- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #15.601
canim bende 81 liyimmbende severım ole seylerı valla
azcık baktık kanıta da esım yatayım deyınce devamı gelmedı bugun
csı ny var onu ızledık dunde
sureklılık arzeden konus olmadıgı ıcın arada tv de bısey yoksa ızlenebılır onda da cok zekıcı cozumluyolar cınaytelerı
ben bı zamanların prıson break hastasıyım keske bıtmeseydı ahh ahh boshayallersmile
81 li inşaat mühendisi...devlette:))) bak baklım şöyle çevrene:)))öperim dünür başııama evliyimmbilmiyorumkismilekafamçokkarıştı
vallahi cevremde oyle fazla guvenilir kimse yok simdiki zaman cok farkli gulumm cok korkuyorum benimde bir kardesim var aynii BEHLULL şakkıdıONUDA COK DUSUNUYORUM BEN ABLALIK ISTEE:çok üzgünüm:
gireyimde biraz yazışalım dedi m ama gen olmucak yaa..
iyi geceler kızlar
girmemle çıkmam bir oluoyr yaaaa
ay hakaten yaa Allah kolaylık versın nabalımrüzager gibi geçti...pınarcık:
masallah ıyıymıs yası da uygun aslında bızım jenerasyona ...bende severım ole seylerı valla
azcık baktık kanıta da esım yatayım deyınce devamı gelmedı bugun
csı ny var onu ızledık dunde
sureklılık arzeden konus olmadıgı ıcın arada tv de bısey yoksa ızlenebılır onda da cok zekıcı cozumluyolar cınaytelerı
ben bı zamanların prıson break hastasıyım keske bıtmeseydı ahh ahh boshayallersmile
81 li inşaat mühendisi...devlette:))) bak baklım şöyle çevrene:)))öperim dünür başıı
ankarada calısıo sanırım dımı
dusuneyım bakalım bende kız cok da ozellıkle ıstedıgı bazı seyler varmı hem fızıkı olarak hem karakter olaark hem maddı hem manevı olarak
[
kızım kalk bı soda falan ıc en ıyısı
yada uruyus yapın bıraz esınle
canim sularimiz zaten hep asitli iciyorumm .bakalimm n olcak yarin susuzluktan olurum galiba .ha benim cor bogozimmm n diye yersin o kadarrralsanaalsanasmile
valla artık yemıssın yapacak bısey yok soylenmede daha fazla harekete gec
oturur kalırsan cok rahatsız olursun
enerjın tam tersıen donusur
ben cok yıyınce calısma vs yapasım gelmıo valla cok gerılıyorum
canim bende 81 liyimmama evliyimmbilmiyorumkismilekafamçokkarıştı
vallahi cevremde oyle fazla guvenilir kimse yok simdiki zaman cok farkli gulumm cok korkuyorum benimde bir kardesim var aynii BEHLULL şakkıdıONUDA COK DUSUNUYORUM BEN ABLALIK ISTEE:çok üzgünüm:
zaten laf olsun diye konuşuyorum kuzum....allah hepisne hayırlı kısmetler versin..bizide cadı görümce değil abla yapsın inşallahhh
insalhhhh aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq:zaten laf olsun diye konuşuyorum kuzum....allah hepisne hayırlı kısmetler versin..bizide cadı görümce değil abla yapsın inşallahhh
ay hakaten yaa Allah kolaylık versın nabalım
bızde tam tersı sebepten gece gece topıkteyız
masallah ıyıymıs yası da uygun aslında bızım jenerasyona ...
