Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

benim düzensiz olduğu için tarih veremiyorum canım ama son bi kaç aydır 24 yada 25inde oluyorum yinede belli değil

ben geldiimm... ama kimseler yok =((((
devir teslim devam ediyor benim.. işlerden başımı kaldıramıyorum... internete hiç giremedim daha =((
bu hafta bitsede artık işe gelmesem =(((
daha eve internette almadık ya =(( püüff.....
işler öyle yoğunki..evde taşınma için eşya topluyorum..temizlik var bi yandan... işte zaten yoğunum =((
allah kolaylık versin baannaaa =))
öpüyorum hepiniziiii..
görüşürrüüzzz

bende vereiyim bari durun bakıyım....
heh sende ver yaa valla eskı gunlerı ozledım
az kısı de olsak takıp edelım bırbırımızı en azından
aaaa tarihlerimiz aynı inşallah beraber hamiş kalırız
ayy ınsallah ya bende hemen arkanızdan bı hafta sonra gelırım ne guzel olur

canım hosgeldın yaa sabah aklımdaydın dedım bu kız yoksa bu haftada mı gelmıcek ...
neyse ıslerı guzelce teslım et ıcın rahat etsın en azından
evı nezaman tasıyacaksınız kesın tarıh bellımı
bıde senın dogum bayram sonrası dımı
sen bı tarıh verde bıze bakalım o tarıhe gore takıp edelım senı bızde

evet nostalji yapalım dedim 11 i galiba...tarihim kaydı ya benim

canım Allah yardımcın olsun umarım hepsi sorunsuz gelir geçer dikkat et kendine oğluşun zamanlı doğar inşallah bizde seni öpüyoruz.

ıyı oldu hatta benım gunum persembe ugurlu persembe testı bıle yapabılırım bakalım

ooooo yap bakalım

bu arada yarın için randevu aldım arkadaşlar gerçi drum acayip doluymuş benimde görünmem gerekiyor muhakkak o yüzden sabah erken saatte çağırdılar hayırlısı bakalım

bu arada yarın için randevu aldım arkadaşlar gerçi drum acayip doluymuş benimde görünmem gerekiyor muhakkak o yüzden sabah erken saatte çağırdılar hayırlısı bakalım

hayırlısı olsun kuzum...sende yolun başındasın zamanı gelince gelecekbebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…