- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.381
:roflol:
tekirova..amara dolce vittamı ne....ben seçtim umarım kötü değildir millet beni yer yerrr
13-18 eylül 5 gece 6 gün
kızlar şu yukardaki reklamdaki kız varya hamilelik değerine bakan nasıl yapmacık...alacağım varsada alamam o kız yüzünde gebelik testini:)
bişi değil bu miniş benim adetimin düzenini değiştirdi...adet olursam artık nefret etsemde tampon mampon idare etcem...ilaç almayayım diyorum çünküm
EVET HALEVIM HEYECAN DORUKTA ben kaciyorum kizlar kendinize iyi bakin hepiniz ayri ayri opuldunuzzzŞenizŞenizŞeniz
bencede canım ilaçla korunma tampon iyi olmazsa eşinde korunabilir canım umarım hayırlısı olur.
oohh cok ıyı hadı bakalım gonlunce olur ıınsallahhh
evet yaa sınır bozucu ıfadeye bak hıc bırımızın suratı oyle olmaz heralde test sonucunu gorunce
ben kacıom bacılar ..
malum oruc yok arkadasların bırı hamıle son ayı bırı daha hamıle bende de oruc yok bugun dıye ev oturması yapıcaz aklinialirimsmile
gorusurzz bakalım
yok kuzu havuza girerken tampon kullanırım...
tekirova..amara dolce vittamı ne....ben seçtim umarım kötü değildir millet beni yer yerrr
kızımm çok güzell hatta süper bi otel burası pahalıdır burası kesin laelaelaelaelae
aslında ben wings e gidelim dedim daha ucuzdu ...kocam tutturdu 2 sendir gitmiyoruz zaten 6 ayda ödeyeceğiz....e dedim tamam...zaten moralimnizde düzelir....battı balık yangider
bebiş öncesi son tatiliniz kuvvetle muhtemel doğru düşünmüş kocacağın bizde 11-19 eylül arası oralardayızz geliriz artık sizi ziyarete
3 ünüzü beklerim....
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
aslında ben wings e gidelim dedim daha ucuzdu ...kocam tutturdu 2 sendir gitmiyoruz zaten 6 ayda ödeyeceğiz....e dedim tamam...zaten moralimnizde düzelir....battı balık yangider
kısllarrrrrrrrrrrrrrrr
oylama yapıyorumm.... hadi seçin bakalım hangisi güzzeeellllllll
Caner
Koken Far.+T.
Anlam Çok içten, sevilen, sevimli kimse.
Berk
Koken T.
Anlam 1. Sağlam, kuvvetli. 2. Katı, sert. 3. Şiddetli. 4. Hızlı. 5. Orman. 6. Ar. Şimşek. 7. Yaprak.
Berkay - Berkin
Koken T.
Anlam Sağlam ve güçlü kimse.
Enis
Koken Ar.
Anlam Dost, arkadaş.
Kerem
Koken Ar.
Anlam 1. Soyluluk. 2. Cömertlik, el açıklığı, bağış.
Melih
Koken Ar.
Anlam Güzel, şirin, sevimli.
Ömer
Koken Ar.
Anlam 1. Yaşama, yaşayış, hayat, canlılık. 2. İkinci halife
Eren
Koken T.
Anlam 1. Olağanüstü sezgileriyle birtakım gerçekleri gördüğüne inanılan kimse. 2. Deneyimli, akıllı kimseler. 3. Dost. 4. Hayırlı çocuk
kısllarrrrrrrrrrrrrrrr
oylama yapıyorumm.... hadi seçin bakalım hangisi güzzeeellllllll
Caner
Koken Far.+T.
Anlam Çok içten, sevilen, sevimli kimse.
Berk
Koken T.
Anlam 1. Sağlam, kuvvetli. 2. Katı, sert. 3. Şiddetli. 4. Hızlı. 5. Orman. 6. Ar. Şimşek. 7. Yaprak.
Berkay - Berkin
Koken T.
Anlam Sağlam ve güçlü kimse.
Enis
Koken Ar.
Anlam Dost, arkadaş.
Kerem
Koken Ar.
Anlam 1. Soyluluk. 2. Cömertlik, el açıklığı, bağış.
Melih
Koken Ar.
Anlam Güzel, şirin, sevimli.
Ömer
Koken Ar.
Anlam 1. Yaşama, yaşayış, hayat, canlılık. 2. İkinci halife
Eren
Koken T.
Anlam 1. Olağanüstü sezgileriyle birtakım gerçekleri gördüğüne inanılan kimse. 2. Deneyimli, akıllı kimseler. 3. Dost. 4. Hayırlı çocuk
Edutcan ets turdan baktım otele super valla ben çok beğendim tekirovanın denizi nasıl acaba gelince bilgi verirsin.bizde ayarladık kuşadasına gidicez bende yokum 10-17 eylül arası ordayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?