Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bittem ben iyiyim
dün gece 1 haftanın acısını çıkarır derecesine uyumuşum
ama işler yoğun çalışmakta istemiyorum şöyle ayaklarımı uzatıp keyif yapmak istiyorum
sen nasılsın?
bebeiş neler yapıyor?

oo ravza hanımlarda gelmısler ...
kızlar selalar okunurken yıne duaettım hepımızee Allah kabul etsın ınsallah
canim n yaziki cikcam isteyimm gizli girdim netesempatiksalakcinni dayanamiyom sizsizz n yapayim canimi bile tehlikeye atiyom bakk sizin icinneyvahedigeldismile

barays+, edut+, gultun+, halev+, lorkee+, ravzanur kıslarrr nasısınızz cumanız mübarek olsun
sagol canim seninde cuman mubarek olsunn hos geldinn .. sen nasilsin guzelim biz ehh istee zar zor konusuyozzohaoldumsmile

oooo bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkk.... ben antalya tekirovadayım anacık beklerim...allah kısmet ederse tabi

ohh ohh ne güzell ayakların şişlikleri indi o zaman demi bende acayip uyuyorum ya eve gidip uyuyup geliyorum otel gibi

barays+, edut+, gultun+, halev+, lorkee+, ravzanur kıslarrr nasısınızz cumanız mübarek olsun
saol canım hosgeldın sana da hayırlı cumalarrr
aferın her zaman boyle aydınlat benı
laelaelaelaelae
soruyoz kaynanama bu kdr acıklamadım dıon sormuyoz nıye benı sormuyonuz dersın
oooo bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkk.... ben antalya tekirovadayım anacık beklerim...allah kısmet ederse tabi
oohhh super kac gun kalacaksınız...

13-18 eylül 5 gece 6 gün

bende bir kararsizim deme arkadasim tamam bundan sonra aydinlatcam seniiialsanaalsanasmileeee nasilo olsa terazi burcuyum kararsizimm yaniii:2:
neler kaynatmsiisniz kiz sabahtan berii:ecrin_bebek:

akşama kadaar bi daha zor girerim. hepinizi ayrı ayrı öpüyoruz teyzeler...

dailymotion.com/video/xa6bmw_ninniler-annesinden-uyusun-da-buyus_music
kaydedin şimdiden. ninniler var.
hamiş adayları, az kaldı vakit. ezberleyin bakalım

hoşgeldin tatlım sanada hayırlı cumalar

hoşgeldin tatlım gizli girmesi de ayrı bi heycan yartaır insandaaklinialirimsmile

akşama kadaar bi daha zor girerim. hepinizi ayrı ayrı öpüyoruz teyzeler...

tamam tatlım iyi olunda siz yeterki.

13-18 eylül 5 gece 6 gün

ohhhhhhhh umarım seçtiğin yeride beğenirlerde laf duymazsın canım güzel bi tatil yaparsın

bişi değil bu miniş benim adetimin düzenini değiştirdi...adet olursam artık nefret etsemde tampon mampon idare etcem...ilaç almayayım diyorum çünküm

kızlar şu yukardaki reklamdaki kız varya hamilelik değerine bakan nasıl yapmacık...alacağım varsada alamam o kız yüzünde gebelik testini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…