Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bide su var bu hafta gun asırı ılıskı olsun obur hafta olmasın dedı ...
ama esım yarın sabah kongre ıcın sehır dısına gıdıyo ve ctesı gece gelecek
:çok üzgünüm: bu ayı bıtırdım yanı ben kafadan ...
bı daha kı ay hıcbırsey ıcmıcem

inşallah canım klomenle tedavide hedeflenen sadece bir yumurtanın gelişmesi seninki demekki çok tepki verdi dur bakalım hayırlısı siz bol bol çalışın :Saruboceq:

bebek görünmedi mi dedi sana peki?yoksa sen mi göremedin.korkma içini ferah tut.Bir aksilik olsaydı dr mutlaka söylerdi.:1hug:

Daha cok kücük dedi bisi görmedi. Zaten normalde sadece kan icin gitmistim. Ama bi bakalim dedi hemen. Fazla konusamadik persembe konusuruz herhalde.

halevim bizim doktor arkadaşımız olduğu için para almıyo tatlım ama 100-150 arası diye biliyom

çok şanslısın.eşiminde dr arkadaşları var ama kadın doğumcu yok.olsaydı da hepsi erkek. ben nedense kadın doğumcu konusunda tutucuyum erkek dra gidemiyorum. utanıyorum

sende gitsene onunla

çok şanslısın.eşiminde dr arkadaşları var ama kadın doğumcu yok.olsaydı da hepsi erkek. ben nedense kadın doğumcu konusunda tutucuyum erkek dra gidemiyorum. utanıyorum

evet canım ama para almadığı için ben kendimi pek rahat hissetmiyorum ya bende ilk defa muayenemi bir erkek doktora yaptırdım ama çok rahat geldi ya bende kadınlardan çekiniyorum nedense aslında önemli olan iletişim kurabilmek yoksa herşeye alışıyosun zemuszemus

Daha cok kücük dedi bisi görmedi. Zaten normalde sadece kan icin gitmistim. Ama bi bakalim dedi hemen. Fazla konusamadik persembe konusuruz herhalde.

korkma ve aklına kötü şeyler getirme. sen zaten bir damlasın bebeğin ne kadar olacak ki annesi.ilk üç ay böyle biraz zor geçiyor sonra karnın büyüdükçe ve ilk üç ayı atalatınca psikolojik olarak biraz daha rahatlıyorsun ama inan insan kafasına takacak bir şeyler hep buluyor.o yüzden kendi kendi telkin et.

ablamda hep erkek drların daha iyi olduğunu savunur ama işte gel de bunu bana anlat.Rabbim tez zamanda bir bebek verir de inşallah o zaman güzel bir hediye alırsın sen de dert etme

Ben bugün doktordaydim bisi görülmedi hala sadece kese büyümüs 14mm olmus birde bebis 5gün geriden gidiyodu. 4 güne cikarmis. Simdi 6+2 olmus.

bebişkom.. endişe atme... daha 1-2milimetre boyunda birşey o... nokta kadarcık... görebilmesi çok zor... ilk zamanlar ancak keseyi görür ölçer biçer hepsi bu... geriden gitmesi ilerden gitmesi hiiççç sorun değil... zaten doğurana kadar sürekli bi ileri bir geri değişcek o tarih.... sadece keseyi ölçerek tahmin yapıyor dr... daha çookk değişir o endişe etme.... mesela benim hikayemi biliyorsun... adet olamam gereken tarihde yumurtalamışım.. son adetime göre hesaplansa beebk 1 ay geride çıkar.. ama değil.. geç dööllenme olmuş.. döllenme tarihine göre hesaplıyor dr bebeğin ne kadarlık olduğunu....
kalp atışlarını hele bir duy.. ondan sonra çookk zaman geçince bebeği görebileceksin.. çünkü bir bebeğin ilk önce oluşan organı kalbidir.. kalp atar sonra yavaş yavaş bebiş oluşur... şu an embryo bile değil o.. sadece döölenmiş ve tutunmuş bir yumurta... minicik bir hücre.... doğru düzgün ultrasıonda farkedilebilen bebeğe benzeyen halini 3. ayda alıyor....
sabırlı ol.. bekle... bekle.. beklee.......
kaydirigubbakcemile5

valla ben eşim nereye gitse takılıyom peşine havuza falan girip vakit geçiriyom boşver o zaman önünüzdeki maçlara bakarsınız

aslında dra adetin 2. veya 3. günü gütmek lazım.o dönemde kanda bazı hormonlara bakıyorlar.

evet canım netten araştırdım infertilite bölümü var ordan yazmışlar

halevim bizim doktor arkadaşımız olduğu için para almıyo tatlım ama 100-150 arası diye biliyom

sormak lazım yani

zaten arastırdıkca yenı bısey cıkıyor canım keseke boyle arastırmasak bılgısız olsak kendılıgınden oluverırı belkı de hem sız daha cok yenı sayılırsınız canım olur ınsallah

canım 2 yıl olacak evleneli mayıs da sadece çocuk için ekimden beri uğraşıyoruz

ben memurum eşim özelde gayenin gittiği yeri biliyorum canım özelde de normalden daha fazla mı veriyoruz bilmiyorum ki aslında biraz da maddi durumumuzu düşünüyorum ev alma planımız var bulursak uygun ve istediğimiz gibi o yüzden açılmak istemiyorum

canım bu akşamı es geçmeyin o zaman tatlım h.sonu da 2 gün desek olur kız sıkma canını bu arada eşinle gitme şansın yok mu?

canım nasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeli
nasıl gidiyor canım?

bende öyleyim canım kadın dr dan hiç memnun kalmadım şimdiki dr um erkek çok memnunumvereliniortak

bebişkom kız
sen bize cuma günü söz vermemiş miydin?
sorun yapmaaycam diyeklava:
dr un seni görmüş birşey olsa mutlaka birşey söyler önem aldırırdı canım
sen beslenmene ve hareketlerine dikkat et

valla ben eşim nereye gitse takılıyom peşine havuza falan girip vakit geçiriyom boşver o zaman önünüzdeki maçlara bakarsınız

canım bu akşamı es geçmeyin o zaman tatlım h.sonu da 2 gün desek olur kız sıkma canını bu arada eşinle gitme şansın yok mu?

valla ben de takılırdım genelde ama annemler kardesımın tatılı var bı gun ekstra dıye 23 nısanda burda olacak uzun zaman once ayarladık ben ısrarla mutlaka beklıom vs dıyordum ve bu sene hıc gelmedıler daha

Aysel Lapaci ve Sebin Sagolun kizlar icimi rahatlattiniz. Insallah dediginiz gibidir. Persembe insallah görürüm kalp atislarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…