ankarada calısıo sanırım dımı
dusuneyım bakalım bende kız cok da ozellıkle ıstedıgı bazı seyler varmı hem fızıkı olarak hem karakter olaark hem maddı hem manevı olarak
valla artık yemıssın yapacak bısey yok soylenmede daha fazla harekete gec
oturur kalırsan cok rahatsız olursun
enerjın tam tersıen donusur
ben cok yıyınce calısma vs yapasım gelmıo valla cok gerılıyorum
valla kuzum benim beklentim temiz biri olsun fesat olmasın cidden içi dışı bir olsun inançlı olsun....okumuş olsun, güzel olsun:)))...kapalı olmasın ama namaz kılsın mesela....en önemlisi insanın yüzüne bakınca kanı kaynasın yani güler yüzlü olsun ....ay ne çok istedim...kayınvalideme sorsalardıa acaba o neler isterdi oğluna:))) katrdeşim ankarada
bu ozelliklerden bulursan bi tanede benim kardese bulebilirmisinnay hakaten yaa Allah kolaylık versın nabalım
valla kuzum benim beklentim temiz biri olsun fesat olmasın cidden içi dışı bir olsun inançlı olsun....okumuş olsun, güzel olsun:)))...kapalı olmasın ama namaz kılsın mesela....en önemlisi insanın yüzüne bakınca kanı kaynasın yani güler yüzlü olsun ....ay ne çok istedim...kayınvalideme sorsalardıa acaba o neler isterdi oğluna:))) katrdeşim ankarada
kız sen daha kucuk duruyosun sankı valla mınyon tıplı olmanın faydası sanırımcanim bende 81 liyimmama evliyimmbilmiyorumkismilekafamçokkarıştı
ınsallah canım ınsalah senden de cadı olmaz be zaten ...zaten laf olsun diye konuşuyorum kuzum....allah hepisne hayırlı kısmetler versin..bizide cadı görümce değil abla yapsın inşallahhh
valla bız kucukken evlendı 2 abımde bırınde orat 1 deydım bırınde lıse 1
cok sukur o yuzden de sanırım yengelerımle abla kardes gıbıyız
suan bı kardesımın esı olacak kısıyle bakalım nası olcaz onu dusunuom
bıde kaynım bekar oda 2 seneye evlenır ınsallah ıyı bı eltı gelır yanıma
valla bılmem ama bızım kızlardan bırıleerı de olabılır bilmiyorumkismileacaba topikteki 2 misafir kimm:1ninca:sengözlerimebaksanab
kiz insan alistira alistira cikar sok oldumm..hadi hayirlil gecelöer canim :1hug:kızlar ben çıkayım öperim siziiiii
ınsallah canım sen duanı eksık etme ınsallah nasıb olur dedıgın gıbı ınsanıytelı ve ınanclı olması oneclıkle aranacak seyler sonrası konsuup tanısılınca bellı oluyo vallaay hakaten yaa Allah kolaylık versın nabalım
guleryuzlu olmak da erkekler ıcın cok oenmlı esım hep bana bunun ıcın duaederr Allah razı olsun der hep kapıyı gulumseyerek acarım ona cok sukur
anlamadım canım hangı topık[ lorkem deminki baktigin topigin sahibini feceden gordum resimlerini ve bana hicde inandirici gelmedi dogrusuu
aynen olesın valla masallahlorkem inanirmisinn is yerinde hic kimse beni evli hemde ´9 yillik olduguna inan miyo beni en fazla21 22 saniyolar nazar degmesinde o yonden sansliyim ewet allahima sukurler olsun evlenince hic kendimi salmadimm....ayrica tesekkurlerr dusuncen icinŞeniz
bende yatayım sahur yalan olmasınkızlar ben çıkayım öperim siziiiii
adam hasta zaten ac kalmasın bıde
kizlar bu ruyayi bana yorumlarmisiniz icinizden ne geciyo
1. ruyam .ak sakalli bir dede bana islam ilmihali yesil bir kitap verdi ve bana dediki sana hediye olarak veriyorum para odemene gerek yok dedi .
2. ruyam ertesi gunu bu gunun burada can kurtarma helikopteri var ADAC diye onda dogum yapmisim cok saskinim oglum olmus cokkk tatlii .ama diyorum ki ben n zaman hamile olmustumki dogum yaptim diyorummkafamçokkarıştı
amin canim hadi sana tali ruyalar ben de cikiyorumm byyvalla canım hayra yor cokda kurcalama bence
ben pek anlamam ruyadan falan zaten herkese de anlatmak ıyı degıl derler
sen ıyı dusun ıyı seylere donussun ınsallah
günaydın kuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?