Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

pınar hoşgeldin canım nasılsın?
84 gün kalmış ayy süper yaa ne kadar hızlı geçti?

hoşgeldinn piinnaarrr...
nasılsın bakalıımm.. prens de iyimi?

sağolun kızlar iyiyiz. prensler prensesler ve tatlı cadı kraliçeler olarak süperiz bayanssulusmile

vakit geçiyor hızlandı sanki bu aralar.. cmts alısveriş yaptık biraz.. süre daraldıkça heyecan artıyor.
sizlerde iyisiniz inşallah.. rahat geçiyo topiğimizin hamilelikleri inşallah darısı hepimize. arkdaşlarımızı bekliyoruz.

hoşgeldin gayee.. biz iyiyiz sen nasılsın?
ofisi taşıdınızmı? bittimi işelr?

gaye hoşgeldin
işyeri taşıyormuşsunuz Allah yardımcınız olsun canım
sen nasılsın?özledim walla sizleri yaaa

evet canım nasıb bakalım bız elımızden gelenı yapalım Allah bılır ne zaman olacaksa da ...

selam gaye hosgeldın
sen nasılsın kolay gelsın ıslerınız varmıs

Sağolun kızlar. Evet eşimin iş yerini iki yan binaya taşıyoruz.Dün gece 2 de geldi eşim. Belli bir süreleri vardı o süre dolmak üzere her zamanki gibi yumurta kapıya dayanınca gecelere kadar çalışmak gerekti :)
Topiğe geceleri giriyorum ama bi bakıyorum artık hep gebelerin muhabbetleri var... bulantı,alışveriş,doktor v.s. hamile olmadığım ve pek ilgim olmadığı için cevap yazmadan sadece son gelişmeleri yazıp çıkıyorum.

hadı kolay gelsın bakalım...
gaye okudunmu bılmıom ama benımnde klomene fazla tepkı vermıs yumsrtalarım o yuzden catlatma ıgnesı vermıcem dedı doktor kendıolıgınden catlamasını beklıcez dedı ...
cok hassasmıs demekkı boyel tepkı vermemsı lazım falan dedı sınır oldum bende ...
takıp yapmadan 2 kloemn ıc dedı dıye ...
tkrr gıtmıcem sanırım ona

gayeciğim o kadar az kişi giriyor ki paylaşım konusu da gebelerin muhabbeti oluyor.
ama ben sizleri çok özlüyorum
sen her sabah tv de izlediklerini anlatıyordun bizden bilgileniyroduk
akşam yemeği planları yapıyorduk dizilerden herşeyden konuşuyorduk
kişi sayısı azalınca konu tükeniyor
biz halen burdayız dağılmamız lazım sende mugi de lorkee de kvrck da edut bitte halev leylem zeytin hepinizle o sevinçleri yaşayacaz tatlım ben buna inanıyorum:Saruboceq:

canım bu ay bi geçsin belki dr un bi bildiği vardır
umutsuz olduğu bir anda en güzel haberi alabilirsin canım benimm

evet canım ılla bebek beklentımızı vs konusmamız sart degıl geyık yaptıgımızda veya baska konulara daldıgımızda cok guzel ılerlıo muhabbet onceden bır gunde 20 sayfa falan ılerlıyoduk en az ...
ama bayan oldugumuz ıcın butun psıkolojımız yansıoyo dogal olarak muhabbet dagılabılıyor...

canım bu ay bi geçsin belki dr un bi bildiği vardır
umutsuz olduğu bir anda en güzel haberi alabilirsin canım benimm
haklısın canım bakalım adet olursan 3 . gun gel bakalım dedı zaten ...
nasıb deyıp mayıs 2 sını beklıcem

ilgisiz doktorlara cok kızıyorum. ne kadar hassas bi r konu bu. iç dene bakalım. denekmiyiz biz klava:

ezbere konusan biryse ; değiştir tatlım doktorunu bence de..
bende bu ay değiştiriyorum.araştırma halindeyim. ne kilo ne de tansiyon takibi var. ben cahil olsam yandık... okadar da para verip gidiyoruz..
Allah emanetiz sadece.
gitmesem hayatta aramaz öldünmü kaldınmı diye. ben öyle bir takip bekliyorum doktorlardan . sağlık ocakları daha iyi valla..

lorkeem katılıyorum sana
ben çok özlüyorum o muhabbetleri ama dediğim katılım az olunca konu da kısıtlı kalıyor
mesela normalde bu saatte akşam yemeğini konuşurduk ne yapalım diye di mi?

evet katılıyorum sana canım sağlık ocakları çok dikkatliler ve ilgililer
doğru dr u bulmak zor galiba
son gittiğim dr iyiydi bakalım inş. sonuna kadar iyi gider

evet canım ya ben bıde sordum benım normalde gelısıyorsa yumurtam olumsuz etkılemezmı dıye bıde benı tersledı oyle olsa vermeyıuz heralde dıye ..
sankı dedıgın gıbı cahılız yanı doktorlar hala oyle mı dusunuyor acaba ...
neyse bakalım bu ay gecsın bıtsın hayırlısı ıle ...

sen de degıstır evet ya bıde hamıle olunca tabıkı ınsanın aklına daha faazla sey takılyodur haklısın

evlenmeden önce doktora gitmiştim daha önce gençken. doktor hemen alttan bakmam lazım dedi. ben istemedim . biz kaç tane görüyoruz hergüne getidi lafı. bende çıktı m gittim..
sonra baska doktora gittim. 15 dakika anlattı. resimlerden gösterdi. istemezsen bakmayız ama şöyle bi durum varsa anlayamayız falan diye. çekinsemde güv endim ve muayene oldum. arada dağlar kadar fark vardı. iyi doktoru bulmak çok mühim. inşallah bulursun sende ilgili bi dr..
son bitirici hareket şuydu : gecen hafta telefon açtım cepten. açmadı ve geride dönmedi. doğursam kanamam olsa kime danışcam ben? kk ya ücret ödesek daha iyi. :enbuyukkk:

lorkeem katılıyorum sana
ben çok özlüyorum o muhabbetleri ama dediğim katılım az olunca konu da kısıtlı kalıyor
mesela normalde bu saatte akşam yemeğini konuşurduk ne yapalım diye di mi?
evet ya ben tavuk gogus aldım gelırken sanırım sote yapıcam yanına da sebzelı bulgur pılavı olabılır ...
sız de ne var aksama

evet haklısıj canım burda herkes bırbırne destek ve yardımcı olmaya calısıyo ...
telefona cıkmasa neyse ama bıde donmuyorsa sıkıntı var demektır
umursamazlar ıste bazıları maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…