Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

lorkeciğim bunda da bir hayır vardır canım
stres yapma belki bu gece olur belki de h.sonu umut kesilme di miolumunekankayizsmile

HALEV bızımkı de yarın ıkı yıl olacak canım yarın evlılık yıldönümümüz ılk 8 ay korunduk korunmaz olsaydık keske sankı hemen olacaktı ya

HALEV bızımkı de yarın ıkı yıl olacak canım yarın evlılık yıldönümümüz ılk 8 ay korunduk korunmaz olsaydık keske sankı hemen olacaktı ya

benimde temmuzda 2 yıl olacaktı
geçen yıl haziranda dkhapını bıraktım temmuzdan beri bekliyorduk şubatta nasip oldu
canım darısı tüm arkadaşlarımın başına :CüvCüv::Saruboceq:

Aysel Lapaci ve Sebin Sagolun kizlar icimi rahatlattiniz. Insallah dediginiz gibidir. Persembe insallah görürüm kalp atislarini

tatlım sen gelişimi sitelerini takip ediyormusun?
mesela

--http://www.e-gebelik.net/hafta_hafta_gebelik/hafta_5.asp

--http://www.mumcu.com/html/modules.php?name=Sections&sop=viewarticle&artid=9

bunları okursan minişin ne kadar küçük olduğunu, ne zaman onu ultrasonda görebileceğini herşeyi öğrenirsin... böylece yersiz endişeler yapmazsın.....

gaye hoşgeldin
işyeri taşıyormuşsunuz Allah yardımcınız olsun canım
sen nasılsın?özledim walla sizleri yaaa

ben gebelik.org den takin ediyorum bazen a.mumcunun sitesinde bir de perizade isimli site var orada kalan gün sayısını baz alarak gün gün bebek gelişimi bizdeki değişimler falan anlatılıyor

lorkeciğim bunda da bir hayır vardır canım
stres yapma belki bu gece olur belki de h.sonu umut kesilme di miolumunekankayizsmile
evet canım nasıb bakalım bız elımızden gelenı yapalım Allah bılır ne zaman olacaksa da ...
selam kızlar nasılsınız? nasıl keyifler?

selam gaye hosgeldın
sen nasılsın kolay gelsın ıslerınız varmıs

biz hapla korunmadık ama adet düzensizliği için bi 2 ay bide 3 ay falan kullandım canım

selam kızlar nasılsınız? nasıl keyifler?

hoşgeldin canım ne dicem sen gittiğin özelde girişte ne kadar veriyorsun bide test yapıldığında

İyi haftalar kızlar... hepinizi kucaklıyoruz

bebişkom cok acele edip stres yapıp bebişini üzme tatlım. daha pek minicik mercimeğimiz...
az daha bekle 8. haftaya gir rahatlarsın tatlım..

ben gebelik.org den takin ediyorum bazen a.mumcunun sitesinde bir de perizade isimli site var orada kalan gün sayısını baz alarak gün gün bebek gelişimi bizdeki değişimler falan anlatılıyor

bu tür siteleri takip etmekte fayda var....
gelişimini bilmek güzel oluyor.. bizi ne beklediğini biliyoruz.. böylece gereksiz üzüntüler de yaşamamış oluruz...
şunuda unutmamak lazım... her gebelik kendine özgüdür... bir anne 2 çocuk doğursa ikisinin de gebelik dönemi, yaşadıkları herşeyi farklı olur.... o yüzden yazılanları takip etmek lazım evet ama çok da kaptırmamak lazım... genel bilgielr var sonuçta orada... kişiye özel bir sürü değişik şey yaşabiliriz....

canlarım yemeğpe gidiyorum hepinize afiyet olsun gayecim sen yaz ben okurum gelince öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…