz aklinialirimsmile
gorusurzz bakalım

bişi değil bu miniş benim adetimin düzenini değiştirdi...adet olursam artık nefret etsemde tampon mampon idare etcem...ilaç almayayım diyorum çünküm

bencede canım ilaçla korunma tampon iyi olmazsa eşinde korunabilir canım umarım hayırlısı olur.

başladın yine seni gidi git bakalım :1closedeyes:

kızımm çok güzell hatta süper bi otel burası pahalıdır burası kesin laelaelaelaelae

aslında ben wings e gidelim dedim daha ucuzdu ...kocam tutturdu 2 sendir gitmiyoruz zaten 6 ayda ödeyeceğiz....e dedim tamam...zaten moralimnizde düzelir....battı balık yangider

aslında ben wings e gidelim dedim daha ucuzdu ...kocam tutturdu 2 sendir gitmiyoruz zaten 6 ayda ödeyeceğiz....e dedim tamam...zaten moralimnizde düzelir....battı balık yangider

bebiş öncesi son tatiliniz kuvvetle muhtemel doğru düşünmüş kocacağın bizde 11-19 eylül arası oralardayızz geliriz artık sizi ziyarete

kısllarrrrrrrrrrrrrrrr
oylama yapıyorumm.... hadi seçin bakalım hangisi güzzeeellllllll

Caner

Koken Far.+T.

Anlam Çok içten, sevilen, sevimli kimse.

Berk

Koken T.

Anlam 1. Sağlam, kuvvetli. 2. Katı, sert. 3. Şiddetli. 4. Hızlı. 5. Orman. 6. Ar. Şimşek. 7. Yaprak.

Berkay - Berkin

Koken T.

Anlam Sağlam ve güçlü kimse.

Enis

Koken Ar.

Anlam Dost, arkadaş.

Kerem

Koken Ar.

Anlam 1. Soyluluk. 2. Cömertlik, el açıklığı, bağış.

Melih

Koken Ar.

Anlam Güzel, şirin, sevimli.

Ömer

Koken Ar.

Anlam 1. Yaşama, yaşayış, hayat, canlılık. 2. İkinci halife

Eren
Koken T.

Anlam 1. Olağanüstü sezgileriyle birtakım gerçekleri gördüğüne inanılan kimse. 2. Deneyimli, akıllı kimseler. 3. Dost. 4. Hayırlı çocuk

Edutcan ets turdan baktım otele super valla ben çok beğendim tekirovanın denizi nasıl acaba gelince bilgi verirsin.bizde ayarladık kuşadasına gidicez bende yokum 10-17 eylül arası ordayız

valla taraflı olmak zorundayım erkek kardeşim caner çok olgun inançlı ve çok iyi bir adamdır...ama çok vicdanlı o yüzden çok üzülür hep hayatta

berkay yada melih diorum ben şekerim.bende oğlum olursa berkay duşunuodum dayımın oğlu çocuğuna koydu bende vazgeçtim zemuszemus

Edutcan ets turdan baktım otele super valla ben çok beğendim tekirovanın denizi nasıl acaba gelince bilgi verirsin.bizde ayarladık kuşadasına gidicez bende yokum 10-17 eylül arası ordayız

valla taşlı ama temizmiş otelin kendine ait 600m lik kumsalı varmış...zaten cezbeden o oldu...diğer oteli kemerde...130 m idi kumsal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…