- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.361
canim n yaziki cikcam isteyimm gizli girdim netesempatiksalakcinni dayanamiyom sizsizz n yapayim canimi bile tehlikeye atiyom bakk sizin icinneyvahedigeldismileoo ravza hanımlarda gelmısler ...
kızlar selalar okunurken yıne duaettım hepımızee Allah kabul etsın ınsallah
sagol canim seninde cuman mubarek olsunn hos geldinn .. sen nasilsin guzelim biz ehh istee zar zor konusuyozzohaoldumsmilebarays+, edut+, gultun+, halev+, lorkee+, ravzanur kıslarrr nasısınızz cumanız mübarek olsun
barays+, edut+, gultun+, halev+, lorkee+, ravzanur kıslarrr nasısınızz cumanız mübarek olsun
bittem ben iyiyim
dün gece 1 haftanın acısını çıkarır derecesine uyumuşum
ama işler yoğun çalışmakta istemiyorum şöyle ayaklarımı uzatıp keyif yapmak istiyorum
sen nasılsın?
bebeiş neler yapıyor?
naber kız kuzunun annesi...
saol canım hosgeldın sana da hayırlı cumalarrrbarays+, edut+, gultun+, halev+, lorkee+, ravzanur kıslarrr nasısınızz cumanız mübarek olsun
aferın her zaman boyle aydınlat benıhanimlarrrrrrrrrrrr ..
hayirli cumalarr .
is yerinden bir baakayim ne kaynatiyonuuzzsempatiksalakcinni
canim 20,30 da iftar oluyo simdi.buira saati turkiye saati degisiyor 1 saaat ilerde turkiyee ..hem esim suan evde firmasi kapali 4 hafta eve gelince o evde oluyo onunla ilgileniyorum onun yaninda girmiyorumm .ee aksamda iftar telasii .yemekten soonrada sabah 5 te kalmak icinda cooooooooooooppppppppppppp yatagaaolumunekankayizsmile .kapiskooozemuszemuskaynanama bile bu kadar detayli aciklama yapmadimbilmiyorumkismileŞeniz
oohhh super kac gun kalacaksınız...oooo bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkk.... ben antalya tekirovadayım anacık beklerim...allah kısmet ederse tabi
iyiyim yavrum sen nasısın dün nerdeydin bakiim tatil için son karar ne oldu laelaelaelaelae
saol canım hosgeldın sana da hayırlı cumalarrr
aferın her zaman boyle aydınlat benı
laelaelaelaelae
soruyoz kaynanama bu kdr acıklamadım dıon sormuyoz nıye benı sormuyonuz dersın
oohhh super kac gun kalacaksınız...
bende bir kararsizim deme arkadasim tamam bundan sonra aydinlatcam seniiialsanaalsanasmileeee nasilo olsa terazi burcuyum kararsizimm yaniii:2:saol canım hosgeldın sana da hayırlı cumalarrr
aferın her zaman boyle aydınlat benı
laelaelaelaelae
soruyoz kaynanama bu kdr acıklamadım dıon sormuyoz nıye benı sormuyonuz dersın
oohhh super kac gun kalacaksınız...
tekirova..amara dolce vittamı ne....ben seçtim umarım kötü değildir millet beni yer yerrr
barays+, edut+, gultun+, halev+, lorkee+, ravzanur kıslarrr nasısınızz cumanız mübarek olsun
hanimlarrrrrrrrrrrr ..
hayirli cumalarr .
is yerinden bir baakayim ne kaynatiyonuuzzsempatiksalakcinni
canim 20,30 da iftar oluyo simdi.buira saati turkiye saati degisiyor 1 saaat ilerde turkiyee ..hem esim suan evde firmasi kapali 4 hafta eve gelince o evde oluyo onunla ilgileniyorum onun yaninda girmiyorumm .ee aksamda iftar telasii .yemekten soonrada sabah 5 te kalmak icinda cooooooooooooppppppppppppp yatagaaolumunekankayizsmile .kapiskooozemuszemuskaynanama bile bu kadar detayli aciklama yapmadimbilmiyorumkismileŞeniz
bize hep boyle du et canimm yerimseniben
ne zaman gidiyon kiz tatilee .
oohh kvrck sen ve bendeeeeeeeeeeeee gelilyom turkiyeye insallahhhnaniknaniknaniknanik
akşama kadaar bi daha zor girerim. hepinizi ayrı ayrı öpüyoruz teyzeler...
13-18 eylül 5 gece 6 gün
bizde sizleri opuyozz canimmm :1hug:akşama kadaar bi daha zor girerim. hepinizi ayrı ayrı öpüyoruz teyzeler...
kızlar şu yukardaki reklamdaki kız varya hamilelik değerine bakan nasıl yapmacık...alacağım varsada alamam o kız yüzünde gebelik testini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?