- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.561
valla ben de takılırdım genelde ama annemler kardesımın tatılı var bı gun ekstra dıye 23 nısanda burda olacak uzun zaman once ayarladık ben ısrarla mutlaka beklıom vs dıyordum ve bu sene hıc gelmedıler daha
HALEV bızımkı de yarın ıkı yıl olacak canım yarın evlılık yıldönümümüz ılk 8 ay korunduk korunmaz olsaydık keske sankı hemen olacaktı ya
Aysel Lapaci ve Sebin Sagolun kizlar icimi rahatlattiniz. Insallah dediginiz gibidir. Persembe insallah görürüm kalp atislarini
selam kızlar nasılsınız? nasıl keyifler?
evet canım nasıb bakalım bız elımızden gelenı yapalım Allah bılır ne zaman olacaksa da ...lorkeciğim bunda da bir hayır vardır canım
stres yapma belki bu gece olur belki de h.sonu umut kesilme di miolumunekankayizsmile
HALEV bızımkı de yarın ıkı yıl olacak canım yarın evlılık yıldönümümüz ılk 8 ay korunduk korunmaz olsaydık keske sankı hemen olacaktı ya
ben gebelik.org den takin ediyorum bazen a.mumcunun sitesinde bir de perizade isimli site var orada kalan gün sayısını baz alarak gün gün bebek gelişimi bizdeki değişimler falan anlatılıyor
İyi haftalar kızlar... hepinizi kucaklıyoruz
bebişkom cok acele edip stres yapıp bebişini üzme tatlım. daha pek minicik mercimeğimiz...
az daha bekle 8. haftaya gir rahatlarsın tatlım..
bebişkom buradan da bakabilirsin
http://www.perizade.com/hamilelik-gunlugu
canlarım yemeğpe gidiyorum hepinize afiyet olsun gayecim sen yaz ben okurum gelince öptüm hepinizi
amın canım darısı hepımızın basınabenimde temmuzda 2 yıl olacaktı
geçen yıl haziranda dkhapını bıraktım temmuzdan beri bekliyorduk şubatta nasip oldu
canım darısı tüm arkadaşlarımın başına :CüvCüv::Saruboceq:
aa bunu geçenlerde bende gördüm.. sen yolladın yine sanırım.. ama ben burda ileri tarihlere gelemedim =(( 18. haftadayım ben mesela... nasıl gelicem o tarihe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?